zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دوتا نمایشنامه از حسین پناهی خوندم دو مرغابی در مه و گوش بزرگ دیوار نوع نگاه پناهی و ادبیات خاصشو دوست دارم,البته با هر سلیقه ای ساز گار نیست... 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من امروز یه کتاب از سپیده شاملو خوندم به اسم انگار گفته بودی لیلی کتاب خوبی بود تا حالا از این نویسنده چیزی نخونده بودم،اما قلمش بد نبود 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ اخرین کتابی که خوندم حاجی اقا نوشته صادق هدایت بود حتما بخونید واقعا محشره 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ مرگ غم انگيز پسر صدفي نوشته ي تيم برتونه. درواقع يه سري داستان كوتاه در مورد موجوداتي هست كه خود تيم برتون خلق كرده. بعضياشونم توي فيلماش اومدن براي من كه كلا توي همين فضا ها سير ميكنم حس همزاد پنداري رو تقويت ميكنه. شما رو نميدونم. جهت اطلاع ... لينك ندارم :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ آخرین کتابم نئولیبرالیسم ایرانی نوشته احمد سیف. 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ انتگرال ، حساب دیفرانسیل و هندسه تحلیلی از توماس رحمت الله علیه 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اعتماد به نفس از باربارا دی انجلیس 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ زندگی بهتر با گذر از پل روانشناسی میلاد خواجه پور نشر شوکا 6 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ عشق روی پیاده رو __ مصطفی مستور گلها امه آفتابگردانند __ قیصر امین پور و در حال حاضر مشغول خوندن "جای خالی سلوچ" اثر محمود دولت آبادی 8 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ جای خالی سلوچ رو تموم کردم. قلم محمود دولت آبادی فوق العاده است! 4 لینک به دیدگاه
tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ کتاب چنین گفت زرتشت نیچه رو برای بارسوم خوندم گاهی وقتا فکر میکنم نیچه یک دیوانه بوده بین ادمایی که نمیدونستن باید چی بگن بهش ولی درکل مغز وفکر نیچه واقعا خارق العاده هست واصلا اجازه نمیده تا شما فکربالادستی داشته باشین چنین گفت زرتشت نام کتابیاست که فریدریش نیچه فیلسوف زبان و فرهنگشناس آلمانی آنرا نگاشتهاست. این کتاب حالت داستانگونه دارد و قهرمان اصلی آن شخصی به نام «زرتشت»* است. نیچه در این کتاب عقاید خود را از زبان این شخصیت بیان داشتهاست. نیچه، چنین گفت زرتشت را «کتابی برای همه کس و هیچ کس» هم نامیدهاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من چند روزه دارم غزلیات سعدی رو میخونم...فوق العاده است....شعراش محشره.....امروز خریدمش کتابشو...قبلش از کتابخونه گرفته بودم و پیشم بود ولی امروز کتاب عزیزمو خریدم..... 6 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اخرین کتابی که خوندم شیطان و خدا نویسنده: ژان پل سارتر مترجم: ابوالحسن نجفی عالی بود 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ پیشنهاد میکنم کتاب : "استبداد در ایران" از حسن قاضی مرادی رو بخونید... 7 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ دیشب " نیه توچکا" اثر فئودور داستایفسکی رو تموم کردم. واقعا آدم رو متاثر میکنه! 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ من این چند وقت درگیر بودم زیاد وقت نداشتم برای همین کتابی رو فعلا کامل نخوندم اما چون این کتاب خیلی ارزشمند و جالبه از نظر من خواستم بگم تا دوستان هم اگه شد استفاده کنن من یه بخش هایی ازش رو خوندم امام علی (ع) صدای عدالت انسانیت جلد اول علی و حقوق بشر تالیف دکتر جرج جرداق ترجمه عطا محمد سردار نیا 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ مباحث پلورالیسم دینی / جان هیک عقل و اعتقاد دینی / مایکل پترسون جهان مذهبی / ریچارد بوش . . . . 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ 3سال در ایران..نوشته کنت دو گوبینو....ترجمه ذبیح الله منصوری... تحلیل شخصیت ایرانیا و رفتارشون در زمان ناصرالدین شاهه...که کنت سفیر فرانسه نوشته....رفتارهایی که هنوز داریم....البته اغراق هم گاهی داشت...ولی در کل متاسفانه همینه!!!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده