danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ولیعهد ثروتمند امارات متحده عربی ادعا میکند خوش تیپ ترین شاهزاده دنیاست. مجله «فوربز» با انتشار فهرست اعضای خاندانهای سلطنتی دنیا در سال ۲۰۰۹ نام «حمدان» ولیعهد ۲۷ ساله امارات را در جایگاه چهارم قرار داد. او چهاردهم نوامبر ۱۹۸۲ به دنیا آمده و سال گذشته میلادی ولیعهد امارات شده است. «حمدان» در سوارکاری مهارت چشمگیری دارد و عاشق جمع آوری گران قیمت ترین خودروهای دنیاست. او در سال ۲۰۰۶ به عنوان رییس اجرایی مجلس دوبی انتخاب شد و با برنامه راهبردی ۲۰۱۵ این شهر توجه دولتمردان و مردم را به خود جلب کرد. حالا «حمدان» ادعا میکند خوش تیپ ترین شاهزاده دنیاست. 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: یه رگ محمودی داره!! بنده خدا 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پول مفت دارن دلشون خوشه ها... :shame: 10 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چیزه ... خوب آلبوم عکسشو میذاشتی ما نظر کارشناسی بتونیم بدیم خداییش با 1 دونه عکس نمیشه نظر داد. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شاهزاده شو نمی دونم اما ریس جمو بورشو ما داریم !! 6 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پول مفت دارن دلشون خوشه ها... :shame: با نظرت موافقم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ایشششششششششششششششش:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ البته بگم واقعا خوش تیپه من یه بار از نزدیک در شارجه امارات دیدمش واقعا خوش تیپه ..چشمای قشنگی داره ...در ضمن ایشون و پدرشون دبی رو به اینجا رسونده یه ماشین شاسی بلند سوار شد با چند تا اسکورت ... 2 لینک به دیدگاه
آنا. 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اون پارچه که دور سرش بسته ته خوشتیپیه لابد 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ايني كه من ميبينم مفتشم گرونه من با اين همه دبدبه و كبكبم هيچي نميگم اونوقت اين خزمبل اومده ادعا كرده كه خوشتيپه ، مرگ بر اعراب مصرف كننده لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اگه اون رومیزی رو به کله اش نبسته بود ، شاید میشد نظر داد !!! :4chsmu1::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دقيقاً شبيه مارمولكي ميمونه كه تيله قورت داده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ایشششششششششششششششش:viannen_38: میدونی این چقدر پولداره؟؟؟؟ یعنی اگر این بیاد خواستگاریت زنش نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28: به جان خودم زنش میشی. فکر کن برایت یک جزیره میخره 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ میدونی این چقدر پولداره؟؟؟؟یعنی اگر این بیاد خواستگاریت زنش نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28: به جان خودم زنش میشی. فکر کن برایت یک جزیره میخره خواهشا توهین نکن من هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ایول سارا خوشم اومد:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ایول سارا خوشم اومد:4uboxsmiley: منم خوشم اومد 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ولی من اگه دختر ب.دم .اینکار را میکردم.:ws3::ws3: دوما شوخی کردم .چرا جدی میگیری؟؟؟؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده