رفتن به مطلب

مشکلات رفتاری

Avenger

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
34 سال من چه می دونم

میگن زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن اصلن من برم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

دعوا :ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب هر کسی باید تقاص کار بدش و پس بده و اون و قبول کنه منم همین و میگم:dancegirl2::dancegirl2:

اره ولی چه جوریش مهمه مثلا کسی رو واسه دزدی اعدام نمیکنن

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره ولی چه جوریش مهمه مثلا کسی رو واسه دزدی اعدام نمیکنن

خب چه جوریش الان قابل بحث این و قبول دارمولی اینکه بخوایم همینجوری قبولش کنیم و نه:girl_yes2::girl_yes2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چه جوریش الان قابل بحث این و قبول دارمولی اینکه بخوایم همینجوری قبولش کنیم و نه:girl_yes2::girl_yes2:

بعضی وقتا باید جلوشو بگیر بعضی وقتا باید وقتی تنها باهاش صحبت کنی بعضی وقتا رو در کردن از صد تا نصیحت بهتره

لینک به دیدگاه
اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنین

اگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین

اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچی

قطع رابطه میکنین !

البته اینو بگم که هر کسی یک سری مشکلات رفتاری داره ایا میشه با همه قطع رابطه کرد

خوب این خیلی کلیه

بستگی داره به موقعیت...........و اینکه این حرف راجع به کیه؟

1. آیا با به دوست قدیمی روبرو هستم؟.............یا با یه دوست یا همکار عادی........و نقش اون آدم در زندگیم چیه؟...........چقدر میشناسمش؟.......
  2. آیا مطمئنم که اون اینکارو میکنه؟................و اگر مطمئنم آیا تا خالا فکر کردم علت این رفتارش چیه؟
  3. قطع رابطه شوخی نیست...............من از یه بابای میوه میخریدم همیشه...........و اون یه روز رفتاری کرد که خوشم نیومد.............حالا از یکی دیگه میوه میخرم.............و هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد......................ولی امسال عید برادرم که عزیزترین شخصه برام............و هنوز بعد اینکه 27 سالشه قربون قد و بالاش میرم...........یه حرکتی کرد که ناراحت شدم..............یقه شو گرفتم بردمش تو حیاط 3 ساعت باهاش صحبت کردم................و توی صحبتهام فهمیدم.............مشکل چیه...........منم و این یه داداش مگه میتونم ولش کنم............میوه فروش نیست که رهاش کنم برم
  4. راه حل من اینه.................اگر اون ادم نقشی در زندگیتون نداره.............مثل همون میوه فروشه ولش کنین بره........................اما اگه فرد مهمیه تو زندگیتون.............مطمئن باشین فقط تقصیر اون نیست و تقصیر شما هم هست.............حالا با این پیش فرض برید تا با هم گفتگو کنید.............گفتگو درمان این زخمه................و توی گفتگو به اشتباهای خودتون اعتراف کنید................و در نهایت حتما به نتیجه برسید................و راهکارهایی رو بزارین تا دیگه به این مشکل بر نخورین........................ادمها هر روز در حال تغییرن.....................و این گفتگوها لازمه تا ادمی رو که خیلی باهاش اشنا هستیم ...............دوباره بشناسیم و از اخرین تغیرات فکری و روحیش اگاه بشیم

پس فتوای کلی نمیشه داد و باید موقعیت دقیق بررسی بشه

یادمون باشه

دامن دوست به صد خون دل افتاد به چنگ

به فسوسی که کند خصم رها نتوان کرد

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

حاج هوتن اصفهانی

شعبان 1452 ه ق

بغداد

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب این خیلی کلیه

1. آیا با به دوست قدیمی روبرو هستم؟.............یا با یه دوست یا همکار عادی........و نقش اون آدم در زندگیم چیه؟...........چقدر میشناسمش؟.......
  2. آیا مطمئنم که اون اینکارو میکنه؟................و اگر مطمئنم آیا تا خالا فکر کردم علت این رفتارش چیه؟
  3. قطع رابطه شوخی نیست...............من از یه بابای میوه میخریدم همیشه...........و اون یه روز رفتاری کرد که خوشم نیومد.............حالا از یکی دیگه میوه میخرم.............و هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد......................ولی امسال عید برادرم که عزیزترین شخصه برام............و هنوز بعد اینکه 27 سالشه قربون قد و بالاش میرم...........یه حرکتی کرد که ناراحت شدم..............یقه شو گرفتم بردمش تو حیاط 3 ساعت باهاش صحبت کردم................و توی صحبتهام فهمیدم.............مشکل چیه...........منم و این یه داداش مگه میتونم ولش کنم............میوه فروش نیست که رهاش کنم برم
  4. راه حل من اینه.................اگر اون ادم نقشی در زندگیتون نداره.............مثل همون میوه فروشه ولش کنین بره........................اما اگه فرد مهمیه تو زندگیتون.............مطمئن باشین فقط تقصیر اون نیست و تقصیر شما هم هست.............حالا با این پیش فرض برید تا با هم گفتگو کنید.............گفتگو درمان این زخمه................و توی گفتگو به اشتباهای خودتون اعتراف کنید................و در نهایت حتما به نتیجه برسید................و راهکارهایی رو بزارین تا دیگه به این مشکل بر نخورین........................ادمها هر روز در حال تغییرن.....................و این گفتگوها لازمه تا ادمی رو که خیلی باهاش اشنا هستیم ...............دوباره بشناسیم و از اخرین تغیرات فکری و روحیش اگاه بشیم

یادمون باشه

حاج هوتن اصفهانی

شعبان 1452 ه ق

بغداد

ممنون از نظرت حمید:4uboxsmiley:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب این خیلی کلیه

یادمون باشه

حاج هوتن اصفهانی

شعبان 1452 ه ق

بغداد

خیلی از نضرت ممنون حالا اگه یه نفر یه مشکل حاد تو زندگیه یه خانواده 10 نفره (کل فامیل 10 نفر باشن ) و اون شخص یکی از این افرا باشه چی کار باید کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنین

اگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین

اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچی

قطع رابطه میکنین !

البته اینو بگم که هر کسی یک سری مشکلات رفتاری داره ایا میشه با همه قطع رابطه کرد

چگ / لگد / كف گرگي / فَت پا .........:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی از نضرت ممنون حالا اگه یه نفر یه مشکل حاد تو زندگیه یه خانواده 10 نفره (کل فامیل 10 نفر باشن ) و اون شخص یکی از این افرا باشه چی کار باید کرد

اون یه نفر برات چقدر مهمه؟..................ایا همیشه اینجوری بوده؟.............شاید مریضه؟...........شاید دچار حالت خاص روحی باشه

اگه از دستش بدی چقدر غصه میخوری؟

به نظر من باید ببینیم با کی طرفیم؟.................داستان تفاوت همون میوه فروشه با داداشمه..........

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28:

ببين چيزي رو از قلم ننداخته باشي!!!:ws3:

نه فت پا رو كه ميزني بقيش هرچي باشه راحته:ws3:

من پش سر هيشكي حرف نميزنم آخه دوست ندارم كسي پش سرم حرف بزنه....:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آفرين:w16::w16:

ولي شما حرف بزني نزني فرق نمي كنه اين جماعت كار خودشو مي كنه!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

مگه خروس جنگیی :ws47::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آفرين:w16::w16:

ولي شما حرف بزني نزني فرق نمي كنه اين جماعت كار خودشو مي كنه!!!

خلاصه به گوشت كه ميرسه كي پشت سرت حرف ميزنه

يه بار حالشو بگيري دفه بعد ديگه اين كارو نميكنه.

يه بار يكي نشسته بود يه چيزايي گفته بود پشت سر منو چنتا از دوستامون.چنان حالشو گرفتيم كه ديگه اين غلطارو نكنه.

برديمش دريا تو آب به يه آهن بستيمش تا صبح اونجا موند:ws28:

مگه خروس جنگیی :ws47::ws47:

123065713425.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون یه نفر برات چقدر مهمه؟..................ایا همیشه اینجوری بوده؟.............شاید مریضه؟...........شاید دچار حالت خاص روحی باشه

اگه از دستش بدی چقدر غصه میخوری؟

به نظر من باید ببینیم با کی طرفیم؟.................داستان تفاوت همون میوه فروشه با داداشمه..........

موضع کلیه به کس و خاصی مد نظر نیست

کلا میخواستم ببینم دوستان نیمه پر لیوانو میبینن یا اون قسمتو که خالیه:a030::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خلاصه به گوشت كه ميرسه كي پشت سرت حرف ميزنه

يه بار حالشو بگيري دفه بعد ديگه اين كارو نميكنه.

يه بار يكي نشسته بود يه چيزايي گفته بود پشت سر منو چنتا از دوستامون.چنان حالشو گرفتيم كه ديگه اين غلطارو نكنه.

برديمش دريا تو آب به يه آهن بستيمش تا صبح اونجا موند:ws28:

123065713425.gif

بابا تو هم عجب موجود خطرناكي هستي!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...