A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ اکثر کتابهایی که دوستان خوندن رو من خوندم کتاب "آیا زندگی یک قدم زدن اتفاقی است؟" نوشته سری هارولد کلمپ آخرین کتابی بود که امروز تمومش کردم و خیلی خوبه کیمیاگر پائولو کوئلیو هم محشره حتما بخونین 6 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ "چرا ما کور شدیم، نمی دانم، شاید روزی بفهمیم، می خواهی عقیده ی مرا بدانی، بله، بگو، فکر می کنم ما کور شدیم، ما کور هستیم کور اما بینا، کورهایی که می توانند ببینند اما نمی بینند" کوری ژوزه ساراماگو ترجمه مینو مشیری . اونقدر که فکر میکردم از خوندنش لذت نبردم ... ولی در کل خوب بود ... 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ونیچه گریه کرد... اروین یالوم هیچ توضیح اضافی هم نمیدم خودتون برید بخونید کتاب خوبیه دی: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سلطانه کالین فالکز دارم شروع میکنم بخونم 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی البته برای بار چندم بود 7 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نماد گمشده اثر دن براون برید بخونید که بی نظیره مترجمش هم سنگ تموم گذاشته ضمن اینکه پی دی افش هم ممکنه گیر بیاد اسم انگلیسی: The Lost Symbol 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ "پدر پولدار و پدر بی پول" از تیوساکی. الانم دارم یه کتاب درسی میخونم که هر طراح شهری باید روی میزش داشته باشه: Public places and urban spaces, the Dimensions for urban design از متیو کرمونا. 8 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ کتاب: روزی که صداها را دیدم از مجید میرزا وزیری یه کتاب بی نظیر و واقعی از یک زن که نابیناست ولی بعد از سالیان سال میتونه ببینه 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سایه عقاب درمورد زندگی ناپلئون بناپارت و شبیه اش هس البته تازه شروع کردم هر روز بیشتر از چن صفحه نمی تونم بخونم:pichak29: 8 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ سفرنامۀ برادران امیدوار (عبدالله و عیسی امیدوار) شرح سفر دور دنیای این دو تا برادر هست ، شرح خاطرات و خطرات و... کتاب خیلی هیجان انگیزیه 6 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ کتابی که دارم می خونم برای چندمین بار: قصه های صمد بهرنگی! همه قصه هاشون اینقد حرف برای گفتن داره که هر بار که می خونی یه چیز تازه کشف میکنی. من عاشق ماهی سیاه کوچولو ام. 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ولی قبل ازینکه سلطانه رو شروع کنم (که هرچن تا الان یه صفشو خوندم) کتاب دلبرکان غمگین من نوشته گابریل گارسیا مارکز میخوندم خیلی قشنگه داستان پیرمردی بود در نود سالگی عاشق یه دختر 14 ساله میشه 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اینو دارم می خونم.... Cybercrime- Digital cops in network environment 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دو هفته پيش دوباره كتاب جان شيفته رو از اول خوندم.... 6 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ "خداحافظ گاری کوپر " رومن گاری 6 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ آدم اول آلبرکامو بیرون رانده-ساموئل بکت 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خسی در میقات ...جلال آل احمد... ولی اصلا خوشم نیومد... 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ برنده تنهاست .پائولو کوئیلو برنده تنهاست نام یک رمان اثر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده مشهور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. این رمان که بیشتر فضایی جنایی دارد، مراقبهای ژرف و دقیق بر مفاهیمی چون قدرت شخصی و رؤیاهای معصومانهای در دنیای سینما و مد و شهرت است. ایگور، کارآفرین موفق روس، تصمیم میگیرد عشق ازدسترفتهاش را بازبیابد: همسر سابقش، اِوا. ایگور که تصور میکند زندگیاش با اوا از پشتوانهای آسمانی و مقدس برخوردار است زمانی به همسر سابقش گفته بود برای آنکه او را بازگرداند جهانهای زیادی را نابود خواهد کرد. نزاع میان نیروی پلید این شخص و جامعه سر میگیرد و همانطور که داستان رمان پیش میرود مفهوم اخلاق واکاوی میشود. در پشت صحنهٔ این اَعمال بیمارگونه تهیهکنندههای سینما و هنرپیشههای مشهور و افراد شهیر ِ روبهزوال و مدلها و طراحان برجستهٔ دنیای مد حضور دارند که چهرهٔ مخدوش «اَبَرطبقه» را به تصویر میکشند؛ طبقهٔ برگزیدهترین برگزیدهها، یعنی همان کسانی که روش زندگی مردم را در جهان تعیین میکنند. پائولو کوئلیو با تشریح زندگی این شخصیتها - که غالباً الهامگرفته از شخصیتهای واقعی هستند - رمانی خلق کرده که هم گواهی بر زوال ارزشهای معنوی در جهان امروز است و هم خواننده را با تعلیقها و هیجانهای بسیار چنان مسحور میکند که نمیتواند از ورقزدن صفحات خودداری کند. خوب اون بالایی ها رو که ویکی پدیا زحمت کشیده بود .اما نظر خودم .کتابش کتاب خوبیه .درگیری ها و دل مشفولی های این روزها رو خوب بیان کرده . و اینکه در آخر کتاب به اینه چه اسم قشنگی داره این کتاب پی میبرین 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده