رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ممنونم آرمين جان ....

خب همونطور كه رضا جان گفتن به دليل قعطي هاي مداوم تالار با مشكلات زيادي روبرو شده ...

خب اين تاپيك هم قرار بود با مسئوليت دوست خوبمون بهرام جان كارشو ادامه بده ولي ظاهرا مشكلي براش پيش اومده منم تا امشب صبر ميكنم اگر برگشتن ميتونن مسئولت رو دوباره به دست بگيره اگه نه كه مجبور ميشم نفر ديگري رو براي اين بخش انتخاب كنيم .... كه پيشنهاد من rezanassimi عزيز كه هم تجربه داره و هم يكي از قديمي هاست و هم با بعضي از تالار هاي وابسته در ارتباط هست

از رضا عزيز ميخوام حداقل تا فردا نظر رو در اين مورد اعلام كنه و خيلي سريع هم يك برنامه كامل براي روند پروژه مشخص كنه

البته همين جا از طرف ديگر دوستان اعلام ميكنم كه: رضا جان تنها نيستي و در اين مورد دوستانمون از تالار ها مكانيك /معماري /وبرق/شهرسازي و ... كمكمون ميكنند بخصوص آرمين جان از تالار معماري كه من به شخصه بسيار از بخاطر تلاشش در كل انجمن ممنونم

مرسی دوست عزیز

انتخابت خوب نبود. من کلا مدیریت تاپیک بلد نیستم. نصفه کاره میمونه آبرومون میره... :w00:

جدای از شوخی بشدت گرفتارم. ساخت فقط یه دونه پارکینگ باعث شد نتونم تو اون تاپیک معماری شرکت کنم حالا یه دفه 2 تا پارکینگ آسانسوری و 3 دستگاه پارکینگ روتاری در دست انجام داریم که تمام وقتمو گرفته. ولی سعی میکنم هر شب سری بزنم و از تجربه های باقی اساتید استفاده کنم. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مرسی دوست عزیز

انتخابت خوب نبود. من کلا مدیریت تاپیک بلد نیستم. نصفه کاره میمونه آبرومون میره... :w00:

جدای از شوخی بشدت گرفتارم. ساخت فقط یه دونه پارکینگ باعث شد نتونم تو اون تاپیک معماری شرکت کنم حالا یه دفه 2 تا پارکینگ آسانسوری و 3 دستگاه پارکینگ روتاری در دست انجام داریم که تمام وقتمو گرفته. ولی سعی میکنم هر شب سری بزنم و از تجربه های باقی اساتید استفاده کنم. :icon_gol:

:banel_smiley_4:

کدوم پارکینگ رضا؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

کدوم پارکینگ رضا؟:ws52:

کودومشون؟ اگه آسانسوری رو میگی که:

یه پارکینگ آسانسوری برا یه مجتمع اداری ساختیم که تو همون زمان نصب و راه اندازیش 2 تا سفارش دیگه هم از مردمی که رد میشدن برامون رسید.

این آسانسورا بصورتیه که با ماشن میری روش و بوسیله ریموت که دستته یا دکمه هایی که روی دیوار نزدیک شیشه ماشینه میری طبقه های پایین و ماشینتو اون طبقه ها پارک میکنی.

برا جاهایی مناسبه که فضای کافی برای رمپ نیست.

البته الان دیگه مجوز نصب این نوع آسانسور ها رو نمیدن. اونایی هم که سفارش دادن مجوزشون مال قبل از ابطال قانون عدم استفاده از آسانسور ماشین بود.

اگرم منظورت چرخشیه که تاپیکش تو امضام هست. مشخصاتش با عکسش توشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی دوست عزیز

اي بابا حالا كه همه داريد پشت مارو خالي ميكنيد ...

حالا من يخورده سنگين صحبت كردم ...

كار خاصي نميخواد كه فقط شما كه تجربش داري يه برنامه فعاليتي براش مشخص كن همين بعدش طبق برنامه شما همه با هم همفكري و همكاري ميكنيم ... تازه همينطوري هم كه گفتي خودت هرشب مياي و روي كار نظارت داري....

ok?

• Like 3
لینک به دیدگاه
اي بابا حالا كه همه داريد پشت مارو خالي ميكنيد ...

حالا من يخورده سنگين صحبت كردم ...

كار خاصي نميخواد كه فقط شما كه تجربش داري يه برنامه فعاليتي براش مشخص كن همين بعدش طبق برنامه شما همه با هم همفكري و همكاري ميكنيم ... تازه همينطوري هم كه گفتي خودت هرشب مياي و روي كار نظارت داري....

Ok?

بیاین یه پروژه واقعا عملی کار کنیم

یه زمین تو یکی از شهرا (اجازه ندارم بگم) به ما پیشنهاد شده که کار پارکینگ طبقاتی رو توش انجام بدیم.

ساختمان بصورت بتنی اجرا میشه و قراره حداقل 300 خودرو توش جا بگیره. البته نقشه های ما تقریبا آمادست ولی نظر دوستان هم تجربه ایه برای خودشون هم میتونه ایده های جدیدی به ما بده.

پیشنهاد میکنم روی اون پروژه کار کنیم

نظر دوستان؟

چند نفر موافقن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه زمین تو یکی از شهرا (اجازه ندارم بگم) به ما پیشنهاد شده که کار پارکینگ طبقاتی رو توش انجام بدیم.

ساختمان بصورت بتنی اجرا میشه و قراره حداقل 300 خودرو توش جا بگیره. البته نقشه های ما تقریبا آمادست ولی نظر دوستان هم تجربه ایه برای خودشون هم میتونه ایده های جدیدی به ما بده.

نظر دوستان؟

چند نفر موافقن؟

من كه موافقم فكر كنم براي شروع كار خوبي باشه ....

خب حالا از كجا بايد شروع بشه ....

در ضمن در اين تاپيك فقط قراره برنامه ريزي واصول كار مشخص بشه بعدا تمام مراحل اصلي كار در تاپيك هاي جداگانه ( حداقل2 تاپيك ) در زير تالار آموزش بشكل مجزا صورت ميگيره و شايدم اگه استقبال خوب بود فعال يه زير تالار مجزا و يه مدير هم كه از همه فعاليتش در اين بخش بيشتره انتخاب ميشه ....

• Like 3
لینک به دیدگاه
من كه موافقم فكر كنم براي شروع كار خوبي باشه ....

خب حالا از كجا بايد شروع بشه ....

در ضمن در اين تاپيك فقط قراره برنامه ريزي واصول كار مشخص بشه بعدا تمام مراحل اصلي كار در تاپيك هاي جداگانه ( حداقل2 تاپيك ) در زير تالار آموزش بشكل مجزا صورت ميگيره و شايدم اگه استقبال خوب بود فعال يه زير تالار مجزا و يه مدير هم كه از همه فعاليتش در اين بخش بيشتره انتخاب ميشه ....

پس کو باقی بچه های عمران؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

نظر دوستان؟

چند نفر موافقن؟

خوب قراره کدوم نقشه هاشو بزاری و روش کار کنیم؟

منظورت نقشه های پارکینگ طبقاتیشه؟یا نقشه های خود ساختمون.

من کاری پارکینگ طبقاتیرو دیدم چیز جالبیه از نظر ابتکار و خلاقیت :w16:

حالا چرا 300 تا؟

واسه یه مجتمع 300 واحدی 100% باید پارکینگ تامین بشه بصورت مجزا:ws51:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

مهندس رضا نسیمی لطفا نقشه هارو بیاور بریز رو میز نزار اسپم کنم اینجا:banel_smiley_4:

فعلا 4/5 نفر بیشتر نیستیم که موافق مخالف بگیریم

بیار بینم چی در چنته داری :w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهندس رضا نسیمی لطفا نقشه هارو بیاور بریز رو میز نزار اسپم کنم اینجا:banel_smiley_4:

فعلا 4/5 نفر بیشتر نیستیم که موافق مخالف بگیریم

بیار بینم چی در چنته داری :w00:

باشه چرا میزنی :ws42:

از یه پروژه کوچیک شروع کنیم

پیشنهاد میدم همون خونه ویلایی یک طبقه که تو تالار معماری بحث شد بیاریم اینجا محاسبه کنیم.

خودت یه نقشه که از همه بهتر بود بیار اینجا. بعد بارگذاری میکنیم. و تحلیل دستی و تحلیل با نرم افزار طراحی تیر و ستون و زلزله و پی و همه چیزو مرحله به مرحله انجام بدیم ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
باشه چرا میزنی :ws42:

از یه پروژه کوچیک شروع کنیم

پیشنهاد میدم همون خونه ویلایی یک طبقه که تو تالار معماری بحث شد بیاریم اینجا محاسبه کنیم.

خودت یه نقشه که از همه بهتر بود بیار اینجا. بعد بارگذاری میکنیم. و تحلیل دستی و تحلیل با نرم افزار طراحی تیر و ستون و زلزله و پی و همه چیزو مرحله به مرحله انجام بدیم ...

نوکرتم هستم داداش زدن چیه بپر بغل sadhugsmiley.gif

آقا من تقریبا یه ویلا از کارای خودم دارم ...... 3 طبقه وو نیم هستش ......

طبقه همکفش 1.5- زیر زمینه که توش استخرو اینا داره ....

ستون گذاری شدست .....

یه سری از دتایلهاشم زدم

تقریبا کامله اگه دوس داشته باشین رو همون کار کنیم ....

البته کارای کوچیکتر هم هستش ها که خیلی ساده ان اگه لازمه اونارو بزارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
نوکرتم هستم داداش زدن چیه بپر بغل sadhugsmiley.gif

آقا من تقریبا یه ویلا از کارای خودم دارم ...... 3 طبقه وو نیم هستش ......

طبقه همکفش 1.5- زیر زمینه که توش استخرو اینا داره ....

ستون گذاری شدست .....

یه سری از دتایلهاشم زدم

تقریبا کامله اگه دوس داشته باشین رو همون کار کنیم ....

البته کارای کوچیکتر هم هستش ها که خیلی ساده ان اگه لازمه اونارو بزارم

نظرم این بود که یه پلان آشنا باشه که بچه ها دیدنش.

در مورد پلان خودت با توجه به اینکه تراز کفش زیر زمینه از نظر محاسبه زلزله یه توضیحاتی داره. برا توضیح اول هرچی ساده تر باشه بهتر. یه پلان کوچیک یک طبقه یا دو طبقه همکف زمین ساده ترین حالت ممکنه و توضیحشم ساده تر.

بهتره که ساختمان از نظر شکل هندسی هم کاملا یک نواخت باشه و به قول خودتون قوطی کبریتی باشه تا کار ساده تر شه...

انشاالله تو مراحل بعدی یواش یواش کارو پیچیده تر میکنیم و با هم یاد میگیریم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

اکی رضا جان حلله ......

تو شرکت از اینا زیاد دارم ..... میرم شرکت میریزم تو فلاش شب میارم میزارمش اینجا ....

پلان ویلاییه طرح ساده ی قوطی کبریتی ....

البته سقف شیبدار هستن ..... رو سقفشم باید کار کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
اکی رضا جان حلله ......

تو شرکت از اینا زیاد دارم ..... میرم شرکت میریزم تو فلاش شب میارم میزارمش اینجا ....

پلان ویلاییه طرح ساده ی قوطی کبریتی ....

البته سقف شیبدار هستن ..... رو سقفشم باید کار کنیم

مرسی

اول سقفشو ساده میکنیم یه بار حلش میکنیم بعد تکمیلش میکنیم.

فقط گفته باشم. من خیلی وقتم کمه. وقتایی اینجا سر میزنم که از شدت کار دیگه مخم ترکیده میام هوایی عوض شه.

تمام کارای محاسبه ساختمانو همه با هم انجام بدیم. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی

اول سقفشو ساده میکنیم یه بار حلش میکنیم بعد تکمیلش میکنیم.

فقط گفته باشم. من خیلی وقتم کمه. وقتایی اینجا سر میزنم که از شدت کار دیگه مخم ترکیده میام هوایی عوض شه.

تمام کارای محاسبه ساختمانو همه با هم انجام بدیم. :a030:

اکی حلله ....

البته یه جورایی حس میکنم روند این تاپیک نسبت به موضوعش داره فرق میکنه ....

نه اینکه کاری که الان ما میخایم انجام بدیم ربطی به موضوع نداره ها ..... نظرم اینه که خیلی از مسائلو جا گذاشتیم .....

باکی نیست

کنترل میشه ایشالله ....

من خوب رشتم معماریه تو بحث بارگذاریو تجزیه تحلیل مقاومت تجربم کمتره اما سعی میکنم پا به پای شما ها پیش بیام .....

تو مسائل جانبی کاملا میتونین رو من حساب کنین

رضا جون منو تو انگاری کلا مخمون پوکیدست واسه اینکه شاغلیم:دی

ولی هر مطلبی اینجا به تجربه ها اضافه میکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اکی حلله ....

البته یه جورایی حس میکنم روند این تاپیک نسبت به موضوعش داره فرق میکنه ....

نه اینکه کاری که الان ما میخایم انجام بدیم ربطی به موضوع نداره ها ..... نظرم اینه که خیلی از مسائلو جا گذاشتیم .....

باکی نیست

کنترل میشه ایشالله ....

من خوب رشتم معماریه تو بحث بارگذاریو تجزیه تحلیل مقاومت تجربم کمتره اما سعی میکنم پا به پای شما ها پیش بیام .....

تو مسائل جانبی کاملا میتونین رو من حساب کنین

رضا جون منو تو انگاری کلا مخمون پوکیدست واسه اینکه شاغلیم:دی

ولی هر مطلبی اینجا به تجربه ها اضافه میکنه

آره.

کارو که شروع کردیم یه تاپیک جدا تو قسمت آموزش یا تالار اصلی عمران میزنیم براش. :a030:

ولی باقی هم باید اعلام آمادگی کنن...

یا با پای خودشون

یا بزور ...:167:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب خدا رو شكر ...

ممنون از رضا و امين عزيز ...:flowerysmile:

اصلا از موضوع منحرف نشده من خودم كنترلش ميكنم شما خيالت راحت باشه ... هر جا لازم بشه از رشته هاي ديگه واردعمل ميشن .:ws3:...

خب همينجا برنامتون بچينيد و هر برنامه ريزي داريد همينجا با هم بحث كنيد تا به نتيجه كامل برسيد بعد تاپيك اصليش طبق برنامه كه ارايه شده ايجاد ميشه ... جاش هم زير تالار آموزشگاه عمران هر وقت برنامتون آماده شد رضا جان خودت تاپيك اصلي تو همون بخش بزن بعد بهم بگو كه دسرسي مديريتي ت باز كنم ...

منم تا اونجا كه سوادم بكشه كمك ميكنم ... ...

الانم ميرم اين چند پستي كه زده شده رو تبليغ مي كنم ( ميارمشون ):167:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون امیرجان از همکاریت و حضورت ......

من یه پلان ساده از کارای خودم پیدا کردم ...... یه ویلا 80 متری هستش ... رو کرسی

البته چونکه تو بخش روستایی بود نیاز به دتایلهای زیادی نداشت ...

رو همین کار کنیم خیلی خوبه واسه شروع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...