★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ زن داداش خوف جیجر خودمهههههه :aghosh:مهلبون.. دوست داشتی.. عشخ....:62izy85: :ws52::imoksmiley: :icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مهربون.احساساتی.....حساس یه زمان خیلی دوست داشت مدیر بشه 4 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52::imoksmiley: :icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ وات؟؟ به یو چی بگیم؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ زن داداش خوف جیجر خودمهههههه :aghosh:مهلبون.. دوست داشتی.. عشخ....:62izy85: ای جااااااااااااااااان شومام خواهز=رشوهر خیلییییییییییی خوبیییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آخه من عاشق آرامم:jawdrop:فقط نمی دونم چرا بعضی وقتا رو اعصاب میره .... یاده قدیم قدیما بخیر ... منم عاشقشم خیلی باحاله و یجورایی جیگره وقتی میبینم حرص پسرارو در میاره خیلی حال میکنم شبنمی خودتیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دختر خوبیهه!! در عین حال بسیار شیطوووننهه!!! :ws3: یاها :girl_yes2: لطف داری :girl_blush2::icon_gol: سلامت باشي پاینده باشی زندایی خودمه!! مهربون، بانمک، احساساتی!دوست داشتنی!!دوسششششششش دارم!! ای جاااااااااااااااااان شیدا جون بدو بیا بغلم :aghosh: " دختر عمه ی یوزا" هم همین شبنم بود ا....چرا لو دادی؟!:girl_blush2:() :ws52::imoksmiley::icon_pf (34): :viannen_38: :w00::banel_smiley_90::guntootsmiley2: چرا کسی چیزی به من نگفت؟ ببخشید خان داداش یهویی شد:girl_blush2: مهربون.احساساتی.....حساسیه زمان خیلی دوست داشت مدیر بشه الانم خیلی دوست دارم :girl_in_dreams: وات؟؟به یو چی بگیم؟:JC_thinking: این برادرمه :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ای جااااااااااااااااان شومام خواهز=رشوهر خیلییییییییییی خوبیییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم عاشقشم خیلی باحاله و یجورایی جیگره وقتی میبینم حرص پسرارو در میاره خیلی حال میکنم یاها :girl_yes2: لطف داری :girl_blush2::icon_gol: پاینده باشی ای جاااااااااااااااااان شیدا جون بدو بیا بغلم :aghosh: ا....چرا لو دادی؟!:girl_blush2:() ببخشید خان داداش یهویی شد:girl_blush2: الانم خیلی دوست دارم :girl_in_dreams: این برادرمه :girl_blush2: حرص منو بخاطر پسر یودنم در نمی یاره ... کلا رو اعصابه یادش بخیر کلا باحاله .... بازم یاده قدیم قدیما بخیر :icon_gol: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ حرص منو بخاطر پسر یودنم در نمی یاره ...کلا رو اعصابه یادش بخیر کلا باحاله .... بازم یاده قدیم قدیما بخیر :icon_gol: هیییییییییییییییییییی روزگار :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به نو اندیشان نخبه اللخصوص نخبه مورد نظر که خاطرش خیلی برام عزیزه 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر دختر ارومی میاد و زیاد اهل کل کل نیست اسپم هم زیاد نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به نو اندیشان نخبه اللخصوص نخبه مورد نظر که خاطرش خیلی برام عزیزه علیک سلام میسی:girl_blush2: پس چرا حالمو نکردی تو قوطی؟؟؟ بنظر دختر ارومی میاد و زیاد اهل کل کل نیست اسپم هم زیاد نمیکنه :w58: مطمئنی منو با کس دیگه ای اشتباه نگرفتی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ علیک سلاممیسی:girl_blush2: پس چرا حالمو نکردی تو قوطی؟؟؟ سلامت باشی گفتم یخورده دنودن رو جیگر بزارم که تو روحت نخوره و اشکت بیاد دم مشکت حالا این هندونه ها که اینجا رد و بدل شد مال تو بودن؟:jawdrop: سهم منو یادت نره 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلامت باشیگفتم یخورده دنودن رو جیگر بزارم که تو روحت نخوره و اشکت بیاد دم مشکت حالا این هندونه ها که اینجا رد و بدل شد مال تو بودن؟:jawdrop: سهم منو یادت نره مگه میتونی :girl_yes2::girl_blush2:مگه چیه؟؟؟؟ سهم چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم ولی نزاشتی اخه خیلی صوبتا در راستای هندونه کاری بود که دهنم وا موند چجوری زیر بغلت این همه جا داشتی و من بیخبر بودم سهم کوچه علی چپ! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پس دیدی نمیتونی :دی هندونه کاری نیس حقیقته سهمتو از کجا بیارم؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ راستی بوسال یه اواتور بزار من اینو میبینم خوشم نمیاد حس غریبگی میکنم ببخش نظرمو گفتم 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پس دیدی نمیتونی :دیهندونه کاری نیس حقیقته سهمتو از کجا بیارم؟ امتحانش پولیهمطمعنی بزنم کانال دو بتونی تحمل کنی و اه و نالت گوش اسمون رو کر نکنه؟ زیاد دلخوش نباش چون همشون دستشون توی یه بشقاب بود که اعتماد بنفستو بالا ببرن از همونجایی که هندونه ها رو قایم کردی 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ راستی بوسال یه اواتور بزار من اینو میبینم خوشم نمیاد حس غریبگی میکنم ببخش نظرمو گفتم رو چشم الان میزارم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ امتحانش پولیهمطمعنی بزنم کانال دو بتونی تحمل کنی و اه و نالت گوش اسمون رو کر نکنه؟زیاد دلخوش نباش چون همشون دستشون توی یه بشقاب بود که اعتماد بنفستو بالا ببرن از همونجایی که هندونه ها رو قایم کردی بزن ببینم من که میدونم همش چاخانه نخیر همشون راس گفتن :girl_yes2: هندونه نیس حقیقته رو چشم الان میزارم میسیییییییییی 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بزن ببینم من که میدونم همش چاخانه نخیر همشون راس گفتن :girl_yes2: هندونه نیس حقیقته میسیییییییییی دوست داری فیلم ببینی یا سریال یا مستند یا خودتو؟ همه راستها حقیقی نیستن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دوست داری فیلم ببینی یا سریال یا مستند یا خودتو؟همه راستها حقیقی نیستن مستند :shad: چرا حقیقین از اسمشم معلومه راست 1 لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مستند :shad:چرا حقیقین از اسمشم معلومه راست خرج داره تصور ذهنی تا حقیقت خیلی میفرقه .مخصوصا بوی هندونه و بادمجون هم بدن امشب تا جفت پا نرم تو روحت دس بردار نیستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده