pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.......... :icon_pf (44): :icon_pf (44): :icon_pf (44)::icon_pf (44): بازم من اومدم :ws3: می خواستم بببنم کیا این طرح ضیافت شرکت کردن کجا ثبت نام کردن (کدوم دانشگاه) بببنیم می تونیییم هم دیگه رو بببنیم :ws52: این تاپیک وابسطه به دفتر مقام معظم رهبریییه هر گونه دست کاری در این تاپیک پیگرد قانونی دارد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ طرح ضیافت چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا یه طرحی بود ک اگر شرکت میکردی تو ماه رمضانه :banel_smiley_52: 4 واحد عمومیت پاس میشد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا یه طرحی بود ک اگر شرکت میکردی تو ماه رمضانه :banel_smiley_52: 4 واحد عمومیت پاس میشد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mehdi88 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من شرکت کردم بعدش فکر کردم ارزششو نداره برا 4 واحد بخوام دو هفته ریخت و قیافه ی آخوندارو تحمل کنم . . .انصراف دادم! 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): من شرکت کردم بعدش فکر کردم ارزششو نداره برا 4 واحد بخوام دو هفته ریخت و قیافه ی آخوندارو تحمل کنم . . .انصراف دادم! اگر تو هم ترم اخر بودی به هر در و دیوار چنگ میزدی تا تموم کنی بری زود 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :167: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ حیف....من همه شو باس کردم.... 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا یه طرحی بود ک اگر شرکت میکردی تو ماه رمضانه :banel_smiley_52: 4 واحد عمومیت پاس میشد :icon_pf (34): جدا".چه تسهیلاتی براتون میزارن. خوش به سعادتتون.اونموقعا که ما دانشجو بودیم از این خبرا نبود که.کلی باس خر میزدیم درس میخوندیم.آخرش هم نمره نمیگرفتیم. حالا اجرش فقط همینه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ما از این طرحای تخیلی شرکت نمیکنیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ جدا".چه تسهیلاتی براتون میزارن. خوش به سعادتتون.اونموقعا که ما دانشجو بودیم از این خبرا نبود که.کلی باس خر میزدیم درس میخوندیم.آخرش هم نمره نمیگرفتیم. حالا اجرش فقط همینه :ws3: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3: نخند دل درد میگیری دم مارمضونی 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من ثبت نام کردم اینترنتیشو ولی دیگه واسه ثبت نام اصلی نرفتم کلا واسه ترم آخر 12 واحد دارم حالا چه نیازیه که پاشم برم ولی دوستام اکثرا می خوان برن...هممون شهیدبهشتی ثبت نام کردیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نخند دل درد میگیری دم مارمضونی :167: :167: :167: :167: تو هم انگار دوست داری دم ما رمضونی بر تو اون زندون های................................. 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :167: :167: :167: :167: تو هم انگار دوست داری دم ما رمضونی بر تو اون زندون های................................. ترسیدم دست خودم نیست. تاپیکت اسپم خورش ملسه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده