رفتن به مطلب

قبض شما هم گرون شده؟

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

با سلام .

بصورت اتفاقی این تاپیک رو دیدم .

بله . قبض موبایل این دوره ی من 37500 تومن اومد .

البته فکرش رو میکردم . چون زیاد باهاش کار کردم .

10700 بین شهری

13200 داخل شهری

10300 اس ام اس

بقیشم هم ابونمان و...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 149
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آخه نمدونم شما چجوری دلتون میاد پولتونو بریزین تو شکم مخابرات!

یه ایرانسل بگیرین ببینین چه حالی میده!

به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااW ! :ws3:

لینک به دیدگاه
آخه نمدونم شما چجوری دلتون میاد پولتونو بریزین تو شکم مخابرات!

یه ایرانسل بگیرین ببینین چه حالی میده!

به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااW ! :ws3:

اونوقت میشه بگی ایرانسل مال که؟؟ :banel_smiley_4:

همه اینها میره اخرش تو جیب دولت و سپاه :banel_smiley_4:

بیخودی دلتو به اسم خصوصی خوش نکن عزیزم تو این مملکت هیچی خصوصی نیست :banel_smiley_4:

ایرانسلیهام یه جور دیگه دزدن :icon_razz:

تو یونی ما که خوب انتن نمیده مخصوصا تو خوابگاه که اصلا! بین راهم خیلی بد انتن میده. هزاربار موقع مکالمه قطع میشه! گاهی الکی از اعتبارت میپره! :w58:

اون روز دیدم تو سایتش زده کسایی که سیم کارت گرفتن از سال 87 و نمیدونم چه قدر مدت گذشته باشه که استفاده یا فعال نکردن سیم کارتشون باطل میشه و دوباره صاحب میشن :w58:

گفته بود حتما باید اس بدید یا از نتش استفاده کنید و ... وگرنه ورش میداریم دوباره به یکی دیگه میفروشیم :w58:

یکی نیست بگه اخه به کسی چه؟! شما پولشو گرفتین! به کسی چه کی استفاده میکنه کی نمیکنه؟! یه خطی که پولشو گرفتن و دوباره میخوان پول بگیرن بابتش دزدا :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اونوقت میشه بگی ایرانسل مال که؟؟ :banel_smiley_4:

همه اینها میره اخرش تو جیب دولت و سپاه :banel_smiley_4:

بیخودی دلتو به اسم خصوصی خوش نکن عزیزم تو این مملکت هیچی خصوصی نیست :banel_smiley_4:

ایرانسلیهام یه جور دیگه دزدن :icon_razz:

تو یونی ما که خوب انتن نمیده مخصوصا تو خوابگاه که اصلا! بین راهم خیلی بد انتن میده. هزاربار موقع مکالمه قطع میشه! گاهی الکی از اعتبارت میپره! :w58:

اون روز دیدم تو سایتش زده کسایی که سیم کارت گرفتن از سال 87 و نمیدونم چه قدر مدت گذشته باشه که استفاده یا فعال نکردن سیم کارتشون باطل میشه و دوباره صاحب میشن :w58:

گفته بود حتما باید اس بدید یا از نتش استفاده کنید و ... وگرنه ورش میداریم دوباره به یکی دیگه میفروشیم :w58:

یکی نیست بگه اخه به کسی چه؟! شما پولشو گرفتین! به کسی چه کی استفاده میکنه کی نمیکنه؟! یه خطی که پولشو گرفتن و دوباره میخوان پول بگیرن بابتش دزدا :w58:

ها! :w58:

من که هیچکدوم از این مشکلاتو ندارم! البته زیاد بیرون نمیرم!! 7 روز هفته ام گوشیم رو میزم افتاده!!! به خیلی از تماسامم جواب نمیدم! شاید این دلیلش باشه که از ایرانسل راضیم!:banel_smiley_4:

ولی خط ثابت یه جورایی آدمو وسوسه میکنه!! :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
ها! :w58:

من که هیچکدوم از این مشکلاتو ندارم! البته زیاد بیرون نمیرم!! 7 روز هفته ام گوشیم رو میزم افتاده!!! به خیلی از تماسامم جواب نمیدم! شاید این دلیلش باشه که از ایرانسل راضیم!:banel_smiley_4:

ولی خط ثابت یه جورایی آدمو وسوسه میکنه!! :icon_pf (34):

:w58::w58:

:w58:

ورژن جدید هوس!!

مال منم گرون شده

الهی حناق بگیره هر کی پول زور می گیره

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...