سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی روزا غم و غصّه روز قبل رو عیناً همراه خودشون میارن و از لحظه ای که چشماتو باز میکنی مثل آوار رو سرت خراب میشن. انگار میخوان بهت بفهمونن که از دیروز تا حالا هیچی عوض نشده، حتی تو. دلت میخواد دوباره چشماتو ببندی و بری سراغ روز بعد. بعضی روزا احساس خفگی میکنی. احساس میکنی گیر کردی و نمیتونی تکون بخوری. گیر کردی لای آدمای دروغگو، آدمای اخمو، آدمای ناراحت، آدمای عصبانی، آدمای پرخاشگر، آدمای فضول، آدمای دورو، آدمای متظاهر، آدمای نامرد، آدمای بی ادب، آدمای نامهربون، آدمای بی وفا، آدمای خودخواه، آدمایِ... آدما؟ دلت میخواد سرتو بیاری بالا و دنبال یه آدمِ خالی بگردی. اما... بعضی روزا مجبوری لبخند بزنی چون حوصله سؤالای آدمای دورو برتو نداری. سؤالایی که جواب بعضیاشونو حتی خودتم نمیدونی! سؤالایی که جواب دادن بهشون حتی از لبخند زورکی هم سخت تره. با این وجود ازت میپرسن "چی شده؟ چرا امروز سرحال نیستی؟" و تو میفهمی که لبخندت داره محو میشه. فشار بیشتری به لبات میاری و میگی "چیزی نیست، خوبم...". بعضی روزا دلت میخواد یه لیست درست کنی. یه لیست از یه عالمه از آدمای دورو برت. یه لیست که اسم هرکی رفت توش، از زندگیت بره بیرون! یه لیست که اسم آدمای توش دیگه توی هیچ کدوم از دفترچه تلفنات نباشه. اسمشو میذاری : "اخراجی ها". بعضی روزا ناراحتیا اینقدر رو هم تلنبار شدن که با کوچیکترین جرقه ای بغضت میترکه و دیگه نمیتونی خودتو کنترل کنی. همشو رو سر کسی که کبریت آخرو کشیده خالی میکنی. شاید اون کس اون همه هم مقصر نباشه. شایدم اصلا مقصر نباشه! گاهی وقتا اونم نامردی نمیکنه و در جواب بغضشو رو تو خالی میکنه. شاید اونم حق داشته باشه. بالاخره آدما باید ناراحتیشونو یه جوری خالی کنن... آخرش با خودت میگی ای کاش آدما شرایط همدیگرو درک میکردن. بعضی روزا، روزای خیلی بدی هستن. 42 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی روزا دلت میخواد یه لیست درست کنی. یه لیست از یه عالمه از آدمای دورو برت. یه لیست که اسم هرکی رفت توش، از زندگیت بره بیرون! یه لیست که اسم آدمای توش دیگه توی هیچ کدوم از دفترچه تلفنات نباشه. اسمشو میذاری : "اخراجی ها". من این لیستو دارم منتها تو ذهنم 9 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من این لیستو دارم منتها تو ذهنم آره منم دارمش خيلي جالبه سمن تاپيكت.. 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تمام حرفای دلمه ............دیگه پیش نمیاد 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من این لیستو دارم منتها تو ذهنم منم دارم .خیلی نیستن ..........ولی 7 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ كاش ميشد آدم از اين ليستا نداشته باشه اصن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ این تابستون بچگیامونه .................. اینی که من میگم ........:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تمام حرفای دلمه ............دیگه پیش نمیاد پیش بیاد هم اشکال نداره :4uboxsmiley: هر وقت تو دلت حرف بود باید بگی دست خودت نیست میان تو دلت باید بیرونشون کنی با گفتنشون 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سمنی درجه شیطنتت تو باشگاه خیلیییییییی بالاتر بود نکنه هدایت زیاد می خونی ؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پیش بیاد هم اشکال نداره :4uboxsmiley: هر وقت تو دلت حرف بود باید بگی دست خودت نیست میان تو دلت باید بیرونشون کنی با گفتنشون حسین منم یه چیز تو دلم هستش اجازه هست بگم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خیلی بی مخی 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حسین منم یه چیز تو دلم هستش اجازه هست بگم. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خیلی بی مخی بیاااااااااااااااااااا یزن قدشششششششششش :persiana__hahaha::persiana__hahaha::4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سمنی درجه شیطنتت تو باشگاه خیلیییییییی بالاتر بود نکنه هدایت زیاد می خونی ؟ هدایت کی هست؟ نه بابا اینا کلیه از زبون هممون اتفاق خاصی نیافتاده واللااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بیاااااااااااااااااااا یزن قدشششششششششش:persiana__hahaha::persiana__hahaha::4chsmu1: چی چی رو بزن قدش مردی گفتن زنی گفتم شرمی و حیایی گفتن سمندون چقدر تو بی حیایی 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چی چی رو بزن قدشمردی گفتن زنی گفتم شرمی و حیایی گفتن سمندون چقدر تو بی حیایی :6404:اوووووووووووون با من :girlhi::girlhi: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ هدایت کی هست؟نه بابا اینا کلیه از زبون هممون اتفاق خاصی نیافتاده واللااااااااااااااااااا .. . .خودتی !!! این امضا هم مال خودشه ادم روزی دوبار بخونش تا یه هفته دپسرده است:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ .. . .خودتی !!! این امضا هم مال خودشه ادم روزی دوبار بخونش تا یه هفته دپسرده است سوت بلبلیییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سوت بلبلیییییییییییییییییییی .. بای ... :byesad: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ .. بای ... :byesad: چی زوووووووووووود:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :6404:اوووووووووووون با من:girlhi::girlhi: سمندون امروز چقدر مهربون شدی سرت به جایی نخورده؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده