saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نتیجه مطالعات جدید نشان می دهد، وجود خواهر در خانواده سبب سلامت و سعادت بیشتر خانواده می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند البته این دستاورد به این معنی نیست که وجود برادر سبب افسردگی می شود. در تحقیقات "لورا پادیلا ولکر" آمده است، یکی از عوامل تاثیر مثبت خواهر بر سلامت اعضای دیگر خانواده این است که دختران بیش از پسران از روی احساس و محبت سخن می گویند در نتیجه وجود این احساس خواهرانه سبب صمیمیت در خانواده می شود و موجب می شود دیگر اعضای خانواده از جمله برادران، آنان را امین رازهای خود بدانند. بازم اين دخترا!!! شما پسرا كه فقط مايه دردسرين!!! والا به خدا 17 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دختر نباشه به کی بخندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخندیم هم افسرده میشیم دیگه دلیلش اینه بیا از من بپرس 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ما که خواهر نداریم :ws44: :ws44: بسیار هم خوشبخت هستییییم :ws44: :ws44: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دختر نباشه به کی بخندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخندیم هم افسرده میشیم دیگه دلیلش اینه بیا از من بپرس برو جلوي آينه بشين مطمئن باش از خنده مي ميري!!!:ws28: ما که خواهر نداریم :ws44: :ws44: بسیار هم خوشبخت هستییییم :ws44: :ws44: فكر مي كني !!! چون داشتن خواهرو تجربه نكردي!!! 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وای من خواهر ندارم... بی خواهری بد دردیه 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وای من خواهر ندارم...بی خواهری بد دردیه :ws44: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وای من خواهر ندارم...بی خواهری بد دردیه منم آبجی ندارم ولی خودم آبجیم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ منم خواهر ندارم ولی یه خواهر نامبر 1 هستم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ درکتون میکنم بی خواهرون منم آبجی هستم..البته داداشمو خیلی میدوستم...عجق منه... 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ برو جلوي آينه بشين مطمئن باش از خنده مي ميري!!!:ws28: !!! پس شماها به چه دردی می خورید اخه:icon_pf (34): اگه قرار باشه به خودمون بخندیم چرا شماها باشید دیگه؟ منم خواهر ندارم ولی یه خواهر نامبر 1 هستم :imoksmiley: خود شیفته معنی نامبر 1 رو هم کامل فهمیدیم:viannen_38: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه این جا پاتوق آبجیجات بی آبجی شد:ws3: 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ درکتون میکنم بی خواهرونمنم آبجی هستم..البته داداشمو خیلی میدوستم...عجق منه... :icon_redface: همه داداشا خوبن قدرشونو نمیدونن بعضی هااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه این جا پاتوق آبجیجات بی آبجی شد:ws3: :ws47: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ پس شماها به چه دردی می خورید اخه:icon_pf (34):اگه قرار باشه به خودمون بخندیم چرا شماها باشید دیگه؟ :imoksmiley: شما خودتون به حدي خنده دارين كه نيازي نيست سوژه ديگه اي باشه!!:ws28: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ شما خودتون به حدي خنده دارين كه نيازي نيست سوژه ديگه اي باشه!!:ws28: به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نتیجه مطالعات جدید نشان می دهد، وجود خواهر در خانواده سبب سلامت و سعادت بیشتر خانواده می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند البته این دستاورد به این معنی نیست که وجود برادر سبب افسردگی می شود. در تحقیقات "لورا پادیلا ولکر" آمده است، یکی از عوامل تاثیر مثبت خواهر بر سلامت اعضای دیگر خانواده این است که دختران بیش از پسران از روی احساس و محبت سخن می گویند در نتیجه وجود این احساس خواهرانه سبب صمیمیت در خانواده می شود و موجب می شود دیگر اعضای خانواده از جمله برادران، آنان را امین رازهای خود بدانند. خب کاملا حقیقیت داره ... وجود با عاطفه یک خواهر یا دخمل در خونه حقیقتا باعث آرامش و سلامت خانواده هست این که به ما ثابت شده .... :icon_gol::ws2: 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خب کاملا حقیقیت داره ... وجود با عاطفه یک خواهر یا دخمل در خونه حقیقتا باعث آرامش و سلامت خانواده هست این که به ما ثابت شده .... :icon_gol::ws2: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وای من خواهر ندارم...بی خواهری بد دردیه منم آبجی ندارمولی خودم آبجیم منم خواهر ندارم ولی یه خواهر نامبر 1 هستم اااااااااااااااا.......همتون تک دخترین!!!!! من خواهرم.....چنتا هم خواهر دارم...... میشه خواهر شمااهام باشم!؟؟؟ ولی بچه ها هردوتاش نعمته.......من داداش ندارم......بی داداشی هم بد دردیه........ قدر داداشاتونو بدونین!!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااااااا.......همتون تک دخترین!!!!! من خواهرم.....چنتا هم خواهر دارم...... میشه خواهر شمااهام باشم!؟؟؟ ولی بچه ها هردوتاش نعمته.......من داداش ندارم......بی داداشی هم بد دردیه........ قدر داداشاتونو بدونین!!! دیروز عصر داداشمو با شیلنگ خیس کردم بعدش اگه بابام نیومده بود نزدیک بود یه کتک مفصل ازش بخورم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده