mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ الان منظورت از این عکس کیه؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونممممممایییشششششششش اینقد از حرفاش بدم میاد بخون ببین چی گفته لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بخون ببین چی گفته :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بخون ببین چی گفته :banel_smiley_4: ازدواج=حماقت=بدبختی 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ازدواج=حماقت=بدبختی سمندون=لجاجت=مخالفت=دخالت 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون=لجاجت=مخالفت=دخالت :viannen_38: لینک به دیدگاه
asare 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دوست من ولی من احساس میکنم،بعضی وقتا حتی بقال محل هم میتونه مارو کمک کنه. این ی واقعیت که وقتی مراسم ازدواج وخواستگاری از همون اول رسمی پیش میره برای همه حتی برای خود طرف اعتبار بیشتری داره. لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا مشکل ما خیابونی یا غیر خیابونی نیست مشکل ما نحوه ارتباط هستش همین ..اصلا ارتباط برقرار کردن بلد نیستیم ..چون همیشه محدود بودیم فرق نداره دختر در پیاده رو باشه یا در اینترنت یا در خونه یا در دانشگاه یا در .....!!!! بالاخره وقتی هدف از ارتباط و نوع ان معلوم باشه ..کار درست پیش میره .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده