ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چه کم مصرفین.......ماه قبل 99 تومن این ماهم که مثلا صرفه جویی کردم 89 تومن..... به این میگن الگوی مصرف برا خانوما زیر 150000 یعنی صفر برا ما بالای 20000 یعنی بینهایت آخی فکم آروم شد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اونکه حضوریه نه تلفنی :babygirl: پشت گوشی هم میشه ها یه بار امتحان کن :whistle: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پشت گوشی هم میشه ها یه بار امتحان کن :whistle: قبلن امتحان کردم گوش درد می گیرم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ قبلن امتحان کردم گوش درد می گیرم مگه چکار میکردین هان:brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مگه چکار میکردین هان:brodkavelarg::brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من ماهی دو هزار تومن شارز ایرانسل مصرف میکنم 10 تومن شارز برا اینترنت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من ماهی دو هزار تومن شارز ایرانسل مصرف میکنم 10 تومن شارز برا اینترنت دلم واسه مردا می سوزه اونا پس انداز می کنن خانوما مصرف لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دلم واسه مردا می سوزه اونا پس انداز می کنن خانوما مصرف 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ببینم مگه موبایل هم یارانه داشته که حالا برداشتن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دلم واسه مردا می سوزه اونا پس انداز می کنن خانوما مصرف قطره قطره جمع گردد..بشکه بشکه خرج گردد!!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ 10 تومن شده! 2 تومن نسبت به دفه پیش کمتره لوح افتخار باید برا خودم بگیرم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ببینم مگه موبایل هم یارانه داشته که حالا برداشتن؟؟ بله......... حتما دستگاهشون برق مصرف می کنه مشترکشون هم روغن می سوزونه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ قطره قطره جمع گردد..بشکه بشکه خرج گردد!!!:persiana__hahaha: وانگهی رسوا شود لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ وانگهی رسوا شود :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: خو شعر بالا این جوابو داشت دیگه 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خو شعر بالا این جوابو داشت دیگه شما مردا هم که مظلووووووووووووووووووم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ شما مردا هم که مظلووووووووووووووووووم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عوام فریبی تو روز روشن؟؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده