پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ رمان بابک اثر جلال برگشاد داستان در مورد زندگی بابک یکی از پهاوانان ایرانیه ، با خوندنش خیلی بیش تر از پیش به ایرانی بودنم افتخار می کنم زنده باد ایران و ایرانی 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ مقدمه ای بر مبانی برنامه ریزی شهری 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ مادام بواری نوشته ی گوستاو فلوبر طبق مجله ی تایم دومین رمان دنیا شناخته شد 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ من هم یک روز بچه بودم نوشته عزیز نسین.... در این داستان, خاطرات مختلفی از دوران کودکی 'عزیز نسین '(نویسنده ترکیهای) به قلم او توصیف میشود .این داستان, بیانگر وضعیت خانوادگی, اجتماعی, و سیاسی روزگار کودکی نگارنده است . کتاب خیلی خیلی جالبی بود..رنگ و بوی کودکی های خودم رو هم داشت گاهی و احساسات بسیار پاک کودکانه..... [TABLE] [TR] [TD=class: pico_body] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ دنیا را گشتم بدون تو....اشعار ناظم حکمت،شاعر ترکیه ای...ترجمه احمد پوری فوق العاده...حتما اشعار ناظم حکمت رو بخونید...اشعارش فوق العاده هستند. این هم سرنوشت من است که دنیا را بگردم بدون تو چه میشود کرد...... 10 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ ملکوت اثر بهرام صادقی دیروز تمومش کردم .این کتاب به بوف کور صادق هدایت تشبیه شده (البته من بوف کور و نخوندم اما دنبالش هستم....) 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ شماها چقد سریع کتاب می خونین 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ چند وقته نه کتاب خونم نه هیچی از بس که کلاس داشتم به جز درس چیز دیگه ای نخوندم ظهر یه مقاله در مورد سقط جنین از نظر اسلام و طب رو دانلود کردم و خوندمش 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ حدیث بی قراری ماهان احمد خان شاملو سراسر روز پیر زنانی غیر جدی مهربان و خنده بر لب از برابر خوابگاه من گذشتند. نیمه شب صدای قاشکی برخاست از خیالم گذشت که پیر زنان به پایکوبی برخاسته اند. صبح پرستار خبر داد که بیمار اتاق مجاور مرده است. پاریس بیمارستان لاری برازیه 1351 9 لینک به دیدگاه
مبهم 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ آخرین کتای که خوندم همین امروز صبح . کتاب خسی در میقات جلال آل احمد بود 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ این چن روز کتاب زیاد خوندم ،یکیش ارباب و نوکر تولستوی بود چن تا داستان کوتاه از وودی آلن: فلوسی مرگ در میزند گوگماس یلی داستاناش ملموس و زیبا بود یکی بود یکی نبود از جمالزاده،بسی لذت بردم 11 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ رازهایی درباره ی آقایان که هر زنی باید آنها را بداند... باربارا دی آنجلیس. فوق العاست. به همه ی دوستان عزیزم(البته خانمها) پیشنهاد میکنم که این کتاب رو بخونن.به نکات بسیار ظریفی اشاره کرده که واقعا تو زندگی به کار میاد. به آقایون هم پیشنهاد میکنم جلد دیگه ای از این کتاب تحت عنوان رازهایی درباره خانم ها که هرمردی باید آن را بداند رو حتما بخونن. 11 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ قلعه حیوانات جرج ارول بابام کتابای قدیمی شو از انباری بیرون آورده که مثلا بفروشه ، حالا مگه من می ذارم کلید کردم روشون...:hapydancsmil:از دیروزم خدیو زاده جادو شده رو شروع کردم تموم که شد اطلاع میدم 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ کتابی که در حال حاضر دارم میخونم عشق و خیانت از الکساندر دوما دوستم برا تولدم آرشیو پی دی افاشو بهم داد نزدیک 100 تا گتاب و نمایشنامس 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ کتاب "اسرار فال ورق" نوشته "یوستین گوردر" هر چند از کتاب های تخیلی متنفرم اما کتاب های این نویسنده رو دوست دارم ؛ چون اصل مطلب روی گفته های تعمق برانگیز کتابه که در کل ساده و عمیق حرف می زنه ! 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ آنتی عشق میشا یه دختر مستقله که خیلی سرزنده و شاده و دوست داره خودش برای زندگیش تصمیم بگیره اما دیگران با ابراز نظراتشون مانع میشن . هامین پسریه که ۱۲ ساله خارج از ایران زندگی میکنه و حالا میخواد برگرده ، که از قضا اونم دوست داره خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره … 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ محاکمه/کافکا ترجمش افتضاح بود:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ نفر هفتم هاروکی کوراکامی کشتی گیری که چاق نمی شد. اریک امانوئل اشمیت 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده