بيتا 1214 ارسال شده در 8 آبان، 2010 ما با سانسور دیدیم فیلمو :jawdrop: اما تو بدون سانسور دیدی پناه بر خدا:banel_smiley_52:گناهکار کافر وابسته به غرب:banel_smiley_52: نوشته اصلی توسط Harry Potter درود بر هری پاتر و خلاقیت فوق العاده خانم جی کی رولینگ!
DCBA 8191 ارسال شده در 8 آبان، 2010 اری از برکات علم وفضیلت وخلاقیت او اینست : . برو بابا............تو یه میلیون صفه کتابو یا بیشتر ..........کتاب که چه عرض کنم.......فقط خلاقیت و تخیل ناب............و ول کردی ..............اومدی یه صحنه ی 45 ثانیه ای رو به رخ میکشی............ شاد باش بابا.....:ws28:ما رفتیم!!!!!!!!! 6
jonny depp 8297 ارسال شده در 8 آبان، 2010 نوشته اصلی توسط Harry Potter درود بر هری پاتر و خلاقیت فوق العاده خانم جی کی رولینگ! خوب ما با سانسور فقط قسمت های خلاقانشو دیدیم و خیلی لذت بردیم نه مثل تو که فقط قسمت های .... دیدی:banel_smiley_52: 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خیر ..........این عمه اش بوده خجالت نمیکشی تهمت زنا میزنی؟؟با عمه اش؟؟ حد چی بود برای تهمت زنا؟؟ 80 تازیانه؟؟ بخواب ببینم.. آی بچه اون کمربندو بیار ببینم 3
بيتا 1214 ارسال شده در 8 آبان، 2010 برو بابا............تو یه میلیون صفه کتابو یا بیشتر ..........کتاب که چه عرض کنم.......فقط خلاقیت و تخیل ناب............و ول کردی ..............اومدی یه صحنه ی 45 ثانیه ای رو به رخ میکشی............ شاد باش بابا.....:ws28:ما رفتیم!!!!!!!!! شاهنامه آخرش خوش است
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خجالت نمیکشی تهمت زنا میزنی؟؟با عمه اش؟؟حد چی بود برای تهمت زنا؟؟ 80 تازیانه؟؟ بخواب ببینم.. آی بچه اون کمربندو بیار ببینم فعلا جای دیگه ای خوابیده نمیتونه بیاد تا آخر امشب:4chsmu1: فردا صبح خودم میارمش 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خجالت نمیکشی تهمت زنا میزنی؟؟با عمه اش؟؟حد چی بود برای تهمت زنا؟؟ 80 تازیانه؟؟ بخواب ببینم.. آی بچه اون کمربندو بیار ببینم آره موافقم کمربند چیه حد با شلاق می زنن بیتاب اگه حرفی برای دفاع از خودت داری بگو تا حد اجرا کنیم 1
بيتا 1214 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خجالت نمیکشی تهمت زنا میزنی؟؟با عمه اش؟؟حد چی بود برای تهمت زنا؟؟ 80 تازیانه؟؟ بخواب ببینم.. آی بچه اون کمربندو بیار ببینم مریم خانم ؛ تند نرو مثل بیتا میشی این فقط در حدسلام وعلیک بود........ دیدی که هنوز یاد نگرفتی من که گفتم تا ثابت نشه :w410: حد جاری نشه
anthonio montana 3249 ارسال شده در 8 آبان، 2010 جالبه...به هری پاتر هم گیر داده...آل پاچینو که احیانا مشکل نداره؟داره؟:banel_smiley_4: 2
Neutron 60966 ارسال شده در 8 آبان، 2010 اری از برکات علم وفضیلت وخلاقیت او اینست : . ای نامرد کی عکس گرفتی ازم؟:w00: بابا بد تر از اینا رو که توی کتابای مراجع تقلید میخونیم! انواع احکام اسلامی در مورد زنا. به نظرت تصور بر انگیز نیست؟ راستی به مام یاد بده چه جوری میشه صحنه های فیلمارو سرچ زد. ناقلا قضیه همون آرم تهران امروزه؟ به ما نمی گین؟ 2
maryam_alien 9905 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مریم خانم ؛ تند نرو مثل بیتا میشیاین فقط در حدسلام وعلیک بود........ دیدی که هنوز یاد نگرفتی من که گفتم تا ثابت نشه :w410: حد جاری نشه یکی بیاد ترجمه کنه این چی میگه... 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 8 آبان، 2010 تا ثابت نشه حد جاری نشه چی تا ثابت نشه حد اجرا نشه جنابعالی تهمت زدی حد برای شما می خواد اجرا بشه نه برای اینا خودت گفتی کسی که تهمت زنا بزنه 80 تا ضربه شلاق حکمش خیر ..........این عمه اش بوده این هم مدرک تهمت اونم تهمت به زنای محسنه:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 8 آبان، 2010 احیانا به مخمل خونه مادربزرگه نمیخوای گیر بدی .از اون صحنه محنه نداری؟ 2
بيتا 1214 ارسال شده در 8 آبان، 2010 چهار نفر باید بیان............. وشهادت دهند که انها با هم .........در حال بازی فوتبال دستی بودند . وانوقت ثابت میشه :icon_pf (34): اینجا سات که خر بیار باقلی بار کن 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 8 آبان، 2010 احیانا به مخمل خونه مادربزرگه نمیخوای گیر بدی .از اون صحنه محنه نداری؟ من یادم گاهی وقتا با پر طلا لاس می زد:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 4
ارسال های توصیه شده