saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااا آواتار من که ته اسلامه..... آره تيراختور تيراختور 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ این تاپیکه کل کل آواتاره یا نظرسنجی در مورد انتخاب اواتار ؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوب آدم های اسلامی زشتن به ما چه:banel_smiley_52: تازه من به شخصه عاشق یهودی هام و آواتارم هم گویای اینه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من چی؟ اسلامیه دیگه روسری گل گلی 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار من الان اسلانیه غیر اسلامی؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من چی؟اسلامیه دیگه روسری گل گلی آواتارت خیلی بهت میاد سارا جون قشنگهههههه آواتار من الان اسلانیه غیر اسلامی؟ مال تو که نی نیه فاطمه جون.اسلامی حساب می شه مال منم که تصویرش محوه.زیاد مشخص نیست 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چرا کاربران مسلمانان اینقدر به آواتارهای غیراسلامی علاقه دارند ؟ دوروز دیگه بگذره میان تاپیک میزنن چرا کاربرای مسلمان یه ستاره بالای نام کاربریشون نمیزارن که ما راحت تر تشخیص شون بدیم..... چرا اینقد مسلمون غیر مسلمون میکنید؟؟؟؟؟؟ چرا ما یاد نمیگیریم که انسانیم که داریم کنار هم زندگی میکنیم؟؟؟؟ چرا یاد نمیگیریم که عیسی به دین خودش موسی به دین خودش!!!! چرا همش سعی میکنم که عقاید خودمونو به دیگری تحمیل کنیم؟؟؟ چرا مصرانه فقط عقاید خودمونو قبول داریم؟؟؟!؟ چرا یاد نمیگیریم که تو کار هم دخالت نکنیم!؟!؟؟! . . . . . . . . چون فقط ایرانی هستیم! 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال تو که نی نیه فاطمه جون.اسلامی حساب می شه مال منم که تصویرش محوه.زیاد مشخص نیست راست می جی سارا جون آواتار تو هنریه سارا جون 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اقای جیرجیری تو که دروغگو نیستی خوب تو مسلمان هستی یا خیر؟ اگر مسلمان هستی چرا ایقدر از اسلام ومسلمانان ایراد بی جهت می گیری واگر نامسلمان هستی ............راستش بگو تو چه دینی دارید؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دوروز دیگه بگذره میان تاپیک میزنن چرا کاربرای مسلمان یه ستاره بالای نام کاربریشون نمیزارن که ما راحت تر تشخیص شون بدیم.....چرا اینقد مسلمون غیر مسلمون میکنید؟؟؟؟؟؟ چرا ما یاد نمیگیریم که انسانیم که داریم کنار هم زندگی میکنیم؟؟؟؟ چرا یاد نمیگیریم که عیسی به دین خودش موسی به دین خودش!!!! چرا همش سعی میکنم که عقاید خودمونو به دیگری تحمیل کنیم؟؟؟ چرا مصرانه فقط عقاید خودمونو قبول داریم؟؟؟!؟ چرا یاد نمیگیریم که تو کار هم دخالت نکنیم!؟!؟؟! . . . . . . . . چون فقط ایرانی هستیم! واقعا حرف دل منو زدی....دستت درد نکنه بابت تایپش 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا حرف دل منو زدی....دستت درد نکنه بابت تایپش وَشه دوتومن....رد وَکن بیاد!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ وَشه دوتومن....رد وَکن بیاد!!!!! واه واه .................ناخنات نشکنه 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ وَشه دوتومن....رد وَکن بیاد!!!!! بذار بابام پول توجیبیمو بده میام باهات حساب میکنم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واه واه .................ناخنات نشکنه نوچ .....(:girl_yes2:====>>>حرکت سر به سمت بالا ) هر شب میزارمشون تو آبلیمو! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ در راستای صحبت دوستان من شعار دوستان نماز جمعه رو خلاصه میکنم: الله اکبر الله اکبر مرگ بر قاره اروپا مرگ بر قاره آمریکای شمالی و مرکزی مرگ بر اسرائیل مرگ بر منافقین مرگ بر ضد ما! مرگ بر مخالف! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ در نظر کاربران مسلمان، آواتار غیر اسلامی معنا نمیدهد. آواتار اول اسلامی بوده،اما فریب خورده و غیر اسلامی شده!!!! اونها از این آواتار ، استفاده میکنند،تا آن آواتار به راه راست هدایت شود. اگر حکمت امربه معروف و نهی از منکر آواتار های ملحد را میدانستید،به نیت خیر در هدایت آواتار فریب خورده پی میبردید. 10 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ در راستای صحبت دوستان من شعار دوستان نماز جمعه رو خلاصه میکنم: الله اکبر الله اکبر مرگ بر قاره اروپا مرگ بر قاره آمریکای شمالی و مرکزی مرگ بر اسرائیل مرگ بر منافقین مرگ بر ضد ما! مرگ بر مخالف! مرگ بر بوقچی یان دشمن وستون پنچ بیگانگان وپهن کنندگان فرش قرمز برای غارتگران عفت وملیت ما .........باد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرگ بر بوقچی یان دشمن وستون پنچ بیگانگان وپهن کنندگان فرش قرمز برای غارتگران عفت وملیت ما .........باد شما حرف از ملیت نزن.. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده