mohsen 88 10106 ارسال شده در 6 آبان، 2010 هوتن جون مبارک.مدتی بود از تاپیکات خبری نبود.داشتم نگران میشدم.از وافن و سمندون و سجاد و باقی بچه ها هم ممنون. 6
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 من فکر کردم خبریه.... بابا بنده خدا یه دخمل ناز هم داره.دیگه چه خبری میخواستی داشته باشه؟ 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 6 آبان، 2010 بابا بنده خدا یه دخمل ناز هم داره.دیگه چه خبری میخواستس داشته باشه؟ همونو گفتم... فکر کردم یا باز بچه دار شدن یا........... 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 6 آبان، 2010 تبریک به هوتن و تشکر از سجاد که بش رای دادم به سلامتی هوتن : 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 تبریک به هوتن و تشکر از سجاد که بش رای دادم به سلامتی هوتن : مراسمو غیر شرعی نکن.بیتاب همین دور و براست 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 6 آبان، 2010 مراسمو غیر شرعی نکن.بیتاب همین دور و براست آب البالو. مورد نداره. بزار بیاد. چند وقتیه با کسی کل کل نکردم. دلم می خواد.:167: 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 6 آبان، 2010 مراسمو غیر شرعی نکن.بیتاب همین دور و براست نیستش راحت باشین 2
Waffen 15118 ارسال شده در 6 آبان، 2010 هوتن جان عزیز دل برادر بهت تبریک میگم... خیلی تاپیک جالبی بود... خیلی حرفهای جالبی بودند... مرسی... :icon_gol::icon_gol: 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 من نمیدونم قضیه از چه قراره ولی تبریک میگم الان 2 هفته اس که تاپیک برتر با انتخاب بچه ها معرفی میشه.هفته قبل تاپیک وافن و این هفته هم تاپیک شیخ و مرید هوتن برنده شد 5
هوتن 15061 ارسال شده در 7 آبان، 2010 هوتن همیشه با ماست :w16: همونو گفتم...فکر کردم یا باز بچه دار شدن یا........... یا چی........بوگو ....دوست دارم .. مبارک باشه ممنون تبریک به هوتن و تشکر از سجاد که بش رای دادم به سلامتی هوتن : ممنون............ایشالا به سلامتی خودت هوتن جان عزیز دل برادر بهت تبریک میگم... خیلی تاپیک جالبی بود... خیلی حرفهای جالبی بودند... مرسی... :icon_gol::icon_gol: اختیار دارین.......استاد....ما تو محضرتون درس پس میدیم.... هوتن تکون نخور .....تکون نخور.....بگو سیییییییییب!!!! صبر کن ادکلن بزنم بیام........... من نمیدونم قضیه از چه قراره ولی تبریک میگم قضیه ش مهم نیست.............لطف دوستان مهم......ممنون.... 8
هوتن 15061 ارسال شده در 7 آبان، 2010 هوتن جون مبارک.مدتی بود از تاپیکات خبری نبود.داشتم نگران میشدم.از وافن و سمندون و سجاد و باقی بچه ها هم ممنون. ممنون از محبتت محسن جان......دوستان تو این تاپیک واقعا لطف کردن.........ایشالا قابل باشم.........نواندیشان خانه ماست.....همه مونم شدیم یه خانواده......... 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 7 آبان، 2010 قضیه ش مهم نیست.............لطف دوستان مهم......ممنون.... تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشی و این عنوان واقعا لایقتونه چون اپیکاتون خیلی خوبه و من از تاپیکاتون خوشم میاد:icon_gol: 1
ارسال های توصیه شده