saba888 1746 ارسال شده در 7 آبان، 2010 نتیجه مطالعات جدید نشان می دهد، وجود خواهر در خانواده سبب سلامت و سعادت بیشتر خانواده می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند البته این دستاورد به این معنی نیست که وجود برادر سبب افسردگی می شود. در تحقیقات "لورا پادیلا ولکر" آمده است، یکی از عوامل تاثیر مثبت خواهر بر سلامت اعضای دیگر خانواده این است که دختران بیش از پسران از روی احساس و محبت سخن می گویند در نتیجه وجود این احساس خواهرانه سبب صمیمیت در خانواده می شود و موجب می شود دیگر اعضای خانواده از جمله برادران، آنان را امین رازهای خود بدانند. بازم اين دخترا!!! شما پسرا كه فقط مايه دردسرين!!! والا به خدا 17
★napadid★ 2337 ارسال شده در 7 آبان، 2010 دختر نباشه به کی بخندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخندیم هم افسرده میشیم دیگه دلیلش اینه بیا از من بپرس 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 آبان، 2010 ما که خواهر نداریم :ws44: :ws44: بسیار هم خوشبخت هستییییم :ws44: :ws44: 3
saba888 1746 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 دختر نباشه به کی بخندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخندیم هم افسرده میشیم دیگه دلیلش اینه بیا از من بپرس برو جلوي آينه بشين مطمئن باش از خنده مي ميري!!!:ws28: ما که خواهر نداریم :ws44: :ws44: بسیار هم خوشبخت هستییییم :ws44: :ws44: فكر مي كني !!! چون داشتن خواهرو تجربه نكردي!!! 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 آبان، 2010 وای من خواهر ندارم...بی خواهری بد دردیه منم آبجی ندارم ولی خودم آبجیم 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 7 آبان، 2010 درکتون میکنم بی خواهرون منم آبجی هستم..البته داداشمو خیلی میدوستم...عجق منه... 4
★napadid★ 2337 ارسال شده در 7 آبان، 2010 برو جلوي آينه بشين مطمئن باش از خنده مي ميري!!!:ws28: !!! پس شماها به چه دردی می خورید اخه:icon_pf (34): اگه قرار باشه به خودمون بخندیم چرا شماها باشید دیگه؟ منم خواهر ندارم ولی یه خواهر نامبر 1 هستم :imoksmiley: خود شیفته معنی نامبر 1 رو هم کامل فهمیدیم:viannen_38:
★napadid★ 2337 ارسال شده در 7 آبان، 2010 درکتون میکنم بی خواهرونمنم آبجی هستم..البته داداشمو خیلی میدوستم...عجق منه... :icon_redface: همه داداشا خوبن قدرشونو نمیدونن بعضی هااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): 2
saba888 1746 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 پس شماها به چه دردی می خورید اخه:icon_pf (34):اگه قرار باشه به خودمون بخندیم چرا شماها باشید دیگه؟ :imoksmiley: شما خودتون به حدي خنده دارين كه نيازي نيست سوژه ديگه اي باشه!!:ws28: 3
★napadid★ 2337 ارسال شده در 7 آبان، 2010 شما خودتون به حدي خنده دارين كه نيازي نيست سوژه ديگه اي باشه!!:ws28: به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 7 آبان، 2010 نتیجه مطالعات جدید نشان می دهد، وجود خواهر در خانواده سبب سلامت و سعادت بیشتر خانواده می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند البته این دستاورد به این معنی نیست که وجود برادر سبب افسردگی می شود. در تحقیقات "لورا پادیلا ولکر" آمده است، یکی از عوامل تاثیر مثبت خواهر بر سلامت اعضای دیگر خانواده این است که دختران بیش از پسران از روی احساس و محبت سخن می گویند در نتیجه وجود این احساس خواهرانه سبب صمیمیت در خانواده می شود و موجب می شود دیگر اعضای خانواده از جمله برادران، آنان را امین رازهای خود بدانند. خب کاملا حقیقیت داره ... وجود با عاطفه یک خواهر یا دخمل در خونه حقیقتا باعث آرامش و سلامت خانواده هست این که به ما ثابت شده .... :icon_gol::ws2: 4
★napadid★ 2337 ارسال شده در 7 آبان، 2010 خب کاملا حقیقیت داره ... وجود با عاطفه یک خواهر یا دخمل در خونه حقیقتا باعث آرامش و سلامت خانواده هست این که به ما ثابت شده .... :icon_gol::ws2:
DCBA 8191 ارسال شده در 7 آبان، 2010 وای من خواهر ندارم...بی خواهری بد دردیه منم آبجی ندارمولی خودم آبجیم منم خواهر ندارم ولی یه خواهر نامبر 1 هستم اااااااااااااااا.......همتون تک دخترین!!!!! من خواهرم.....چنتا هم خواهر دارم...... میشه خواهر شمااهام باشم!؟؟؟ ولی بچه ها هردوتاش نعمته.......من داداش ندارم......بی داداشی هم بد دردیه........ قدر داداشاتونو بدونین!!! 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 آبان، 2010 اااااااااااااااا.......همتون تک دخترین!!!!! من خواهرم.....چنتا هم خواهر دارم...... میشه خواهر شمااهام باشم!؟؟؟ ولی بچه ها هردوتاش نعمته.......من داداش ندارم......بی داداشی هم بد دردیه........ قدر داداشاتونو بدونین!!! دیروز عصر داداشمو با شیلنگ خیس کردم بعدش اگه بابام نیومده بود نزدیک بود یه کتک مفصل ازش بخورم :banel_smiley_52: 3
ارسال های توصیه شده