mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام خدمت دوستان گل عکاس جسارتا منم چندتايي عکس انداختم گفتم بذارم اينجا شايد به جايي رسيدم خب اول يه چندتا عکس از کوههاي جاده کاشان ميذارم 11 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اين عکس ملخيه که چند هفته پيش اومده بود تو اتاقمون 11 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اين عکسهارو توي حياط مادربزرگم گرفتم پرواز گنجشکها 6 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اين عکس ملخيه که چند هفته پيش اومده بود تو اتاقمون میگم ملخه فهمیده داری ازش عکس میندازیا ببین چه ژستی گرفته 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام خدمت دوستان گل عکاس جسارتا منم چندتايي عکس انداختم گفتم بذارم اينجا شايد به جايي رسيدم خب اول يه چندتا عکس از کوههاي جاده کاشان ميذارم جسارتا فقط به همون کاشان میرسی.. خفت کنم لاقل شیشرو میکشیدی پایین ...:vahidrk: عکسی که درحال حرکت گرفتی اگه اشتباه نکنم به عنوان عکسایه تصادفی معرفی میشند البته باید سوژه ام در نظر میگرفتی که عملا...:w127: برات ارزوی پیشرفت و موفقیت میکنم..:w72: 4 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ میگم ملخه فهمیده داری ازش عکس میندازیا ببین چه ژستی گرفته آره اصلا از جاش تکون نخورد 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ جسارتا فقط به همون کاشان میرسی..خفت کنم لاقل شیشرو میکشیدی پایین ...:vahidrk: عکسی که درحال حرکت گرفتی اگه اشتباه نکنم به عنوان عکسایه تصادفی معرفی میشند البته باید سوژه ام در نظر میگرفتی که عملا...:w127: برات ارزوی پیشرفت و موفقیت میکنم..:w72: نه به جاهاي ديگه هم ميرسيم مقصد اصفهان بوده شيشه خيلي کثيفه؟؟!!!:banel_smiley_52: ديگه حسش نبود شما ببخشيد سوژه نداره؟!! خوب کوه همون سوژس ديگه ...........نشون ميکردم عکس ميگرفتم مرسي منم همينطور 4 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ .......................... 5 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ .......................... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده