Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley:سلام . خدمت مهمانان و عمراني هاي عزيز.:4uboxsmiley: خب همين طور كه از اسم تاپيك معلومه قراره ما اينجا از دوستان غيره عمراني پذيرايي كنيم و از اونجايي كه رشته عمران با اكثر رشته هاي فني مهندسي ارتباط داره به همين منظور براي شناخت بهتر بين كاربران تالار وابسته و ايجاد يك محيط دوستانه و صميمي تصميم به راه اندازي اين بخش گرفته شده است . تا توانسته باشيم پيش از پيش يه يكديگر نزديكتر شده باشيم . :w73:با تشكر:w73: گروه عمران تالار نوانديشان اما يكي از ويژگي هاي اين بخش كه از بخش هاي مشابه در تالار هاي ديگر متمايز ميكند . اين است كه در ابتدا هر صفحه از بحث ، معرفي از آخرين موضوعات مطرح شده در تالار عمران اختصاص داده ميشود . به اين شكل كه بعد از حدود هر 10 پست ارايه شده پستي جهت معرفي آخرين موضوعات تالار عمران توسط كاربران يا مديريت تالار عمران قرار داده ميشود. :w73:با تشكر:w73: گروه عمران تالار نوانديشان 18 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي خيلي خوش اومديد .:flowerysmile: اين پذيرايي از شما مهمانان عزيز. خوب از خودتون پذيرايي كنيد ..... :w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: :w70::w70::w70::w70::w70::w70::w70: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: ايشا ا... جلسه بعدي اگه زنده بوديم بشكل واقعي پذيرايي ميكنيم 13 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ معرفي لينك هاي مهم تالار عمران : آموزش درس استاتیک روشهای اجرایی ساختمان ها ررسی رفتار الیاف و تاثیر آن در كنترل ترك هاى بتن مقالات عمران عکسهایی از اجرای فونداسیون و تیرهای بتنی و خاکریزی معرفی سد های ایرانی معرفی شن و ماسه ( مرجع) مجموعه آزمایشات قیر و آسفالت 11 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بق بق به سلامتی:w139: ما میتونیم اینجا سفارت احداث کنیم؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بق بقبه سلامتی:w139: ما میتونیم اینجا سفارت احداث کنیم؟؟؟؟؟؟؟ به. يه . خوش اومدي :flowerysmile:. سردسته اسپم ها هم سر رسيد . اصلا قراره كه هرجا اسپم باشه شما اونجا باشي 9 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley:سلام . خدمت مهمانان و عمراني هاي عزيز.:4uboxsmiley: خب همين طور كه از اسم تاپيك معلومه قراره ما اينجا از دوستان غيره عمراني پذيرايي كنيم و از اونجايي كه رشته عمران با اكثر رشته هاي فني مهندسي ارتباط داره به همين منظور براي شناخت بهتر بين كاربران تالار وابسته و ايجاد يك محيط دوستانه و صميمي تصميم به راه اندازي اين بخش گرفته شده است . تا توانسته باشيم پيش از پيش يه يكديگر نزديكتر شده باشيم . :w73:با تشكر:w73: گروه عمران تالار نوانديشان اما يكي از ويژگي هاي اين بخش كه از بخش هاي مشابه در تالار هاي ديگر متمايز ميكند . اين است كه در ابتدا هر صفحه از بحث ، معرفي از آخرين موضوعات مطرح شده در تالار عمران اختصاص داده ميشود . به اين شكل كه بعد از حدود هر 10 پست ارايه شده پستي جهت معرفي آخرين موضوعات تالار عمران توسط كاربران يا مديريت تالار عمران قرار داده ميشود. :w73:با تشكر:w73: گروه عمران تالار نوانديشان من به سهم خودم از طرف بچه های شهرسازی اعلام آمادگی میکنم حاجی مام هستیم فقط بگین چیکار کنیم که یاورشو استاد میکنم واستون 10 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به. يه . خوش اومدي :flowerysmile:. سردسته اسپم ها هم سر رسيد .اصلا قراره كه هرجا اسپم باشه شما اونجا باشي خب دوس نداری میرم بیرون!!! خودت کارت دعوت دادیا!!! 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام ممنون از ایده بسیار زیبا و سازندتون یکی از برنامه های گروه مکانیک انجمن نواندیشان ایجاد ارتباط علمی با تالار های فنی مهندسی بالاخص گروه عمران میباشد برای هر چه بارور کردن انجمن نواندیشان از لحاظ علمی امید است که به همت شما عزیزان نواندیش این مهم هر چه سریعتر صورت پذیرد تالار مکانیک نواندیشان آماده هرگونه همکاری با تالار عمران میباشد به امید ایرانی قدرتمند در عرصه صنعت 14 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام برو بچ عمران.ممنون بابات دعوت.خوب اینجا قراراه راجع به چی بحث بشه؟من پایم 11 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من به سهم خودم از طرف بچه های شهرسازی اعلام آمادگی میکنم حاجی مام هستیم فقط بگین چیکار کنیم که یاورشو استاد میکنم واستون خب دوس نداری میرم بیرون!!! خودت کارت دعوت دادیا!!! خيلي خيلي خوش اومدين . قدمتون رو چشم فعلا از خودتون پذيرايي كنيد:flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ با سلامممنون از ایده بسیار زیبا و سازندتون یکی از برنامه های گروه مکانیک انجمن نواندیشان ایجاد ارتباط علمی با تالار های فنی مهندسی بالاخص گروه عمران میباشد برای هر چه بارور کردن انجمن نواندیشان از لحاظ علمی امید است که به همت شما عزیزان نواندیش این مهم هر چه سریعتر صورت پذیرد تالار مکانیک نواندیشان آماده هرگونه همکاری با تالار عمران میباشد به امید ایرانی قدرتمند در عرصه صنعت سلام برو بچ عمران.ممنون بابات دعوت.خوب اینجا قراراه راجع به چی بحث بشه؟من پایم شما هم خوش اومديد . خب اينجا قراره در مورد فعاليت هاي مشترك بين رشته ها وابسته صحبت بشه كه بيشترش مربوط به مراحل اجرا ميشه و ارتباطي كه رشته هاي مختلف با هم در كار واقعي دارند صحبت ميكنيم . از دوستان در تالار مهندسي مكانيك و شهرساز هم تشكر ميكنم. 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام و تبریک بابات تاسیس چنین تاپیکی . البته همگی نیک میدانیم که این تاپیک ثمره ی پیشنهادات و پیگیریهای اعضای محترم و هیئت علمی تالار مکانیک میباشد . البته " جمهوری فدرال مکانیک " بایست با تشکیل جلسه موضوع به رسمیت شناختن " سازمان امور خارجه ی عمران " را مورد بررسی قرار دهد . یکی از اولین شروط برقراری ارتباط با تالار عمران برقراری " کاپیتولاسیون اسپم " برای کاربران " جمهوری فدرال مکانیک " میباشد . ایا شما این موضوع را میپذیرید ؟ 11 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ممنون از دعوتتون:wubpink: به نمایندگی از صنایعی های انجمن آمادگی خودمون رو برای شرکت در این تاپیک و هرگونه همکاری اعلام میداریم پیروز باشید:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. کار خوبی کردین.منم هستم!!! 7 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.کار خوبی کردین.منم هستم!!! سلام ممنون از دعوتتون:wubpink: به نمایندگی از صنایعی های انجمن آمادگی خودمون رو برای شرکت در این تاپیک و هرگونه همکاری اعلام میداریم پیروز باشید:wubpink: خواهش ميشه . اميدوارم بتونيم كمكي براي معرفي رشته تحصيلي هم باشيم و اين ارتباط بين رشته ها بهتر و واضح تر بررسي بشه . با عرض سلام و تبریک بابات تاسیس چنین تاپیکی . البته همگی نیک میدانیم که این تاپیک ثمره ی پیشنهادات و پیگیریهای اعضای محترم و هیئت علمی تالار مکانیک میباشد . البته " جمهوری فدرال مکانیک " بایست با تشکیل جلسه موضوع به رسمیت شناختن " سازمان امور خارجه ی عمران " را مورد بررسی قرار دهد . یکی از اولین شروط برقراری ارتباط با تالار عمران برقراری " کاپیتولاسیون اسپم " برای کاربران " جمهوری فدرال مکانیک " میباشد . ایا شما این موضوع را میپذیرید ؟ شما حالا صبر كن عرقت خشك شه . يه گلويي تازه كني . حالا بعدا سر كاپيتولاسيون / پاتيولاسون / ناتيولاسيون / اصلا هرچي كه سيون داره صحبت ميكنيم 6 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم به همه ي برو بج خوشامد ميكم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ايجاد يك محيط دوستانه و صميمي مطمئنی؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اینو همین اول بگم که روشن شه! عمران و معماری زیر شاخه شهرسازی هستن بعدا ادعایی نباشه 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ احتیاج مادر اختراع است امیدوارم علیرغم تمامی اختلافات وبگو بخندهای دوستانمون اینگونه محیطها باعث بشه بیشتر وبهتر با مفاهیم اشنایی پیدا کنیمک وروزبروز به کمک هم پویاتر وفعالتر بشیم ممنون امیرجان ایده جالبی هست 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده