hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ): به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روانپزشک پرسیدم شما چطور میفهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟ روانپزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب میکنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار میگذار...یم و از او میخواهیم که وان را خالى کند. من گفتم: آهان! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون ...بزرگتر است. روانپزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر میدارد. شما میخواهید تختتان کنار پنجره باشد؟ 15 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ): به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روانپزشک پرسیدم شما چطور میفهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟ روانپزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب میکنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار میگذار...یم و از او میخواهیم که وان را خالى کند. من گفتم: آهان! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون ...بزرگتر است. روانپزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر میدارد. شما میخواهید تختتان کنار پنجره باشد؟ اتاقم آفتاب رو باشه تختم هم کنار پنجره ، پنجره هم رو به باغی چیزی باز بشه ... چون منم سطل رو میخواستم بردارم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ به روی خودت نیار .......:icon_pf (34): ولی منم سطل و انتخاب کردم........ 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ايول ايول به هوش تو تست هوش نبود.. :brodkavelarg: بحث ادم عادی و تیمار بود.. لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تیمار بر وزن تیمارستانه دیگه.......؟ 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تیمار بر وزن تیمارستانه دیگه.......؟ :w127: از تختت راضیی؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تست هوش نبود.. :brodkavelarg: بحث ادم عادی و تیمار بود.. خودت میگی تیمار..... به من چه..:icon_pf (34): بیمار شنیدم ولی تیمار و فک کردم بر وزن تیمارستان گفتی.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده