سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 سیدارتا از هرمان هسه در فاصله دو نقطه از ایران دررودی ( نقاش ایرانی که زندگینامش رو نوشته) 8
sadafv 6584 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 پر از ماتیسن کتاب جالبیه،من اولش به موضوعش اصلا علاقه ای نداشتم واسه همین فکر نمی کردم تمومش کنم اما نثرش جذب کنندست مثل یه ظرف تخمه که خودتم نمی دونی کی و چطوری تموم می شه! 7
سـارا 20071 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 عطر سنبل ، عطر کاج : فیروزه جزایری (دوما ) خاطرات خودش رو از دوران بچگی و مهاجرت به امریکا و ... نوشته تا ازدواج و .... 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 عامه پسند،چارلز بوکفسکی خیلی قشنگ بود.خوشم اومد. الانم پشت و رو ، آلبر کامو تا الان که خوب بوده. 5
"Dezire" 645 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 کتاب اسکار و خانوم صورتی نویسنده امانوئل اشمیت پیشنهاد میکنم بخونید قشنگه ... 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 برادران کارامازوف و خاطرات خانه اموات شاهکارهایی از پدر ادبیات مدرن جهان فئودور میخائیلوویچ داستایوسکی البته اولی رو سومین بار ودومی رو دومین بار بود میخوندم شاهکار ادبیات هست نوشته های داستایوسکی 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 سکوت عاشقانه های اریش فرید دوزبانه فارسی - المانی شعرهای قشنگی داره انصافا 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 سه قطره خون نوشته صادق هدایت یک داستان سورئال لابیرنتی! 11
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 بلندی های بادگیر از امیلی برونته کتابِ قشنگی بود من خوشم اومد....ولی به نظرم اینقدی نبود که بشه عاشقانه ترین رمانه جهان!!! من از هیت کلیف خوشم نمیومد ولی وقتی در مورد عشقش به کاترین حرف میزد دلم واسش میسوخت!!! فقط بزارین اینو بگم تا خالی بشم!!!.....من چقد ازین نلی دین بدم میاد همون خدمتکاره!!!کجاش خانومه دلسوزو مهربونی بود؟!!!!!!! آخیش کمی راحت شدم!!:دی 11
parisa.javan 496 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 بلندی های بادگیر از امیلی برونتهکتابِ قشنگی بود من خوشم اومد....ولی به نظرم اینقدی نبود که بشه عاشقانه ترین رمانه جهان!!! من از هیت کلیف خوشم نمیومد ولی وقتی در مورد عشقش به کاترین حرف میزد دلم واسش میسوخت!!! فقط بزارین اینو بگم تا خالی بشم!!!.....من چقد ازین نلی دین بدم میاد همون خدمتکاره!!!کجاش خانومه دلسوزو مهربونی بود؟!!!!!!! آخیش کمی راحت شدم!!:دی من با شما هم عقیده ام ممنون 4
maryam banoo 3238 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 من کلا عاشق کتابهای روانشناسی هستم.بهترینهاشو میگم 365گام تا موفقیت آنتونی رابینز درسهایی برای زندگی سیلویا براون 10
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 بی شعوری-خاویر کرمنت مارک و پلو-منصور ضابطیان دخمه-ساراماگو این مارک و پلو رو انقد جوگیر شده بودم وقتی خوندمش که کم مونده بود زار وزندگی نداشتمو بفروشم برم فرانسه یه سر.کتاب جالبی بود.بخونیدش. اون دو تا رو هم همینطور 7
ارسال های توصیه شده