رفتن به مطلب

دونستنی کثیف و غرض آلود

ارسال های توصیه شده

از ساده لوحی تا حماقت راه دارزی نیست

ادم ساده لوح دوز و کلک تو کارش نیست ذهنش خالی از هر ذهنیتی صاف صاف وتقریبا نادونه و چون می دونه که چیزی هالیش نیست کاری نمیکنه کافی شیادی پیدا شه لوح صاف درونش رو پر کنه از یک سری حرفای غرض الود اون وقت همون ادم ساده و بی شیله پیله به پشتوانه اون حرفای پوچ تبدیل میشه به ادمی احمق که دست به هر حماقتی میزنه حتی جنایت...چون فک میکنه که می دون و کاملا درستم میدونه ...

مثال های زیادی می شه زد از بچه بسی چی های احمق گرفته تا دختران فریب خورده که خام زبون بازی بعضی ها میشن .

فاصله ساده لوحی تا احمقی رو فقط دونستن پرمیکنه ..اما دونستنی کثیف و غرض الود .

• Like 14
لینک به دیدگاه
از ساده لوحی تا حماقت راه دارزی نیست

ادم ساده لوح دوز و کلک تو کارش نیست ذهنش خالی از هر ذهنیتی صاف صاف وتقریبا نادونه و چون می دونه که چیزی هالیش نیست کاری نمیکنه کافی شیادی پیدا شه لوح صاف درونش رو پر کنه از یک سری حرفای غرض الود اون وقت همون ادم ساده و بی شیله پیله به پشتوانه اون حرفای پوچ تبدیل میشه به ادمی احمق که دست به هر حماقتی میزنه...چون فک میکنه که می دون و کاملا درستم میدونه ...

مثال های زیادی می شه زد از بچه بسی چی های احمق که گرفته تا دختران فریب خورده که خام زبون بازی بعضی ها میشن .

فاصله ساده لوحی تا احمقی رو فقط دونستن پرمیکنه ..اما دونستنی کثیف و غرض الود .

و البته چقدر زیادن کسایی که از سادگی و یکرنگی یه نفر سوء استفاده میکنن ولی خیلیا هم ناخواسته گول همچین افرادی و میخورن و احمق هم نیستن:shame:

• Like 9
لینک به دیدگاه
و البته چقدر زیادن کسایی که از سادگی و یکرنگی یه نفر سوء استفاده میکنن ولی خیلیا هم ناخواسته گول همچین افرادی و میخورن و احمق هم نیستن:shame:
.

.

.بالا ترین درجش جماقته کاری که شستشوی مغزی هم میگن ..

مخشون رو تلیت میکنند تا جایی که بایه ادم اح... فرقی ندارخ

• Like 7
لینک به دیدگاه
تایید میشه

9/2ریشتر:ws3:

.

.

.

.

.ممنون...اینو شنیدید؟

"

"ـ شما چه نسبتی با هم دارین بلا نسبت؟

ـ من عزرائیلم، اینم جنتی... بو خدا هیچ نسبتی با هم نداریم!"

• Like 4
لینک به دیدگاه

چه حرف جالبی زدی آرش........با این که خیلی ساده س و موارد زیادی رو میبینم.......ولی این طوری بهش فک نکرده بودم.................:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چه حرف جالبی زدی آرش........با این که خیلی ساده س و موارد زیادی رو میبینم.......ولی این طوری بهش فک نکرده بودم.................:icon_gol:

چه قدر جالب گفتی..... منم زیاد فکر کرده بودم ولی تاالا اینجوری ندیده بودمش.....:jc_thinking:
.

.

.

.

.از رو کلافگی گفتم .

می دونی از یکی از اشناهامون که رفته بود اصفهان پرسیدم کلیسای وانک رفتی گفت نه نمی خواستم امار بازدید کنندش بالا بره ...می بینی تورا خدا؟؟؟ادم تا چه حد میتونه آکبند باشه .

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.از رو کلافگی گفتم .

می دونی از یکی از اشناهامون که رفته بود اصفهان پرسیدم کلیسای وانک رفتی گفت نه نمی خواستم امار بازدید کنندش بالا بره ...می بینی تورا خدا؟؟؟ادم تا چه حد میتونه آکبند باشه .

حماقت ادما يه وقتي باعث ابروريزي يه كشور ميشه مثل ايرانيهايي كه تو كليسا كشور سوريه صلوات فرستادن بعدشم همهشونو بيرون كردن:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...