هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: خیلی از رسم و رسومای مسخره ای که درگیرشیم برای چیه؟؟؟ چون زشته تو فامیلو در و همسایه..............باید فلان کار انجام شه و ازاین داستانا 2 لینک به دیدگاه
novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ باسه ی علل عقب موندگی ایران تو وبلاگم نوشتم.میتونید سر بزنید و از اون لذت ببرید. اونم یک کارشناس بسیار برجسته ی جامعه شناس بررسی کرده. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ جامعه شناسي شتاب زدگي در بریتانیا: با ديدن رفتارهاي مردم بريتانيا از اولين نكاتي كه ممكن است براي يك ناظر ايراني جالب باشد اين است كه «اي بابا! اينها چه قدر يواش يواش كارهاشون را انجام ميدهند!». در ایران : ما ها در رانندگي، در انجام كارهاي اداري، خريد كردن، و خيلي موارد ديگر (همهي چيزها؟) عجله داريم؛ ديرمان شده است؛ از دست كساني كه مانع زود رسيدن «ما» به هدفمان ميشوند، عصباني ميشويم. آن قدر شتاب و عجله داريم كه در بسياري از موارد گز نكرده ميبريم و اشتباه ميكنيم و بر اثر همين اشتباهها (تصادفات رانندگي، خرابكاريهاي فني و اداري...) اتلاف وقتي كلان به خودمان و ديگران تحميل ميكنيم. جالب است كه همين اتلاف وقتها تشديد كنندهي احساس شتاب و تقويت اين چرخهي دردسرزا هستند. علت اوليهي اين شتابزدگي شايد ميل به رشد اقتصادي يك شبه باشد كه به ديگر جنبهها سرايت كرده است، شايد همان دوگانگي شاه/نوكر در هويت افراد باشد، كه مردم صبر كردن را نشانهاي از فرودستي بپندارند؛ يا شايد هم داستان يك نكتهي فرهنگي است كه بايد در مدرسه و خانواده به ما آموزش داده ميشد، كه درنگ كردن و صبر كردن به موقع و به جا، به معناي توقف بيهوده و اتلاف وقت نيست، و چه بسا يك وظيفهي اجتماعي باشد كه «بايد» انجام دهيم. ميتوانيم به شتابزدگي به عنوان يك معلول و عارضه نگاه كنيم. معلولی از بيبرنامگيها و عدم آيندهنگري كه ما را پيوسته در تنگناي زماني و «ناگزير» از شتابزدگي قرار ميدهند. همچنين شتابزدگي ميتواند يك علت باشد، براي قانونگريزي، تقلب، پايمال كردن حقوق ديگران و انجام ندادن برخي كارها نظير مطالعه و برنامهريزي. براي پرهيز از شتابزدگي، بايد برنامه داشت و آماده بود. بدون برنامهريزي و آمادگي، گريزي از شتابزدگي نخواهد بود. اين دو پديده زاينده و زاييده ي يكديگرند. منبع ذکر خواهد شد. هوتن جان ممنون از تاپیکت منبع رو هم رفتم دیدم ولی خوندن هرپست این تاپیک مستلزم پاسخگویی به هرسطر ونکته های اون هست اول ایا ببینیم میتونیم بین این دو ملت مقایسه ای انجام بدیم یا نه شاید از نظر ملاحظات امروزین ودیدن تفاوتها بگیم اونا کجا وما کجا ولی وقتی به داشته های بالقوه ونه اون چیزی که الان داریم نگاهی بکنیم متوجه جریان معکوسی میشیم که مستور مونده ظرفیت های پنهانی که ما ایرانی جماعت دوست نداریم کسی انگشت بزاره رو اونا الان حضور ذهن ندارم ولی تو کتابی از زبان یک ایرانگرد خارجی نوشته بود که عشق ووجود ایرانیها به دلالی هست وخصلت دلالی بر اینه که عجله کنی رودست بزنی سریکی کلاه بزاری دروغ بگی وخلاصه هرانچه که فضیلت اخلاقی شمرده میشود زیرپابزاری تمام امارهای جهانی هم وجود این خصایصی که متا نمیخوایم ولی داریم رو تصدیق میکنن اما وقتی چنین معلولی داریم میشه علت وعلل رو هم پیدا کرد وبه درمانش پرداخت ولی چون شتابزده ایم ان را هم که میبیند زیر پایمان له میکنیم هزار انگ وبرچسب به او میچسبانیم تا مبادا چینی کلفت مفت خوریمان ترکی بردارد به هرحال همینیه که هست تا وقتی که هممون نخوایم درست بشیم واین به سخن وقلمزنی صرف میسر نمیشه مرد عمل میخواد واستقامت 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ البته درمورد بقیه پستها هم به مرور مینویسم ولی تو اون تاپیک چه باید کرد به همراهی محسن عزیز خیلی از حرفای مشابه رو زدیم وکپی کردیم ولینک دادیم ولی متاسفانه دوست نداشتیم که ادامه بدیم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی از رسم و رسومای مسخره ای که درگیرشیم برای چیه؟؟؟چون زشته تو فامیلو در و همسایه..............باید فلان کار انجام شه و ازاین داستانا خوب من....بعد خوندن این تاپیک به چیزایی که گفتی فکر کردم......من حتی اگه خودمو درس کنم بازم هیچ فایده ای نداره.....یه دست که صدا نداره.......خشت اول کج گذاشته شده.......حالا من هی خودمو به در و دیوار بکوبم که هاااای ملت چرا بیدار نمشین.؟؟ چرا یه نیگا به دورو برتون نمیکنین؟؟؟ چرا...........نه بابا............هیچ چی دیگه رو ما کارساز نیس....... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ البته درمورد بقیه پستها هم به مرور مینویسم ولی تو اون تاپیک چه باید کرد به همراهی محسن عزیز خیلی از حرفای مشابه رو زدیم وکپی کردیم ولینک دادیم ولی متاسفانه دوست نداشتیم که ادامه بدیم ممنون از لطفت...............به نظر من اون تاپیک خوبی بود...............حالا به گونه ای دیگه تکرار میشه.............با هر کدوم از این بحثا یه قدم بسوی اصلاح نزدیکتر میشیم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از لطفت...............به نظر من اون تاپیک خوبی بود...............حالا به گونه ای دیگه تکرار میشه.............با هر کدوم از این بحثا یه قدم بسوی اصلاح نزدیکتر میشیم چقد خوش بینی بابا....... همین وضع تالار ازادو ببین......دوروزه مدیرش کمتر فعالیت میکنه.....هیچ کس مراعات نمیکنه......این همون جریان خشته س.....روزی که ثبت نام کردیم کدوممون قوانین سایت رو خوندیم.....فقط موافقم رو زدیم که بره مرحله بعد....... ما هیچ چیزی رو اصولی یاد نگرفتیم......همه چیز هردمبیل و حالا به قول همین کارشناسه شتابزده..... خودمونم نمیدونیم دقیقا دنبال چی هستیم!!! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از لطفت...............به نظر من اون تاپیک خوبی بود...............حالا به گونه ای دیگه تکرار میشه.............با هر کدوم از این بحثا یه قدم بسوی اصلاح نزدیکتر میشیم قربونت داداش میدونم منظورم موازی کاری نیست منظور اینه این درد اونقدر بزرگه که شبیه اون فیل تو تاریکی میمونه هرکس میتونه یه جاییشو ببینه وچقدر خوبه دروهله اول بتونیم ببینیم چاکریم 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ چقد خوش بینی بابا....... همین وضع تالار ازادو ببین......دوروزه مدیرش کمتر فعالیت میکنه.....هیچ کس مراعات نمیکنه......این همون جریان خشته س.....روزی که ثبت نام کردیم کدوممون قوانین سایت رو خوندیم.....فقط موافقم رو زدیم که بره مرحله بعد....... ما هیچ چیزی رو اصولی یاد نگرفتیم......همه چیز هردمبیل و حالا به قول همین کارشناسه شتابزده..... خودمونم نمیدونیم دقیقا دنبال چی هستیم!!! درست میشه...............کم کم..................باید صبر داشت.............1 تفر هم که بفهمه یه قدم جلوتریم 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من....بعد خوندن این تاپیک به چیزایی که گفتی فکر کردم......من حتی اگه خودمو درس کنم بازم هیچ فایده ای نداره.....یه دست که صدا نداره.......خشت اول کج گذاشته شده.......حالا من هی خودمو به در و دیوار بکوبم که هاااای ملت چرا بیدار نمشین.؟؟ چرا یه نیگا به دورو برتون نمیکنین؟؟؟ چرا...........نه بابا............هیچ چی دیگه رو ما کارساز نیس....... چرا تفاوت میکنه......بچه های ما برا اونا تفاوت میکنه ...........همونطور که برای ما نسبت به پدر مادرامون خیلی تفاوت کرده.......... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ درست میشه...............کم کم..................باید صبر داشت.............1 تفر هم که بفهمه یه قدم جلوتریم انشالا چشم انداز 500000000000000000000000ساله داره دیگه .........نه؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: یعنی عاشق این امیدواری و خوش بینی تم.... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ انشالا چشم انداز 500000000000000000000000ساله داره دیگه .........نه؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: یعنی عاشق این امیدواری و خوش بینی تم.... کتاب موج سوم اثر الوین تافلر رو بخون..........................تو هم مثل من امیدوار میشی....... 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ چرا تفاوت میکنه......بچه های ما برا اونا تفاوت میکنه ...........همونطور که برای ما نسبت به پدر مادرامون خیلی تفاوت کرده.......... آره از یه نظراییی وضعیت الان بهتره....... ولی میدونی ........منو یاد مشاور پیش دانشگاهیم انداختی.....مدرسه ما کوچیک و بود و جمعیت کم...........میگفت کسایی که درصداشون تو این کلاس بالاس.......حواسشون باشه......شما بین 12 نفر اولین .......ولی کنکور..........همین 12 نفر نیستن..........یعنی خیلی جو نگیرتتون....... جریان همین مقایسه س.......ما از 30 سال پیش خیلی پیشرفتا داشتیم......ولی نسبت به کی؟ کجا؟؟؟؟ هر از گاهی درجا هم زدیم.........بانکداری الکترونیک و زندگی الکترونیک و........ دارن وارد زندگی های مردم میکنن......ولی نمیگن اینترنت از کجا بیارن خرید الکترونیکی بکنن...... یا زنای ایرانی که بیشترشون خونه دارن......وبیکار........چه لزومی داره اصلا برای صرفه جویی از وقت خرید اینترنتی بکنن آخه...... پیشرفته اومده.....ولی هدفه جا مونده!!! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ کتاب موج سوم اثر الوین تافلر رو بخون..........................تو هم مثل من امیدوار میشی....... باشه....پَ من رفتم کتاب بخونم امیدوارشم.............. چشامم نمیبینه دور و برمو دیگه....... بعدشم جنابعالی مردی.......یه کور سوی امید داری........ یه نخطه امیدواری مربوط به بانوان رو به من نشون بده......... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ باشه....پَ من رفتم کتاب بخونم امیدوارشم.............. چشامم نمیبینه دور و برمو دیگه.......بعدشم جنابعالی مردی.......یه کور سوی امید داری........ یه نخطه امیدواری مربوط به بانوان رو به من نشون بده......... لیلی خدا رو شکر کن................من منتظرم کی اون شرکت معماریتو میزنی میخوام بیام ابدارچیت شم.....................یه چایی توپی درست میکنم....... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لیلی خدا رو شکر کن................من منتظرم کی اون شرکت معماریتو میزنی میخوام بیام ابدارچیت شم.....................یه چایی توپی درست میکنم....... به قول سمن پیشته بابا........من آبدارچی زیر دکترا تو شرکتم را نمیدم...... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به حول و قوه الهی،کشور در حال پیشرفت است..ملت شریف ایران همیشه در همه سطوح در سطر بودن..نیاز به فرصت هست تا خودشون و بازیابی کنن!!! ما به حمدالله در خاورمیانه حرف اول و میزنیم دیری نمپاید که در همه عرصه ها این چینن بدرخشیم!! بانوان هم بادی از این فرصت ها بهره جسته و در این راه خطیر در سنگر خانه و در کنار مردشون در این مسیر قدم بردارند!!!! شبهه ها حل شود ان شاءالله!! 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به حول و قوه الهی،کشور در حال پیشرفت است..ملت شریف ایران همیشه در همه سطوح در سطر بودن..نیاز به فرصت هست تا خودشون و بازیابی کنن!!!ما به حمدالله در خاورمیانه حرف اول و میزنیم دیری نمپاید که در همه عرصه ها این چینن بدرخشیم!! بانوان هم بادی از این فرصت ها بهره جسته و در این راه خطیر در سنگر خانه و در کنار مردشون در این مسیر قدم بردارند!!!! شبهه ها حل شود ان شاءالله!! :banel_smiley_4: آره.....همین که ندا گفت..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده