جیرجیری 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :shad: برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید 23 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :shad: برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید چون جذابیتی نداره ------------------------------------ ولی برای من داره...آواتارم کاملا اسلامی هست 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ الان من مسلمون آواتارم غیر اسلامیه؟ 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار من به این ماهی... یکی دیگه دارم بعد که این تکراری شد میخوام بذارم چشم همه روشن بشه 8 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوب آواتار یه چیز سلیقه ایه.... شاید یه چیزایی هم پشتش باشه.... ولی خوب...چیزای غیر اسلامی اصولا جذابن... 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار من به این ماهی...یکی دیگه دارم بعد که این تکراری شد میخوام بذارم چشم همه روشن بشه تو آخرش با این آواتارات چشم ما رو کور میکنی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تو آخرش با این آواتارات چشم ما رو کور میکنی اون یکی رو 10 روز دیگه میذارم..حسابی مواظب چشماتون باشین 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ یه دلیل دیگه هم هست اگه آواتار اسلامی بزاریم اخطار میگیریم چون اسلامی هست...لذا توش خشونت و توهین هم داره که مناسب انجمن نیست. جناب میلاد, شما یک اخطار تخلف در انجمن نواندیشان دریافت کردید. نوع: استفاده از آواتار نامناسب ------- لطفا هر چه سريعتر آواتار خودتان را با گزينه ي مناسبي عوض كنين موفق باشيد ------- this infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. 15 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ یه دلیل دیگه هم هستاگه آواتار اسلامی بزاریم اخطار میگیریم چون اسلامی هست...لذا توش خشونت و توهین هم داره که مناسب انجمن نیست. وااااااااااااا....!!! یعنی به اینم گیر میدن!!! 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااا....!!!یعنی به اینم گیر میدن!!! البته اینو یکی از لجش داده بود که مدیرا هم بهش فهموندند به اون ربطی نداشته این موضوع 4 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ یه حالتی داره صورتش.... برادرارو به تخیل وامیداره..... 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ یه حالتی داره صورتش....برادرارو به تخیل وامیداره..... راس میگه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ به زنان مؤمنه بگو دیدگان خویش فرو خوابانند و دامنهای خویش حفظ کنند و زیور خویش آشکار نکنند مگر آنچه پیدا است، سرپوشهای خویش بر گریبانها بزنند، زیور خویش آشکار نکنند نه زیورش آشکاره نه دامنش نه گریبانش دیدش هم که رو به زمین هست فقط سر پوش نداره 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ولي مال من كاملا اسلاميه!!! مال تو که آدمو یاد کنار دریا و .......... 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مال تو که آدمو یاد کنار دریا و .......... :w16: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااا آواتار من که ته اسلامه..... 2 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ یه حالتی داره صورتش....برادرارو به تخیل وامیداره..... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااا آواتار من که ته اسلامه..... آره.واقعا" ته اسلامه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده