رفتن به مطلب

گستاخ بی تربیت

VINA

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 114
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w16::w16::w16:

جرات داري پررنگش كن!!!

نننننننننننننننننننننننننننننننننوچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ

• Like 1
لینک به دیدگاه
یزن فقط یکی فقط

بقیه همه به صورت موقت لین اصله

خب مبارکه حد اقل دایمیش کن من یه آزمایش روت انجام بدم:brodkavelarg::brodkavelarg:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من دو کار میشه انجام داد:

1-قطع رابطه که آسون ترین راهه

2- انجام عملیات شرمنده سازی که از همه سخت تره. یعنی خیلی خیلی سخته ولی اگه درست انجام بدی از همه ی روش ها موثرتره!:ws37::ws50:

در این روش تو باید بر احساست نسبت به طرف غلبه کنی و مرتب قربون صدقش بری.

هرچی اون بد گفت تو خوب بگی حتی بیشتر از بد گفتن های اون.:flowerysmile:

راه حل هایی که بعضی از دوستان میگن از نظر من نه تنها اونو ساکت نمی کنه بلکه اگه بفهمه کاره تو بوده آبروتو همه جا میبره ومامانت هم ناراحت میشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

2- انجام عملیات شرمنده سازی که از همه سخت تره. یعنی خیلی خیلی سخته ولی اگه درست انجام بدی از همه ی روش ها موثرتره!:ws37::ws50:

راه حل هایی که بعضی از دوستان میگن از نظر من نه تنها اونو ساکت نمی کنه بلکه اگه بفهمه کاره تو بوده آبروتو همه جا میبره ومامانت هم ناراحت میشه!

درسته!!

ولي راستش ياد اين عمو رضا تو سريال فاصله ها افتادم:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چیه....؟:w58:

بچه مثبت ندیدی؟:icon_redface:

به قول همين عمو رضا:

ببين سارا جان.............................:ws28:

مرسي عزيزم حق با شماست ولي اين راه حل شما خيلي سخته آدم بايد خيلي بزرگوار باشه كه اينطوري رفتار كنه:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به قول همين عمو رضا:

ببين سارا جان.............................:ws28:

مرسي عزيزم حق با شماست ولي اين راه حل شما خيلي سخته آدم بايد خيلي بزرگوار باشه كه اينطوري رفتار كنه:icon_gol::icon_gol:

خودمم می دونم:icon_razz:.اگه چنین موقعیتی پیش بیاد خودم هم راه حل اول رو انتخاب میکنم:hanghead:

ولی نباید درستترین راه حل فراموش بشه. کاش هممون یه روزی بتونیم این جوری رفتار کنیم و خوش بحال اونایی که الانم میتونن چنین رفتاری داشته باشن.:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من الان تو یه شرایط مشابهه مبهمم ولی متاسفانه و یا خوشبختانه راه حل دوم و انتخاب کردم:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برو جلوش یهو تو جمع شلوارشو بکش پایین فرار کن:ws28::ws28::ws28:

عمم یه نوه ای داره خیلییییییییییی شیطونه و خیلیم عزیزه

یه بار تو یه جمعی بچهه که 6 سالشه به پسر عمم که میشه عموش و حدود 24 سال سن داره گیر داد بیا کشتی بگیریم و پسرعمم قبول کرد و نگو این بچهه نقشه شومی در سر داشت سریع شلوار پسرعممو میکشه پایین و پسر عمم بسی فراوان خجالت میکشه و افراد جمع بسی فراوان میخندن :ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب مبارکه حد اقل دایمیش کن من یه آزمایش روت انجام بدم:brodkavelarg::brodkavelarg:

همون جوری امتاحن کن کارت نباشه:icon_redface::icon_redface::icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من الان تو یه شرایط مشابهه مبهمم ولی متاسفانه و یا خوشبختانه راه حل دوم و انتخاب کردم:sigh:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خیلی گلیییییییییییییییییییییییی

نه ایجوری نمیرم دنبال عقد:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مبهممممممممم بیخیالش شو .

میدونی خیلی جالبه وقتی یه نفر حرف میزنه بعد خیلی مودبانه ( و در ضورتی که این موضوع کاملا منطقی هم هست!) بهش بگی خب این نظر شماست و من نظر خودمو اجرا می کنم !!! به هر حال شما هم می تونی حرف و نظرتو بگی اما من نظر خودم رو بازم اجرا می کنم !!! :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...