رفتن به مطلب

دوستی خیابانی و ازدواج

soofi

ارسال های توصیه شده

دوستی خیابونی یعنی چی؟؟

یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟!

اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟!

چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست.....:ws52:

اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست!

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستی خیابونی یعنی چی؟؟

یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟!

اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟!

چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست.....:ws52:

اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست!

سوفی اینجاست شلااااااااااااااااااااااااام

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من هیچ فرقی نمیکنه چطوری آشنا بشی....

مهم اینه بعد از آشنایی و قبل از ازدواج طرفتو بشناسی.....

• Like 9
لینک به دیدگاه
به نظر من هیچ فرقی نمیکنه چطوری آشنا بشی....

مهم اینه بعد از آشنایی و قبل از ازدواج طرفتو بشناسی.....

نظر منم همینه.هرجوری آشنا بشی(چه از طریق اینترنت یا تو خیابون! و چه تحت نظر خونواده) اگه طرفتو خوب بتونی بشناسی مشکلی پیش نمیاد .شناخت خیلی مهمتراز نحوه آشناییه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

نحوه آشنایی اصلا مهم نیست.......درسته که بعضی از خونواده ها این نحوه اشنایی ها رو قبول ندارن.......ولی اگه تو خودت چشاتو بازکنی و اون چه که درسته رو انتخاب کنی ........هر طوری آشنا شده باشی مطمئنا میشه خانواده رم از راه منطقی قانع کرد......

من اگه اون کسی رو که میخوام تو تاکسی ام پیدا کنم دس دس نمیکنم!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
نحوه آشنایی اصلا مهم نیست.......درسته که بعضی از خونواده ها این نحوه اشنایی ها رو قبول ندارن.......ولی اگه تو خودت چشاتو بازکنی و اون چه که درسته رو انتخاب کنی ........هر طوری آشنا شده باشی مطمئنا میشه خانواده رم از راه منطقی قانع کرد......

من اگه اون کسی رو که میخوام تو تاکسی ام پیدا کنم دس دس نمیکنم!!!!!:banel_smiley_4:

آفرینننننننننننننن :w16:

ممکنه یکی رو که تو تاکسی پیدا می کنی ، خیلی بهتر و متشخص تر از اونی باشه که تحت نظر خونواده پیدا می شه! و البته عکسشم هستا :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یعنی همون جا ازش خواستگاری میکنی؟!؟!:banel_smiley_4:

مردم چی میگن!!!نداشتیم تو فامیل!!!:persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی همون جا ازش خواستگاری میکنی؟!؟!:banel_smiley_4:

مردم چی میگن!!!نداشتیم تو فامیل!!!:persiana__hahaha:

آره ..........ولی من خواستگاری نمیکنم..........یه کاری میکنم خودش این کارو بکنه!!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من مراسم خواستگاری رسمی و چای بردنو و به به و چه چه رو خیلی داشتم و تجربه کردم

اصلا به درد بخور نیس

یعنی تو این دوره به درد نمیخوره

شناخت

شناخت

شناخت

اونم باید مستقیما وارد عمل بشی والا با چن تا بقال سر کوچه و همکار محل کار پرسیدن اصلا شناختی حاصل نمیشه

• Like 14
لینک به دیدگاه
من مراسم خواستگاری رسمی و چای بردنو و به به و چه چه رو خیلی داشتم و تجربه کردم

اصلا به درد بخور نیس

یعنی تو این دوره به درد نمیخوره

شناخت

شناخت

شناخت

اونم باید مستقیما وارد عمل بشی والا با چن تا بقال سر کوچه و همکار محل کار پرسیدن اصلا شناختی حاصل نمیشه

این مراسم کرکر خنده س سارا.............پسره اینقد هول شده بود شربت و بی عرضه ریخت رو میز......:ws28::ws28:

شناخت هم هیچ جور حاصل نمیشه..............ازدواج فقط و فقط ریسکه و شانس.............

• Like 4
لینک به دیدگاه

این مراسم کرکر خنده س سارا.............پسره اینقد هول شده بود شربت و بی عرضه ریخت رو میز......:ws28::ws28:

شناخت هم هیچ جور حاصل نمیشه..............ازدواج فقط و فقط ریسکه و شانس.............

یعنی شما ها تو آشپزخونه بودین تا صداتون کردن گفتن شربت و چایی بیارین بعد رفتین تو جمع؟؟؟

بعد چی شد؟؟؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا، شناخت حاصل می شه.درسته که ازدواج یه ریسکه اما دیگه اینجوری هم نیست که بگیم شناخت هیچ جوری حاصل نمی شه. من با نظر سارا موافقم که گفت با پرسیدن از درو همسایه و بقال سر کوچه ، نمی شه طرف و خونوادش رو شناخت. چون من دیدم دختری رو که با تحقیق از محل کار و همسایه های پسره، جواب مثبت داده و الان پشیمونه.چون اخلاقهای شخصی پسره رو قبول نداره.

باید سعی کنیم خودشو بشناسم وگرنه از درو همسایه چیزی به دست نمیاد به جز موارد خیلی کلی در مورد خونواده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا، شناخت حاصل می شه.درسته که ازدواج یه ریسکه اما دیگه اینجوری هم نیست که بگیم شناخت هیچ جوری حاصل نمی شه. من با نظر سارا موافقم که گفت با پرسیدن از درو همسایه و بقال سر کوچه ، نمی شه طرف و خونوادش رو شناخت. چون من دیدم دختری رو که با تحقیق از محل کار و همسایه های پسره، جواب مثبت داده و الان پشیمونه.چون اخلاقهای شخصی پسره رو قبول نداره.

باید سعی کنیم خودشو بشناسم وگرنه از درو همسایه چیزی به دست نمیاد به جز موارد خیلی کلی در مورد خونواده.

دقیقا

اخلاق شخصی خودپسرم خیلی مهمه

سطح شعورش

میزان و قدرت تجزیه تحلیل مسایل مختلف زندگی

دیدش نسبت به خانوما و جنس زن و........

البته مراسم خواستگاری رسم و سنت خوب ما ایرانیاست اما تو مرحله آخر

• Like 7
لینک به دیدگاه
دقیقا

اخلاق شخصی خودپسرم خیلی مهمه

سطح شعورش

میزان و قدرت تجزیه تحلیل مسایل مختلف زندگی

دیدش نسبت به خانوما و جنس زن و........

البته مراسم خواستگاری رسم و سنت خوب ما ایرانیاست اما تو مرحله آخر

چقدر طرز فکرت شبیه منه سارا :icon_pf (34):

در مورد مراسم خواستگاری هم باهات موافقم.رسم قشنگیه اما تو این دوره زمونه به قول تو بهتره همون مرحله آخر باشه(یعنی بعد از شناخت).فرمالیته :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

در مورد خواستگاری نمی دونم تجربه زیادی ندارم اما با بعضی دوستی های خیابانی و اینترنتی هم به شدت مخالفم

چون ادمایی هستند که از سادگی و ساده لوحی بعضیا سو استفاده کرده اونها رو تحریک میکنند و چنان در مغزشون رسوخ میکنند که سادگیشون تبدیل به حماقت و دیونگی میشه و اون وقت که دست به کار های احمقانه ای می زنند که یکیش همون ازدواج .

خودم با ازدواج سنتی موافقم .

• Like 1
لینک به دیدگاه

برادر من قبل ازدواج 10 سال با خانومش دوست بودن :ws37:

الان هیچکی نمی تونه بگه که خوشبخت نیستن.

معلومه که تو این دوستی هر دو به این نتیجه رسیدند که انتخاب درستی داشتند

من که اصلا با ازدواج سنتی موافق نیستم.چطور میشه با کسی قرار ازدواج بذاری که نمیشناسیش آخه؟:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من دوستی اینترنتی حتی اگه طرفین تو این دوستی صادق هم باشن باز با اونچه که تو اجتماع هستن و هویتشونه فرق داره،و چیزی هم که مهمه هویت اجتماعی طرف مقابله و اینکه تو واقعیت چطوره...

آدمها تو نت بر اساس صحبتهای طرف مقابل یه تصویر ذهنی ازش می سازن که اکثرا با اونچه که تو واقعیت هست فرق داره

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...