پاییزان 3604 ارسال شده در 8 آذر، 2012 رمان بابک اثر جلال برگشاد داستان در مورد زندگی بابک یکی از پهاوانان ایرانیه ، با خوندنش خیلی بیش تر از پیش به ایرانی بودنم افتخار می کنم زنده باد ایران و ایرانی 10
*lotus* 20275 ارسال شده در 8 آذر، 2012 مادام بواری نوشته ی گوستاو فلوبر طبق مجله ی تایم دومین رمان دنیا شناخته شد 11
Astraea 25351 ارسال شده در 9 آذر، 2012 من هم یک روز بچه بودم نوشته عزیز نسین.... در این داستان, خاطرات مختلفی از دوران کودکی 'عزیز نسین '(نویسنده ترکیهای) به قلم او توصیف میشود .این داستان, بیانگر وضعیت خانوادگی, اجتماعی, و سیاسی روزگار کودکی نگارنده است . کتاب خیلی خیلی جالبی بود..رنگ و بوی کودکی های خودم رو هم داشت گاهی و احساسات بسیار پاک کودکانه..... [TABLE] [TR] [TD=class: pico_body] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 10
Astraea 25351 ارسال شده در 9 آذر، 2012 دنیا را گشتم بدون تو....اشعار ناظم حکمت،شاعر ترکیه ای...ترجمه احمد پوری فوق العاده...حتما اشعار ناظم حکمت رو بخونید...اشعارش فوق العاده هستند. این هم سرنوشت من است که دنیا را بگردم بدون تو چه میشود کرد...... 10
پاییزان 3604 ارسال شده در 10 آذر، 2012 ملکوت اثر بهرام صادقی دیروز تمومش کردم .این کتاب به بوف کور صادق هدایت تشبیه شده (البته من بوف کور و نخوندم اما دنبالش هستم....) 9
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 10 آذر، 2012 چند وقته نه کتاب خونم نه هیچی از بس که کلاس داشتم به جز درس چیز دیگه ای نخوندم ظهر یه مقاله در مورد سقط جنین از نظر اسلام و طب رو دانلود کردم و خوندمش 8
کهربا 18089 ارسال شده در 12 آذر، 2012 حدیث بی قراری ماهان احمد خان شاملو سراسر روز پیر زنانی غیر جدی مهربان و خنده بر لب از برابر خوابگاه من گذشتند. نیمه شب صدای قاشکی برخاست از خیالم گذشت که پیر زنان به پایکوبی برخاسته اند. صبح پرستار خبر داد که بیمار اتاق مجاور مرده است. پاریس بیمارستان لاری برازیه 1351 9
مبهم 25 ارسال شده در 12 آذر، 2012 آخرین کتای که خوندم همین امروز صبح . کتاب خسی در میقات جلال آل احمد بود 9
*lotus* 20275 ارسال شده در 13 آذر، 2012 این چن روز کتاب زیاد خوندم ،یکیش ارباب و نوکر تولستوی بود چن تا داستان کوتاه از وودی آلن: فلوسی مرگ در میزند گوگماس یلی داستاناش ملموس و زیبا بود یکی بود یکی نبود از جمالزاده،بسی لذت بردم 11
An@hita 8666 ارسال شده در 13 آذر، 2012 رازهایی درباره ی آقایان که هر زنی باید آنها را بداند... باربارا دی آنجلیس. فوق العاست. به همه ی دوستان عزیزم(البته خانمها) پیشنهاد میکنم که این کتاب رو بخونن.به نکات بسیار ظریفی اشاره کرده که واقعا تو زندگی به کار میاد. به آقایون هم پیشنهاد میکنم جلد دیگه ای از این کتاب تحت عنوان رازهایی درباره خانم ها که هرمردی باید آن را بداند رو حتما بخونن. 11
پاییزان 3604 ارسال شده در 14 آذر، 2012 قلعه حیوانات جرج ارول بابام کتابای قدیمی شو از انباری بیرون آورده که مثلا بفروشه ، حالا مگه من می ذارم کلید کردم روشون...:hapydancsmil:از دیروزم خدیو زاده جادو شده رو شروع کردم تموم که شد اطلاع میدم 11
*lotus* 20275 ارسال شده در 14 آذر، 2012 کتابی که در حال حاضر دارم میخونم عشق و خیانت از الکساندر دوما دوستم برا تولدم آرشیو پی دی افاشو بهم داد نزدیک 100 تا گتاب و نمایشنامس 10
EOS 14528 ارسال شده در 16 آذر، 2012 کتاب "اسرار فال ورق" نوشته "یوستین گوردر" هر چند از کتاب های تخیلی متنفرم اما کتاب های این نویسنده رو دوست دارم ؛ چون اصل مطلب روی گفته های تعمق برانگیز کتابه که در کل ساده و عمیق حرف می زنه ! 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 آذر، 2012 آنتی عشق میشا یه دختر مستقله که خیلی سرزنده و شاده و دوست داره خودش برای زندگیش تصمیم بگیره اما دیگران با ابراز نظراتشون مانع میشن . هامین پسریه که ۱۲ ساله خارج از ایران زندگی میکنه و حالا میخواد برگرده ، که از قضا اونم دوست داره خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره … 7
کهربا 18089 ارسال شده در 16 آذر، 2012 نفر هفتم هاروکی کوراکامی کشتی گیری که چاق نمی شد. اریک امانوئل اشمیت 7
ارسال های توصیه شده