سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سیدارتا از هرمان هسه در فاصله دو نقطه از ایران دررودی ( نقاش ایرانی که زندگینامش رو نوشته) 8 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ پر از ماتیسن کتاب جالبیه،من اولش به موضوعش اصلا علاقه ای نداشتم واسه همین فکر نمی کردم تمومش کنم اما نثرش جذب کنندست مثل یه ظرف تخمه که خودتم نمی دونی کی و چطوری تموم می شه! 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ عطر سنبل ، عطر کاج : فیروزه جزایری (دوما ) خاطرات خودش رو از دوران بچگی و مهاجرت به امریکا و ... نوشته تا ازدواج و .... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ عامه پسند،چارلز بوکفسکی خیلی قشنگ بود.خوشم اومد. الانم پشت و رو ، آلبر کامو تا الان که خوب بوده. 5 لینک به دیدگاه
mergan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ صد سال تنهایی از مارکز و الان هم گرگ بیابان از هرمان هسه 4 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ نون والقلم زیاد نظرم رو جلب نکرد. 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب اسکار و خانوم صورتی نویسنده امانوئل اشمیت پیشنهاد میکنم بخونید قشنگه ... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ برادران کارامازوف و خاطرات خانه اموات شاهکارهایی از پدر ادبیات مدرن جهان فئودور میخائیلوویچ داستایوسکی البته اولی رو سومین بار ودومی رو دومین بار بود میخوندم شاهکار ادبیات هست نوشته های داستایوسکی 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سکوت عاشقانه های اریش فرید دوزبانه فارسی - المانی شعرهای قشنگی داره انصافا 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سه قطره خون نوشته صادق هدایت یک داستان سورئال لابیرنتی! 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بلندی های بادگیر از امیلی برونته کتابِ قشنگی بود من خوشم اومد....ولی به نظرم اینقدی نبود که بشه عاشقانه ترین رمانه جهان!!! من از هیت کلیف خوشم نمیومد ولی وقتی در مورد عشقش به کاترین حرف میزد دلم واسش میسوخت!!! فقط بزارین اینو بگم تا خالی بشم!!!.....من چقد ازین نلی دین بدم میاد همون خدمتکاره!!!کجاش خانومه دلسوزو مهربونی بود؟!!!!!!! آخیش کمی راحت شدم!!:دی 11 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ مبانی و روشهای نقد ادبی نویسنده دکتر نصرالله امامی 9 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من هم این کتاب رو خوندم با شما هم عقیده ام لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بلندی های بادگیر از امیلی برونتهکتابِ قشنگی بود من خوشم اومد....ولی به نظرم اینقدی نبود که بشه عاشقانه ترین رمانه جهان!!! من از هیت کلیف خوشم نمیومد ولی وقتی در مورد عشقش به کاترین حرف میزد دلم واسش میسوخت!!! فقط بزارین اینو بگم تا خالی بشم!!!.....من چقد ازین نلی دین بدم میاد همون خدمتکاره!!!کجاش خانومه دلسوزو مهربونی بود؟!!!!!!! آخیش کمی راحت شدم!!:دی من با شما هم عقیده ام ممنون 4 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ من کلا عاشق کتابهای روانشناسی هستم.بهترینهاشو میگم 365گام تا موفقیت آنتونی رابینز درسهایی برای زندگی سیلویا براون 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خداحافظ گری کوپر نوشته رومن گاری،همین الان تموم شد.... 9 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ چشمهایش از بزرگ علوی خوب بود. 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ قصه ی ارباب معرفت عبدالکریم سروش 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ بی شعوری-خاویر کرمنت مارک و پلو-منصور ضابطیان دخمه-ساراماگو این مارک و پلو رو انقد جوگیر شده بودم وقتی خوندمش که کم مونده بود زار وزندگی نداشتمو بفروشم برم فرانسه یه سر.کتاب جالبی بود.بخونیدش. اون دو تا رو هم همینطور 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده