mohsen_d 946 ارسال شده در 8 آبان، 2010 با سلام خدمت دوستان گل عکاس جسارتا منم چندتايي عکس انداختم گفتم بذارم اينجا شايد به جايي رسيدم خب اول يه چندتا عکس از کوههاي جاده کاشان ميذارم 11
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 8 آبان، 2010 اين عکس ملخيه که چند هفته پيش اومده بود تو اتاقمون میگم ملخه فهمیده داری ازش عکس میندازیا ببین چه ژستی گرفته 5
asal sadra 3752 ارسال شده در 8 آبان، 2010 با سلام خدمت دوستان گل عکاس جسارتا منم چندتايي عکس انداختم گفتم بذارم اينجا شايد به جايي رسيدم خب اول يه چندتا عکس از کوههاي جاده کاشان ميذارم جسارتا فقط به همون کاشان میرسی.. خفت کنم لاقل شیشرو میکشیدی پایین ...:vahidrk: عکسی که درحال حرکت گرفتی اگه اشتباه نکنم به عنوان عکسایه تصادفی معرفی میشند البته باید سوژه ام در نظر میگرفتی که عملا...:w127: برات ارزوی پیشرفت و موفقیت میکنم..:w72: 4
mohsen_d 946 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 میگم ملخه فهمیده داری ازش عکس میندازیا ببین چه ژستی گرفته آره اصلا از جاش تکون نخورد 2
mohsen_d 946 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 جسارتا فقط به همون کاشان میرسی..خفت کنم لاقل شیشرو میکشیدی پایین ...:vahidrk: عکسی که درحال حرکت گرفتی اگه اشتباه نکنم به عنوان عکسایه تصادفی معرفی میشند البته باید سوژه ام در نظر میگرفتی که عملا...:w127: برات ارزوی پیشرفت و موفقیت میکنم..:w72: نه به جاهاي ديگه هم ميرسيم مقصد اصفهان بوده شيشه خيلي کثيفه؟؟!!!:banel_smiley_52: ديگه حسش نبود شما ببخشيد سوژه نداره؟!! خوب کوه همون سوژس ديگه ...........نشون ميکردم عکس ميگرفتم مرسي منم همينطور 4
ارسال های توصیه شده