danielo 15239 ارسال شده در 9 آبان، 2010 ولیعهد ثروتمند امارات متحده عربی ادعا میکند خوش تیپ ترین شاهزاده دنیاست. مجله «فوربز» با انتشار فهرست اعضای خاندانهای سلطنتی دنیا در سال ۲۰۰۹ نام «حمدان» ولیعهد ۲۷ ساله امارات را در جایگاه چهارم قرار داد. او چهاردهم نوامبر ۱۹۸۲ به دنیا آمده و سال گذشته میلادی ولیعهد امارات شده است. «حمدان» در سوارکاری مهارت چشمگیری دارد و عاشق جمع آوری گران قیمت ترین خودروهای دنیاست. او در سال ۲۰۰۶ به عنوان رییس اجرایی مجلس دوبی انتخاب شد و با برنامه راهبردی ۲۰۱۵ این شهر توجه دولتمردان و مردم را به خود جلب کرد. حالا «حمدان» ادعا میکند خوش تیپ ترین شاهزاده دنیاست. 17
maryam_alien 9904 ارسال شده در 9 آبان، 2010 چیزه ... خوب آلبوم عکسشو میذاشتی ما نظر کارشناسی بتونیم بدیم خداییش با 1 دونه عکس نمیشه نظر داد. 7
baybak 4434 ارسال شده در 10 آبان، 2010 البته بگم واقعا خوش تیپه من یه بار از نزدیک در شارجه امارات دیدمش واقعا خوش تیپه ..چشمای قشنگی داره ...در ضمن ایشون و پدرشون دبی رو به اینجا رسونده یه ماشین شاسی بلند سوار شد با چند تا اسکورت ... 2
ساز دهني 422 ارسال شده در 10 آبان، 2010 ايني كه من ميبينم مفتشم گرونه من با اين همه دبدبه و كبكبم هيچي نميگم اونوقت اين خزمبل اومده ادعا كرده كه خوشتيپه ، مرگ بر اعراب مصرف كننده
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 10 آبان، 2010 اگه اون رومیزی رو به کله اش نبسته بود ، شاید میشد نظر داد !!! :4chsmu1::icon_pf (34): 1
danielo 15239 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2010 ایشششششششششششششششش:viannen_38: میدونی این چقدر پولداره؟؟؟؟ یعنی اگر این بیاد خواستگاریت زنش نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28: به جان خودم زنش میشی. فکر کن برایت یک جزیره میخره 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 10 آبان، 2010 میدونی این چقدر پولداره؟؟؟؟یعنی اگر این بیاد خواستگاریت زنش نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws28::ws28: به جان خودم زنش میشی. فکر کن برایت یک جزیره میخره خواهشا توهین نکن من هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ایول سارا خوشم اومد:4uboxsmiley: 3
pianist 31129 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ایول سارا خوشم اومد:4uboxsmiley: منم خوشم اومد 3
danielo 15239 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2010 خواهشا توهین نکنمن هیچوخت خودمو به پول نمی فروشم ولی من اگه دختر ب.دم .اینکار را میکردم.:ws3::ws3: دوما شوخی کردم .چرا جدی میگیری؟؟؟؟:w00: 4
ارسال های توصیه شده