REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین، ۱۳۹۰ hossein۲۴۳۹ گفته است: گر به هستی برسی مست نگردی مردی گر به نیستی برسی پست نگردی مردی پسر چه خط قشنگی داری :jawdrop: من باید تایپ کنم اینجوری دراد بابا کامپیوتر سر خود 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۰ Mahnaz.D گفته است: چرا عکسا پریده؟:JC_thinking: خب دوسه بار سرور سایت پریده احتمالا بچه ها هم جاهایی که اپ کرده بودن به صورت مهمون بودن برا همین نمونده بیارین دوباره شیر کنین 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد، ۱۳۹۱ REZA۱۱۱ گفته است: پسر چه خط قشنگی داری :jawdrop: من باید تایپ کنم اینجوری دراد بابا کامپیوتر سر خود یعنی تایپ شده نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ shanli گفته است: مهناز این دست خطه توئه؟!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop:اوه مای گاد!! آفرین خیلی! :ws28:خیلی خوشم اومد..مرسی.. 1 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Farnoosh Khademi گفته است: دست خط زیبایی دارید.. 2 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ pari daryayi گفته است: یه دونه خوشگل نوشته بودم تو کاغذ طرح دار هر کاری کردم هی گفت حجمش زیاد:w821: منم یکی دیگه نوشتم روشو کم کردم :persiana__hahaha:ولی زشت شد او خیلی خوشگل بود شعر و کاغذش سایزشم درست نمی شه خوب دست خطتتون خیلی ام خوبه... 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ anthonio montana گفته است: دستخطم تعریفی نداره...شعر یا جمله قشنگ هم زیاد چیزی یادم نبود...ولی اینو بد نیست که اینجا بذارم...گوشه ای از دستخط بچه های اینور و اونور ساده و پر محتوا... البته به غیر از آخریش... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده