Prof.Eng 1862 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 توی نقشه زیر یه سری جاهای رو با دایره قرمز مشخص کردم . اونجا ها رو هم یه شماره دادم (با رنگ سیاه ) که بحث کردن دربارشون راحتر بشه . با کمک اون شماره ها هر کدوم رو توضیح بدین . با تشکر ./// این نقشه باید خیلی قدیمی باشد چون برخی علایم آن دیگر استفاده نمی شوند. 1- تعریف مرجع اصلی برای نمادهای کنترلی GD&T . خطوط قبل و بعد از حرف A دیگر استفاده نمی شوند. مرجع A که محور شفت است برای تعریف هم محوری دو رزوه تعریف شده در دو انتهای شفت بکار رفته است. 2- تعریف نوع رزوه (استاندارد آمریکایی) 3- احتمالا تعداد محل هایی که باید شعاع تعریف شده اعمال شود 4- نماد قدیمی که دیگر استفاده نمی شود، مخفف total indicator reading به مفهوم اختلاف بیشترین با کمترین مقداری که ابزار کنترل سطح برای Run out سطح می خواند. 5- علامت مثلث کاربردی متفاوتی دارد و استاندارد خاصی برای آن وجود ندارد. این علامت بیشتر برای نشان دادن چیزی است که نسبت به نسخه revision قبلی قطعه تغییر کرده است. 2 در اینجا احتمالا نشان دهنده این است که در نسخه 2 revision نسیت به نسخه قبلی که revision 1 بوده است dimension دچار تغییر شده است. 4
hb_redlov 12 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 سلام آقای مهندس خیلی مطالب مفیدی هستن واقعا استفاده کردم. خدا خیرتون بده متشکرم. لطفا ادامه بدین و مطالب بعدی رو با توضیحات تصویری بیشتری بگذارید. با تشکر فراوان 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2011 سلام.اگه میشه آموزش گسترش انواع زانو رابذارین شبکه میشه عکسی از خواسته ی خودتون بذارید؟ منظورتون زانوئیه؟ تحت چه زاویه ای باشه؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 خدایش حیفه من چندتا فایل آموزشی گذاشتم ئاسه شروع خوبه [h=1]دانلود پاورپوینت آموزشی نقشه کشی[/h] 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام دوستان tpi در نقشه کشی یعنی چی؟ thread per inch تعداد رزوه در یک اینچ 2
millan 1272 ارسال شده در 6 دی، 2015 thread per inchتعداد رزوه در یک اینچ قطر سوراخ چیه پس؟:icon_pf (34): فی 38 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 دی، 2015 قطر سوراخ چیه پس؟:icon_pf (34): فی 38 یک سوراخ رزوه دار به قطر 38 هست که گام رزوه همون 11 هست ربطی بهم ندارن ابعاد رزوه و سوراخ هستند فایل کامل نقشه رو بگذارید ما هم یک نگاهی بندازیم 3
ارسال های توصیه شده