رفتن به مطلب

چرا کاربران مسلمانان اینقدر به آواتارهای غیراسلامی علاقه دارند ؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 125
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تا ثابت نشه

w410.gif

حد جاری نشه :w16:

ببینم واسه چی آبروی یه مسلمونو می بری؟

واسه چی عکس شخصی منو میذاری تو انجمن...

وا اصفا!

فقط جان ن حد رو جاری نکن.:girlhi:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چی تا ثابت نشه حد اجرا نشه

جنابعالی تهمت زدی حد برای شما می خواد اجرا بشه نه برای اینا:ws3:

خودت گفتی کسی که تهمت زنا بزنه 80 تا ضربه شلاق حکمش

این هم مدرک تهمت اونم تهمت به زنای محسنه:banel_smiley_52::banel_smiley_52:

1 - اتفاقاً من رد میکنم قضیه را ومی گویم ............

واین دو پرنده عشق در حد سلام علیک ودر آخر در حد یک فوتبال دستی بازی کردند وزیر نظر عمه هری پاتر ............:ws2:

تهمت زنا یک کاربر دیگر زد ..............من نگفتم :ws37:

لینک به دیدگاه
1 - اتفاقاً من رد میکنم قضیه را ومی گویم ............

واین دو پرنده عشق در حد سلام علیک ودر آخر در حد یک فوتبال دستی بازی کردند وزیر نظر عمه هری پاتر ............:ws2:

تهمت زنا یک کاربر دیگر زد ..............من نگفتم :ws37:

اشتباه می کنی اون کاربر گفت این دختره صیغه ی هری پاتره تو گفتی عمه ی هری پاتر یعنی هری با عمش رابطه داره حالا یا باید ثابت کنی که با عمش رابطه داره یا حد به جون بخری:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینهم نتیجه شوخی بی مزه من که حاصلش این بود :

جناب بيتا,

شما یک اخطار تخلف در انجمن نواندیشان دریافت کردید.

نوع: ارسال مطالب خلاف شئونات انجمن

-------

دوست عزیز از ارسال مطالب حاوی مطالب زننده و خلاف شئونات انجمن پرهیز کنید

با تشکر!!!

-------

This infraction is worth 2 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

اصل پست:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=216901

نقل قول:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Harry Potter viewpost.gif

درود بر هری پاتر و خلاقیت فوق العاده خانم جی کی رولینگ!

اری از برکات علم وفضیلت وخلاقیت او اینست :

.

harry-potter-and-the-order-of-the-phoenix2.jpg

با تشکر,

انجمن نواندیشان

تو از چشای من خوندی که ازین زندگی خستم

کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمیترسم

تنم سرده ولی انگار تو دستای تو آتیشه

چشامو میبندی و این قصه تموم میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخي....بيتاب جان حالا تو علت انتخاب اين آواتارت چي بوده ؟! :ws37:

هر وقت بیتاب بابیتا به توافق رسیدند ................

به تو ..............

هر دو خبر خواهند داد..............:w16:

لینک به دیدگاه
.

.

این حدیث را به عربی می نویسم که پاسخ تو باشد :

:a030:حب الوطن من الایمان :w16:

ظاهرا من آخر دعوا رسیدمو دیگه ته دیگشم خوردن .... :ws28: ولی گفتم اینو بگم، واسه اطلاعات عمومیتون بد نیست....:ws2:

دکتر فرهنگ رو که انشاا... میشناسی؟؟... در مورد تفسیر این حدیث گفته که:منظور از وطن در اینجا،وطن تمامی انسانها،یعنی بهشته....یعنی دوست داشتن بهشت.

چون حدیث که فقط واسه مسلمونا در یک کشور خاص(گل و بلبل مثل ایران:icon_pf (34):) نیست.

مثلا فرض کنین یه مسلمون تو چین کمونیست زندگی کنه یا هر کشوری که با اسلام، مخالفت میکنه،بعد اونوقت چه جوری این حدیث می گه تو کشورت که اسلامو قبول نداره، دوست داشته باش که این از ایمانه؟

انقدر از روی ظاهر هر جمله نظر ندین....یه کم در موردش تحقیق کنین اول...:a030:

برو بابا............تو یه میلیون صفه کتابو یا بیشتر ..........کتاب که چه عرض کنم.......فقط خلاقیت و تخیل ناب............و ول کردی ..............اومدی یه صحنه ی 45 ثانیه ای رو به رخ میکشی............:ws28:

موافقم اساسی...:w16: :a030:

خوب ما با سانسور فقط قسمت های خلاقانشو دیدیم و خیلی لذت بردیم نه مثل تو که فقط قسمت های .... دیدی:banel_smiley_52:

جدا از شوخی دقیقا همینه، هر کسی میتونه از یه فیلم قسمتها و نکته های خوبشو بگیره و قسمتهایی که با اعتقاداتش تفاوت داره نبینه:w16:.به جرم اینکه یه فیلم چند دقیقه ... داره نمیتونی فیلم و طرفداراشو زیر سوال ببری....:banel_smiley_4:

در راستای صحبت دوستان من شعار دوستان نماز جمعه رو خلاصه میکنم:

الله اکبر الله اکبر

مرگ بر قاره اروپا

مرگ بر قاره آمریکای شمالی و مرکزی

مرگ بر اسرائیل

مرگ بر منافقین

مرگ بر ضد ما!

مرگ بر مخالف!

اینو خیلی خوب اومدی....:ws28: :ws28: :ws28:

لینک به دیدگاه
چون جذابیتی نداره

------------------------------------

ولی برای من داره...آواتارم کاملا اسلامی هست :ws3:

فکر نمی کنی آواتاره تو چهره خشن از اسلام رو نشون میده ..

• Like 2
لینک به دیدگاه

در کل به نظر من وقتی انسان چیزی رو ازش منع کنند دوست داره به طرفش بره ربطی به اسلامی غیر اسلامی نداره ....اینا ذاتی هستند ..

• Like 3
لینک به دیدگاه

در کل به نظر من وقتی انسان چیزی رو ازش منع کنند دوست داره به طرفش بره ربطی به اسلامی غیر اسلامی نداره ....اینا ذاتی هستند ..

این حرفتم قبول دارم....کلا با نظراتت اَگریَم......هر چیزی که منع کنی بدتره....مثل قضیه حجاب و ....،هرچی فنرو بیشتر فشار بدی،نگهداشتنش سخت تر می شه و وقتی هم در بره،خیلی بیشتر دور میشه...خیلی بیشتر از زمانی که اگه کمتر فشار میدادی....:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
این حرفتم قبول دارم....کلا با نظراتت اَگریَم......هر چیزی که منع کنی بدتره....مثل قضیه حجاب و ....،هرچی فنرو بیشتر فشار بدی،نگهداشتنش سخت تر می شه و وقتی هم در بره،خیلی بیشتر دور میشه...خیلی بیشتر از زمانی که اگه کمتر فشار میدادی....:icon_pf (34):

ممنون .......یه چیزی رو بگم با زور نمیشه یکی رو از چیزی دور نگه داشت چون آخرش اون میاد سراغش واونوقته که توانه مقابله رو نداره و از پا میفته ....

:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وااااااااااااا....!!!

یعنی به اینم گیر میدن!!!

شاید واسه شما مشگلی نداشته باشه که مسلمانیو ببینید که قران با تفنگ دستشه اما...

ادم نمیدونه چی بگه؟؟؟؟؟؟؟/:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا اگه کسی حرفی در مورد دین داره نمیاد رک و رو راس حرف بزنه؟ چرا همه چی رو با هم قاطی میکنید؟!

آواتار اسلامی کسی نمیذاره، خب نذاره! این دیگه به خود فرد و عقایدش بستگی داره. حالا چرا بی دلیل به ربط میدید که اسلام فلان است و بیسار است؟!

اینکه یکی قرآن دستش بگیره لزوما مسلمون نیست! به اسم شاید مسلمون باشه ولی...! همونطور که خیلیا در طول تاریخ ظاهرا به خدا و دینش اعتقاد داشتن و دارن ولی خلاف اون عمل میکردن و میکنن. این داستان فقط برا دین اسلام پیش نیومده، بلکه تمام دین هایی که از جانب خدا نازل شده، این اتفاقات براشون رخ داده!

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام رفقا

قبلا هم گفتم ما حق نداریم عقاید دیگرون(حتی یک نفر) ولو باطل رو مسکخره کنیم و بهش توهین کنیم

با دلایل منطقی هم میشه منظورمونو برسونیم

منبعد برخورد میشه

ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...