★napadid★ 2337 ارسال شده در 9 آبان، 2010 زن داداش خوف جیجر خودمهههههه :aghosh:مهلبون.. دوست داشتی.. عشخ....:62izy85: :ws52::imoksmiley: :icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ 2
SHARLIN 306 ارسال شده در 9 آبان، 2010 :ws52::imoksmiley: :icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ وات؟؟ به یو چی بگیم؟:JC_thinking: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 آبان، 2010 زن داداش خوف جیجر خودمهههههه :aghosh:مهلبون.. دوست داشتی.. عشخ....:62izy85: ای جااااااااااااااااان شومام خواهز=رشوهر خیلییییییییییی خوبیییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آخه من عاشق آرامم:jawdrop:فقط نمی دونم چرا بعضی وقتا رو اعصاب میره .... یاده قدیم قدیما بخیر ... منم عاشقشم خیلی باحاله و یجورایی جیگره وقتی میبینم حرص پسرارو در میاره خیلی حال میکنم شبنمی خودتیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دختر خوبیهه!! در عین حال بسیار شیطوووننهه!!! :ws3: یاها :girl_yes2: لطف داری :girl_blush2::icon_gol: سلامت باشي پاینده باشی زندایی خودمه!! مهربون، بانمک، احساساتی!دوست داشتنی!!دوسششششششش دارم!! ای جاااااااااااااااااان شیدا جون بدو بیا بغلم :aghosh: " دختر عمه ی یوزا" هم همین شبنم بود ا....چرا لو دادی؟!:girl_blush2:() :ws52::imoksmiley::icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ ببخشید خان داداش یهویی شد:girl_blush2: مهربون.احساساتی.....حساسیه زمان خیلی دوست داشت مدیر بشه الانم خیلی دوست دارم :girl_in_dreams: وات؟؟به یو چی بگیم؟:JC_thinking: این برادرمه :girl_blush2: 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 ای جااااااااااااااااان شومام خواهز=رشوهر خیلییییییییییی خوبیییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم عاشقشم خیلی باحاله و یجورایی جیگره وقتی میبینم حرص پسرارو در میاره خیلی حال میکنم یاها :girl_yes2: لطف داری :girl_blush2::icon_gol: پاینده باشی ای جاااااااااااااااااان شیدا جون بدو بیا بغلم :aghosh: ا....چرا لو دادی؟!:girl_blush2:() ببخشید خان داداش یهویی شد:girl_blush2: الانم خیلی دوست دارم :girl_in_dreams: این برادرمه :girl_blush2: حرص منو بخاطر پسر یودنم در نمی یاره ... کلا رو اعصابه یادش بخیر کلا باحاله .... بازم یاده قدیم قدیما بخیر :icon_gol:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 آبان، 2010 حرص منو بخاطر پسر یودنم در نمی یاره ...کلا رو اعصابه یادش بخیر کلا باحاله .... بازم یاده قدیم قدیما بخیر :icon_gol: هیییییییییییییییییییی روزگار :girl_in_dreams: 2
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 سلام به نو اندیشان نخبه اللخصوص نخبه مورد نظر که خاطرش خیلی برام عزیزه 1
Avenger 19333 ارسال شده در 10 آبان، 2010 بنظر دختر ارومی میاد و زیاد اهل کل کل نیست اسپم هم زیاد نمیکنه 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 سلام به نو اندیشان نخبه اللخصوص نخبه مورد نظر که خاطرش خیلی برام عزیزه علیک سلام میسی:girl_blush2: پس چرا حالمو نکردی تو قوطی؟؟؟ بنظر دختر ارومی میاد و زیاد اهل کل کل نیست اسپم هم زیاد نمیکنه :w58: مطمئنی منو با کس دیگه ای اشتباه نگرفتی؟؟؟ 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 علیک سلاممیسی:girl_blush2: پس چرا حالمو نکردی تو قوطی؟؟؟ سلامت باشی گفتم یخورده دنودن رو جیگر بزارم که تو روحت نخوره و اشکت بیاد دم مشکت حالا این هندونه ها که اینجا رد و بدل شد مال تو بودن؟:jawdrop: سهم منو یادت نره 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 سلامت باشیگفتم یخورده دنودن رو جیگر بزارم که تو روحت نخوره و اشکت بیاد دم مشکت حالا این هندونه ها که اینجا رد و بدل شد مال تو بودن؟:jawdrop: سهم منو یادت نره مگه میتونی :girl_yes2::girl_blush2:مگه چیه؟؟؟؟ سهم چی؟؟؟ 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 میخواستم ولی نزاشتی اخه خیلی صوبتا در راستای هندونه کاری بود که دهنم وا موند چجوری زیر بغلت این همه جا داشتی و من بیخبر بودم سهم کوچه علی چپ! 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 پس دیدی نمیتونی :دی هندونه کاری نیس حقیقته سهمتو از کجا بیارم؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 راستی بوسال یه اواتور بزار من اینو میبینم خوشم نمیاد حس غریبگی میکنم ببخش نظرمو گفتم 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 پس دیدی نمیتونی :دیهندونه کاری نیس حقیقته سهمتو از کجا بیارم؟ امتحانش پولیهمطمعنی بزنم کانال دو بتونی تحمل کنی و اه و نالت گوش اسمون رو کر نکنه؟ زیاد دلخوش نباش چون همشون دستشون توی یه بشقاب بود که اعتماد بنفستو بالا ببرن از همونجایی که هندونه ها رو قایم کردی 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 راستی بوسال یه اواتور بزار من اینو میبینم خوشم نمیاد حس غریبگی میکنم ببخش نظرمو گفتم رو چشم الان میزارم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 امتحانش پولیهمطمعنی بزنم کانال دو بتونی تحمل کنی و اه و نالت گوش اسمون رو کر نکنه؟زیاد دلخوش نباش چون همشون دستشون توی یه بشقاب بود که اعتماد بنفستو بالا ببرن از همونجایی که هندونه ها رو قایم کردی بزن ببینم من که میدونم همش چاخانه نخیر همشون راس گفتن :girl_yes2: هندونه نیس حقیقته رو چشم الان میزارم میسیییییییییی 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 بزن ببینم من که میدونم همش چاخانه نخیر همشون راس گفتن :girl_yes2: هندونه نیس حقیقته میسیییییییییی دوست داری فیلم ببینی یا سریال یا مستند یا خودتو؟ همه راستها حقیقی نیستن 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 دوست داری فیلم ببینی یا سریال یا مستند یا خودتو؟همه راستها حقیقی نیستن مستند :shad: چرا حقیقین از اسمشم معلومه راست 1
boosal 51 ارسال شده در 10 آبان، 2010 مستند :shad:چرا حقیقین از اسمشم معلومه راست خرج داره تصور ذهنی تا حقیقت خیلی میفرقه .مخصوصا بوی هندونه و بادمجون هم بدن امشب تا جفت پا نرم تو روحت دس بردار نیستم 1
ارسال های توصیه شده