رفتن به مطلب

دوستی خیابانی و ازدواج

soofi

ارسال های توصیه شده

دوستی خیابونی یعنی چی؟؟

یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟!

اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟!

چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست.....:ws52:

اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست!

موافقم

ولی پس درها رو نبندین......................

شناخت مهمه نه اینکه چطور اشنا شدین

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من دوستی اینترنتی حتی اگه طرفین تو این دوستی صادق هم باشن باز با اونچه که تو اجتماع هستن و هویتشونه فرق داره،و چیزی هم که مهمه هویت اجتماعی طرف مقابله و اینکه تو واقعیت چطوره...

آدمها تو نت بر اساس صحبتهای طرف مقابل یه تصویر ذهنی ازش می سازن که اکثرا با اونچه که تو واقعیت هست فرق داره

مثل من که تو نت همه میگن عجب جیگری هستی!!!!:icon_redface:

ولی بعد پشیمون میشن.....:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی شما ها تو آشپزخونه بودین تا صداتون کردن گفتن شربت و چایی بیارین بعد رفتین تو جمع؟؟؟

بعد چی شد؟؟؟؟

نه بابا..... به قول سمن .....نه در اون حد دیگه..........من کلا چیزی نمیارم..........خواهرم بود مامانم بود یادم نیست...........داشت از تو سینی شربت بر میداشت.....تا گذاشت رو میز دستش لرزید لیوان خالی شد........فک کن......عین تو این فیلما بود............من فقط از صحنه گریختم نمیرم از خنده..........:ws28: :ws28: :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا، شناخت حاصل می شه.درسته که ازدواج یه ریسکه اما دیگه اینجوری هم نیست که بگیم شناخت هیچ جوری حاصل نمی شه. من با نظر سارا موافقم که گفت با پرسیدن از درو همسایه و بقال سر کوچه ، نمی شه طرف و خونوادش رو شناخت. چون من دیدم دختری رو که با تحقیق از محل کار و همسایه های پسره، جواب مثبت داده و الان پشیمونه.چون اخلاقهای شخصی پسره رو قبول نداره.

باید سعی کنیم خودشو بشناسم وگرنه از درو همسایه چیزی به دست نمیاد به جز موارد خیلی کلی در مورد خونواده.

دقیقا

اخلاق شخصی خودپسرم خیلی مهمه

سطح شعورش

میزان و قدرت تجزیه تحلیل مسایل مختلف زندگی

دیدش نسبت به خانوما و جنس زن و........

البته مراسم خواستگاری رسم و سنت خوب ما ایرانیاست اما تو مرحله آخر

چقدر طرز فکرت شبیه منه سارا :icon_pf (34):

در مورد مراسم خواستگاری هم باهات موافقم.رسم قشنگیه اما تو این دوره زمونه به قول تو بهتره همون مرحله آخر باشه(یعنی بعد از شناخت).فرمالیته :ws3:

من سارا نیستم ولی با شما دوتا موافقم!!!!!!!!!!!!!:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه بابا..... به قول سمن .....نه در اون حد دیگه..........من کلا چیزی نمیارم..........خواهرم بود مامانم بود یادم نیست...........داشت از تو سینی شربت بر میداشت.....تا گذاشت رو میز دستش لرزید لیوان خالی شد........فک کن......عین تو این فیلما بود............من فقط از صحنه گریختم نمیرم از خنده..........:ws28: :ws28: :ws28:

عجب.............شیطونه میگه خودم بیام یبار خواستگاریت...............تا بعدها بگی یه خواستگار درست حسابیم داشتم..........:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عجب.............شیطونه میگه خودم بیام یبار خواستگاریت...............تا بعدها بگی یه خواستگار درست حسابیم داشتم..........:ws3:

همین الانشم میگم..........:banel_smiley_4:این بدبختایی که اومدن همشون خیر سرشون ادم حسابی بودن........منتها من زیادی موجم سنگینه.............منو میبینن میگرخن...........:banel_smiley_4::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

همین الانشم میگم..........:banel_smiley_4:این بدبختایی که اومدن همشون خیر سرشون ادم حسابی بودن........منتها من زیادی موجم سنگینه.............منو میبینن میگرخن...........:banel_smiley_4::ws28:

آره خوب .............یعنی میگی حق با اوناس.......:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستی خیابونی یعنی چی؟؟

یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟!

اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟!

چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست.....:ws52:

اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست!

موافقم...چون زمان بابا مامانمون...از این جور چیزا نبود بخاطر همینه که قبول ندارن

دونوع دوستی خیابونی داریم

:1. کسیو که چند بار مبینش و زیر نظر داریش

2. اینکه هر دختر خوشکل تو خیابون ببینی بری دنبالش

من به نوع دوم زیاد اعتقاد ندارم خیلی کم پیش میاد ادم با یه نگاه عاشق طرف بشه

ولی به نوع یک اعتقاد دارم

لینک به دیدگاه

به نظرم اکثر آشنایی تو نت یا تو خیابون دوطرفو سریعا به هم دلبسته میکنه بدون اینکه تحقیق و فکر و صحبت عاقلانه ای صورت بگیره

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم اکثر آشنایی تو نت یا تو خیابون دوطرفو سریعا به هم دلبسته میکنه بدون اینکه تحقیق و فکر و صحبت عاقلانه ای صورت بگیره

بازم بستگی به دو طرف داره.شاید اونقدر عاقل باشن که با دوبار حرف زدن تو نت یا خارج از نت تصمیم نهایی برای آیندشونو نگیرن. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بازم بستگی به دو طرف داره.شاید اونقدر عاقل باشن که با دوبار حرف زدن تو نت یا خارج از نت تصمیم نهایی برای آیندشونو نگیرن. :a030:

ببخشیداما فکر کنم آدمای اونقدر عاقل تو نت یا خیابون دنبال همسر مورد علاقشون نمیگردن:ws52:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...