anashk 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کنترل حرکت در ربات .1حرکت با مسافت کنترل شده •حرکت نقطه به نقطه :کنترل میتواند بوسیله یک سرو کنترل انجام شود که روبات رابه موضع داده شده هدایت میکند . •حرکت تحت کنترل مداوم :این نوع دارای یک جدول زمانی از قبل تعیین شده است و بایستی حرکات پیش بینی شده از طرق یک سرو کنترل به طور مداوم انجام شود . 2 . حرکت با نیروی کنترل شده حرکت سرو کنترل در اینجا با یک نیروی متقابل خاصی باشد حرکت نقطه به نقطه برای حرکت دادن یک بازو از حالت (oوr1)به حالتنهایی( ( r0 , oحداقل Tثانیه زمان لازم است •محدودیت های حرکت نقطه به نقطه .1محدودیت شتاب .2محدودیت سرعت و شتاب .3محدودیت ضربه شتاب وسرعت .4حرکت نقطه به نقطه با سلام متن کامل کنترل حرکت ربات را کجا باید دید و یا اگر امکان دارد یه اینجانب ایمیل نمایی چون نیاز فوری دارم مرسی لینک به دیدگاه
anashk 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کنترل حرکت در ربات .1حرکت با مسافت کنترل شده •حرکت نقطه به نقطه :کنترل میتواند بوسیله یک سرو کنترل انجام شود که روبات رابه موضع داده شده هدایت میکند . •حرکت تحت کنترل مداوم :این نوع دارای یک جدول زمانی از قبل تعیین شده است و بایستی حرکات پیش بینی شده از طرق یک سرو کنترل به طور مداوم انجام شود . 2 . حرکت با نیروی کنترل شده حرکت سرو کنترل در اینجا با یک نیروی متقابل خاصی باشد حرکت نقطه به نقطه برای حرکت دادن یک بازو از حالت (oوr1)به حالتنهایی( ( r0 , oحداقل Tثانیه زمان لازم است •محدودیت های حرکت نقطه به نقطه .1محدودیت شتاب .2محدودیت سرعت و شتاب .3محدودیت ضربه شتاب وسرعت .4حرکت نقطه به نقطه با سلام لطفا مطالب و یا پاورپوینت مربوط به کنترل حرکت ربات ها و همچنین اگر مطلبی راجع به ربات های موازی و کنترل آنها دارید در سایت بگذارید. چون در سایت نصفه است و نمیدانم از کجای سایت باید کل متنش را پیدا کنم نیاز خیلی فوری دارم .مرسی دوست عزیز پست شما ویرایش شد،از گذاشتن هر گونه ایمیل خودداری فرمایید. در صورت فعالیت در تالار این مطلب در اختیار شما قرار داده می شود. 1 لینک به دیدگاه
امین فتحی 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ با سلاملطفا مطالب و یا پاورپوینت مربوط به کنترل حرکت ربات ها و همچنین اگر مطلبی راجع به ربات های موازی و کنترل آنها دارید در سایت بگذارید. چون در سایت نصفه است و نمیدانم از کجای سایت باید کل متنش را پیدا کنم نیاز خیلی فوری دارم .مرسی دوست عزیز پست شما ویرایش شد،از گذاشتن هر گونه ایمیل خودداری فرمایید. در صورت فعالیت در تالار این مطلب در اختیار شما قرار داده می شود. در اختیار منم بذارید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده