ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خوبم تو خوبی؟ قربونت حسین جون 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ راستی مثلا تاریکی رو چطوری تعریف میکنیم؟ یا از نظر علمی چطور اندازه گیری میشه(به قول انیشتین)؟ رو اینام یعنی شک کنیم؟ هنوز خدا رو نشناختیم که اینطوری هستیم:ws54: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ راستی مثلا تاریکی رو چطوری تعریف میکنیم؟یا از نظر علمی چطور اندازه گیری میشه(به قول انیشتین)؟ رو اینام یعنی شک کنیم؟ هنوز خدا رو نشناختیم که اینطوری هستیم:ws54: نور بالا می زنی حسین 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟ سواله دیگه؟ من به وجودش ایمان دارم 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اينو خيلي وخ پيشا خوندمخيلي چيزا رو ميشه اينجوري منكرش شد! مثلا" بهشت وجود نداره چون تو اين دنيا بايد كلي سختي و رياضت بكشي دهنت سرويس شه تا بري بهشت ! بعد ميري اونور ميبيني هيچي نيس (البته چيزي كه نميتوني ببيني!) بهت ميگن همين كه ديگه اون سختي هاي دنيا اينجا وجود نداره يعني توي بهشتي! (نميدونم فهميدين يا نه!) 1 سوال: مگه فقط با بدبختی کشیدنه که اخرش میریم بهشت؟ خوب شاید این فقط نظر من و تو هست مثلا نماز و روزه رو سختی میدونیم اما کسی که عاشق باشه از دل و جون انجام میده کلی هم لذت میبره بقیه کارارو هم انجام بده میره بهشت خوووووووووووووووووووووو البته یه جورایی حرفت درسته اما من یکی در وجود خدا شکی ندارم 1جورایی هم حرف انیشتین درسته ما وقتی خدا رو فراموش میکنیم شیطون میاد سراغمون:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من به وجودش ایمان دارم :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خودشون میبافم و خودشون از خودشون تعریف میکنند این بازی با کلمات و داستان های مسخره که ذهن انسان را به چالش میکشند سالها هست که اخوند جماعت داره میسازه و به خورد مردم میده. خدایی وجود نداره 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ 1 سوال: مگه فقط با بدبختی کشیدنه که اخرش میریم بهشت؟ خوب شاید این فقط نظر من و تو هست مثلا نماز و روزه رو سختی میدونیم اما کسی که عاشق باشه از دل و جون انجام میده کلی هم لذت میبره بقیه کارارو هم انجام بده میره بهشت خوووووووووووووووووووووو البته یه جورایی حرفت درسته اما من یکی در وجود خدا شکی ندارم 1جورایی هم حرف انیشتین درسته ما وقتی خدا رو فراموش میکنیم شیطون میاد سراغمون:icon_pf (34): من جوابي واسه سوالت ندارم ، چون بهشتي وجود نداره ! 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خودشون میبافم و خودشون از خودشون تعریف میکننداین بازی با کلمات و داستان های مسخره که ذهن انسان را به چالش میکشند سالها هست که اخوند جماعت داره میسازه و به خورد مردم میده. خدایی وجود نداره ممنون که نظرتو گفتی:4uboxsmiley: من جوابي واسه سوالت ندارم ، چون بهشتي وجود نداره ! :imoksmiley: این هم نظر تو هست و قابل احترام ممنون حس میکنم هنوز نمیدونیم چی می خوایم از زندگی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده