رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نفر هفتم

هاروکی کوراکامی

کشتی گیری که چاق نمی شد.

اریک امانوئل اشمیت

يني شما اين دوتا كتابو باهم تموم كردي:ws38: يا قبلا خونده بودي :ws38:گفتي يه اسم هم ازشون ببرم به ياد اون موقع كه خوندم!!!:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
يني شما اين دوتا كتابو باهم تموم كردي:ws38: يا قبلا خونده بودي :ws38:گفتي يه اسم هم ازشون ببرم به ياد اون موقع كه خوندم!!!:ws37:

توی 2 روز خوندم

کوتاه بودن کمتر از 3 ساعت خوندمشون زمان برد:ws37:

معنای اسم تاپیک رو می دونم نام آخرین کتابی که خوندی!

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدیو زاده جادو شده، اثر لئونید سالاویف

ملا نصرالدین،قهرمان این کتاب رادمردی است زنده دل و بذله گو که اندوه و نومیدی به دلش راه نمی یابد و راه خروج از هر بن بستی را پیدا میکند....

در این داستان ملا بابت قولی که به دوستی داده و برای کمک به او سفری را در پیش می گیرد،سفری که طی آن گره از مشکلات دیگران هم می گشاید....

• Like 7
لینک به دیدگاه

به دلتنگی هایم دست نزن.....

جریان دختری به نام مریم و پسری به نام متین که با یکدیگر دوست هتند و قصد ازدواج دارند اما این عشق....

طرز نوشتنش لوس بود...از این کلمات: دوجت دالم...میسی...باسه...آله.... از اینا زیاد داست که رمان رو لوس کرده بود....:banel_smiley_4:

آحرش هم که بد تموم شد :sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من اخرین کتابی ک خوندم سینوهه پزشک مخصوص فرعون جلد اولش......نام نویسنده یادم نیس.....

ولی کتاب فوق العاده ای هستش و پیشنهاد میکنم اونایی ک نخوندن حتما بخونن.....:icon_redface:

واقعا جاهایی ک سینوهه سفر میکنه و چیزای جدیدی ک باهاش مواجه میشه و درموردش صحبت میکنه جالب و زیباس......

• Like 11
لینک به دیدگاه
من اخرین کتابی ک خوندم سینوهه پزشک مخصوص فرعون جلد اولش......نام نویسنده یادم نیس.....

ولی کتاب فوق العاده ای هستش و پیشنهاد میکنم اونایی ک نخوندن حتما بخونن.....:icon_redface:

واقعا جاهایی ک سینوهه سفر میکنه و چیزای جدیدی ک باهاش مواجه میشه و درموردش صحبت میکنه جالب و زیباس......

سینوهه حرف نداره !!!!!!!!!

من عاشق این کتابم ... واقعا نمی دونم چند بار خوندمش

یعنی هر کس تا حالا نخونده دست به کار بشه

• Like 7
لینک به دیدگاه

زندگی کوتاه است (نامه ای به قدیس آگوستین)

نوشته یوستین گوردر

ممممم ... فقط می تونم بگم خوب بود

البته یه جاهایی گفته های واقعا ارزشمندی داشت !

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
1984 از ژول ورن و کوری از ژوزه ساراماگو

به نظرم کتاب های خیلی خوبی بودن....

1984 از جورج اورول ه

منظورت همونه؟

اگه اون باشه کتاب فوق العاده ایه

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله...ببخشید اشتباه شد...جورج اورول:ws3:

معرکه اس