ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ عوام فریبی تو روز روشن؟؟:jawdrop: مخ زنی تو روز روشن تاپیک دورویی مو بخون خوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مال من اومده 41800 تومن :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مخ زنی تو روز روشن تاپیک دورویی مو بخون خوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آشنایی داریم خدمتون!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دو سال پیش 230 تومن اومد ندادم قطعش کردن.عمرا هم نمیدم بدهی رو.ایرانسل واسه چیه پس؟اعتباری خیلی بهتر از دائمیه. 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ باباب من اعصابم خورده:167::167::167::167:...هیچ وقت قبضم بیشتر از 7000 تومان نیومده اینبار برام اومده 14700....................کی باید جواب بده؟......:w00: وقتی دیدمش فکر کردم 1470 تومانه...بعد دیدم یه صفر اضافه داره:ws6: 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مال منم گرون شده و قیمتش رفته بالا 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مال من 20 تومن گرونتر اومده:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: احتمالا ماهیچه های فک قوی تر شدن 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ احتمالا ماهیچه های فک قوی تر شدن نُچ ماهیچه های شصتم ماشا الله..... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نُچ ماهیچه های شصتم ماا الله..... مثل مال من :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نُچ ماهیچه های شصتم ماشا الله..... مثل مال من :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا قبض خودمه! اسمسش ترکیده!!:girl_blush2: من کی اینارو دادم نمی دونم:w127: میگم نمیشه قبض نیاد در خونه؟ اره دقیقا واسه منم اس ام اسم داغونه قبول دارم این سری یه کم بیشتر اس دادم (:دی) ولی نه دیگه اینقدر :jawdrop: واقعا راهی هست که قبض نیاد؟ همسایه ها یاری کنید پلیز! :دی آخه ماه پیش زیاد اومد تهدیدم کردن کلی:brodkavelarg::guntootsmiley2:قرار بود واسه این ماه اصلاحش کنم خبرم یه جا واسه من درست کنین اگه به خونم تشنه شدن بیام اونجا:banel_smiley_52: درکت میکنم ... جایی پیدا کردی بیزحمت تنها نرو بیا با هم بریم! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ هه! من یه مدت ثابت داشتم همش تو استرس بودم! الان ایرانسل گرفتم دارم حال میکنم! حدود یه ماهه خطمو شارژ نکردم! :دی! اونایی که میخوان قبض نیاد برن تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین قبض میان دورشون چقد شده بعدش برن یه مرکز خدمات ارتباطی ای! چیزی خطشونو صفر کنن! :دی! من از این تجربیات زیاد دارم! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ هه!من یه مدت ثابت داشتم همش تو استرس بودم! الان ایرانسل گرفتم دارم حال میکنم! حدود یه ماهه خطمو شارژ نکردم! :دی! اونایی که میخوان قبض نیاد برن تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین قبض میان دورشون چقد شده بعدش برن یه مرکز خدمات ارتباطی ای! چیزی خطشونو صفر کنن! :دی! من از این تجربیات زیاد دارم! :icon_pf (34): آره اینو می دونم ولی این مال وقتیه که دوره تموم نشده حالا که شده من فهمیدم چقدر ترکیده و هیچ کاری هم نمی تونم بکنم ولی به جان خودم من اینقدر اسمس نفرستادم آخه:w58: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اره دقیقا واسه منم اس ام اسم داغونه قبول دارم این سری یه کم بیشتر اس دادم (:دی) ولی نه دیگه اینقدر :jawdrop: واقعا راهی هست که قبض نیاد؟ همسایه ها یاری کنید پلیز! :دی درکت میکنم ... جایی پیدا کردی بیزحمت تنها نرو بیا با هم بریم! تو هم مثل من بیدی؟:there: آره بیا یه جایی پناهنده شیم یا بریم عملیات انتحاری تو مخابرات:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آره اینو می دونم ولی این مال وقتیه که دوره تموم نشده حالا که شده من فهمیدم چقدر ترکیده و هیچ کاری هم نمی تونم بکنمولی به جان خودم من اینقدر اسمس نفرستادم آخه:w58: خو مگه قبض اول خرداد تا اول مرداد تازه برات اومده!!!! امروز 19 اومه ها! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها قبضها 3 ماهه شده؟!؟؟! :w58::w58::w58: هااااااااا:w127: نه.... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خو مگه قبض اول خرداد تا اول مرداد تازه برات اومده!!!! امروز 19 اومه ها! مال اول اردیبهشت تا اول مرداد که میاد در خونه رو می گم:w00: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مال اول اردیبهشت تا اول مرداد که میاد در خونه رو می گم:w00: اردیبهشت تا مرداد!:jawdrop: قبضا دو ماهه هستا! یه سر به اون سایتی که دادم بزن هم میان دوره هم پایان دوره رو چک کن! فک کنم داری اشتباه میکنی!!! به اون تاریخ ها ام نگا کن تو اون سایته! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده