B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ نفر هفتم هاروکی کوراکامی کشتی گیری که چاق نمی شد. اریک امانوئل اشمیت يني شما اين دوتا كتابو باهم تموم كردي يا قبلا خونده بودي گفتي يه اسم هم ازشون ببرم به ياد اون موقع كه خوندم!!! 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ پر اثر:ماتيسن ترجمه:شهناز حسيني كازروني (يه رمان انگليسي بود...كتاب جالبي بود...گرچه پاياني غم انگيز اما تاثيرگذار داشت!) 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ يني شما اين دوتا كتابو باهم تموم كردي يا قبلا خونده بودي گفتي يه اسم هم ازشون ببرم به ياد اون موقع كه خوندم!!! توی 2 روز خوندم کوتاه بودن کمتر از 3 ساعت خوندمشون زمان برد معنای اسم تاپیک رو می دونم نام آخرین کتابی که خوندی! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ توی 2 روز خوندم کوتاه بودن کمتر از 3 ساعت خوندمشون زمان برد معنای اسم تاپیک رو می دونم نام آخرین کتابی که خوندی! غصد جسارت نداشتم...ببخشيد 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خدیو زاده جادو شده، اثر لئونید سالاویف ملا نصرالدین،قهرمان این کتاب رادمردی است زنده دل و بذله گو که اندوه و نومیدی به دلش راه نمی یابد و راه خروج از هر بن بستی را پیدا میکند.... در این داستان ملا بابت قولی که به دوستی داده و برای کمک به او سفری را در پیش می گیرد،سفری که طی آن گره از مشکلات دیگران هم می گشاید.... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به دلتنگی هایم دست نزن..... جریان دختری به نام مریم و پسری به نام متین که با یکدیگر دوست هتند و قصد ازدواج دارند اما این عشق.... طرز نوشتنش لوس بود...از این کلمات: دوجت دالم...میسی...باسه...آله.... از اینا زیاد داست که رمان رو لوس کرده بود.... آحرش هم که بد تموم شد 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ ردیف موسیقی ایرانی میرزا عبدالله 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ من اخرین کتابی ک خوندم سینوهه پزشک مخصوص فرعون جلد اولش......نام نویسنده یادم نیس..... ولی کتاب فوق العاده ای هستش و پیشنهاد میکنم اونایی ک نخوندن حتما بخونن..... واقعا جاهایی ک سینوهه سفر میکنه و چیزای جدیدی ک باهاش مواجه میشه و درموردش صحبت میکنه جالب و زیباس...... 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من اخرین کتابی ک خوندم سینوهه پزشک مخصوص فرعون جلد اولش......نام نویسنده یادم نیس.....ولی کتاب فوق العاده ای هستش و پیشنهاد میکنم اونایی ک نخوندن حتما بخونن..... واقعا جاهایی ک سینوهه سفر میکنه و چیزای جدیدی ک باهاش مواجه میشه و درموردش صحبت میکنه جالب و زیباس...... سینوهه حرف نداره !!!!!!!!! من عاشق این کتابم ... واقعا نمی دونم چند بار خوندمش یعنی هر کس تا حالا نخونده دست به کار بشه 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ زندگی کوتاه است (نامه ای به قدیس آگوستین) نوشته یوستین گوردر ممممم ... فقط می تونم بگم خوب بود البته یه جاهایی گفته های واقعا ارزشمندی داشت ! 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ آنا کارنینا اثر تولستوی،کتاب منتخب از تایمز 8 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ وحتی یک کلمه هم نگفت نوشته هاینریش بل ترجمه حسین افشار 8 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ در جست و جوی زمان از دست رفته (سدوم و عموره) مارسل پروست 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ کتاب 4 اثر از فلورانس از اسکاول شین رو باز مرور کردم 8 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ تکنولوژی فکر دکتر علیرضا آزمندیان 7 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ 1984 از جورج اورول و کوری از ژوزه ساراماگو به نظرم کتاب های خیلی خوبی بودن.... 7 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ 1984 از ژول ورن و کوری از ژوزه ساراماگو به نظرم کتاب های خیلی خوبی بودن.... 1984 از جورج اورول ه منظورت همونه؟ اگه اون باشه کتاب فوق العاده ایه 7 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ 1984 از جورج اورول همنظورت همونه؟ اگه اون باشه کتاب فوق العاده ایه بله...ببخشید اشتباه شد...جورج اورول 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ بله...ببخشید اشتباه شد...جورج اورول معرکه اس موقعی که من اونو خوندمش زندگیم زیر و رو شد فقط چند روز تو فکر بودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده