Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمایشنامه ی شهرزاد اثر توفیق الحکیم (نمایشنامه نویس معاصر مصری) 7 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایران باستان از ماریس موله 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ _طلاق؟ هرگز! _قتل؟ گاهی ! نویسنده رزماری جارسکی ترجمه هاله آذرنیا مجموعه کوچکی از جملات مشاهیر .... 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ردیف موسیقی "میرزا عبدالله" . . . . 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ رمان "خداحافظ گاری کوپر" از رومن گاری. فصل اولش جالب و گیرا بود. فصلای بعدی داستانی معمولی رو روایت میکنه. کلا ناامیدم کرد. 8 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ زمینه روانشناسی هیلگارد دردبگیره که تمومی نداره 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بود تو خابگاه ی بخشایی از هیلگاردو برای همه خوند 6 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یکی بود تو خابگاه ی بخشایی از هیلگاردو برای همه خوند حالا دیگه تیکه نثارم میکنی 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نیمه تاریک ماه هوشنگ گلشیری (مجموعه داستانهای کوتاه که بین سالهای 1339 تا 1377 نوشته شدن) 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نمایشنامه ی ایزیس نوشته ی توفیق الحکیم 11 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ در جستجوی زمان از دست رفته: جلد پنجم 13 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ مثل آب براي شكلات / لورا اسكوئيول سبك اين كتاب، رئاليسم جادويي هست و بنظرم ساده و شيرين و جذاب و بااحساس ميباشه 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ 1984 نوشته ی جورج اورول پیشنهاد میکنم بخونینش...معرکه بود 9 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دزيره ان ماري سلينكو ترجمه ي پرويز شهدي (داستان زندگي ملكه ي سوئد و نروژ) 8 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سومريان نياكان تركان ب.گري 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ گزینه اشعار سید علی صالحی با اینکه زیاد اهل شعر نیستم ، ولی خیلی لذت بردم شعراش واقعا عالیه 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ در جستجوی زمان از دست رفته: جلد پنجم آفرین به شما. من اسمشم که میشنوم دچار کسالت میشم. :دی 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ برای سومین بار دارم کتاب من او نوشته رضا امیر خانی رو میخونم هرکس نخونه،ضرر میکنه 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین به شما. من اسمشم که میشنوم دچار کسالت میشم. :دی آره خیلی کسالت آوره واسه همین جلد 6رو هنوز باز نکردم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده