pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ صدای زنگ اسمس موبایلم بلند شد با کلی ذوق رفتم سراغش دیدیم قبض موبایلمه با دیدن قیمت دود از کله م بلند شد :jawdrop: خیلی بد زیاد بود ولی خوب من اصلا نسبت به ماهای پیش خیلی رعایت کرده بودم خوب:w127: بابام کلمو می کنه خو:banel_smiley_52: ببینم مال شما هم زیاد اومده؟ یعنی گرون شده؟ یا یکی گوشی منو ور داشته و ....؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من شده 12 تومن... همیشه8-9 تومن میشد..نمیدونم.... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من شده 12 تومن...همیشه8-9 تومن میشد..نمیدونم.... مال من 20 تومن گرونتر اومده:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ 20 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ 20 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی به خدا خودم شاخام درومده!! چه غلطی بکنم نمی دونم؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من از این اعتباریاست واسه همین خودش محدودم میکنه 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من از این اعتباریاستواسه همین خودش محدودم میکنه خوش به سعادتت واسه من کنتور داره ماه به ماه خِرم رو می گیرن!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی به خدا خودم شاخام درومده!! چه غلطی بکنم نمی دونم؟ شاید اشتباه دادن.. 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ شاید اشتباه دادن.. نه بابا قبض خودمه! اسمسش ترکیده!!:girl_blush2: من کی اینارو دادم نمی دونم:w127: میگم نمیشه قبض نیاد در خونه؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا قبض خودمه! اسمسش ترکیده!!:girl_blush2: من کی اینارو دادم نمی دونم:w127: میگم نمیشه قبض نیاد در خونه؟ نه نمیشه.. همین الان برو مامان و بابات رو از نظر ذهنی آماده کن 2 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه نمیشه..همین الان برو مامان و بابات رو از نظر ذهنی آماده کن :ws28: البته مال من هنوز نیومده...:icon_pf (34):فعلا سرخوشم اینجوری میخندم... 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بلا به دوووووووووووور قبض من هنور نیومده....:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:البته مال من هنوز نیومده...:icon_pf (34):فعلا سرخوشم اینجوری میخندم... آخی..ایشالا به خیر میگذره 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آخه ماه پیش زیاد اومد تهدیدم کردن کلی:brodkavelarg::guntootsmiley2: قرار بود واسه این ماه اصلاحش کنم خبرم یه جا واسه من درست کنین اگه به خونم تشنه شدن بیام اونجا:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
mehdi88 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا قبض خودمه! اسمسش ترکیده!!:girl_blush2: من کی اینارو دادم نمی دونم:w127: میگم نمیشه قبض نیاد در خونه؟ قبل اینکه بیاد برو بدهی رو صفر کن خودت! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من 20 تومن گرونتر اومده:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 20 تومان اومد که اینقدر ناراحتی؟؟؟ برای من که زیر 100 میاد از خوشحالی بالی میزنم 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ منم فکر کنم گرون شده،مال بهار واسه من 45 اومد با اینکه اکثرا خاموش بوده و فقط زمانی که شارژ ایرانسل تموم میکنم تا وقتی بگیرم استفاده کردم،که هر بار 2ساعت بیشتر نمیشد.منم کلا خاموش کردم اونجوری راحتره 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ quote] 20 تومان اومد که اینقدر ناراحتی؟؟؟برای من که زیر 100 میاد از خوشحالی بالی میزنم 20 تومن گرون تر از همیشه!! الان 85 اومده!! البته خوب من مثل شما هزار تا سودا ندارم! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ صداس زنگ اسمس موبایلم بلند شد با کلی ذوق رفتم سراغش دیدیم قبش موبایلمهبا دیدن قیمت دود از کله م بلند شد :jawdrop: خیلی بد زیاد بود ولی خوب من اصلا نسبت به ماهای پیش خیلی رعایت کرده بودم خوب:w127: بابام کلمو می کنه خو:banel_smiley_52: ببینم مال شما هم زیاد اومده؟ یعنی گرون شده؟ یا یکی گوشی منو ور داشته و ....؟؟؟ ایرانسل بگیر ............حسابش دستته اینجوری......... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من هم ایرانسل دارم هم دایمی اون دوره دایمیم 30 تومن اومد ایندوره فک کنم 50 رو شاخشه از بس که فک زدم:shame: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده