saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اینم شعری که خانمی برای همسرش سروده و دلیل بد رفتاریهای همسرش را با این شعر از او پرسیده(طنز) مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم 11 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همینو بوگو مگه ما ازتون چی خواستیم:w00: 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همینو بوگو مگه ما ازتون چی خواستیم:w00: نترس نامزد شما كه من دعاشو كردم همه اينارو برآورده مي كنه!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نترس نامزد شما كه من دعاشو كردم همه اينارو برآورده مي كنه!!! راست میگی داداشش هم مثل خودشه ها لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ راست میگیداداشش هم مثل خودشه ها نه شنيدم داداش نداره!!! تك فرزنده!!:ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه شنيدم داداش نداره!!!تك فرزنده!!:ws28: اشتباه می کنی یه نفر هست باهاش پیمان برادری بسته بهش میگه داداش منظور اونه لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه می کنی یه نفر هست باهاش پیمان برادری بسته بهش میگه داداش منظور اونه من پيمان سرم نمي شه!!! افتخار جاري شدن با منو نداشتي!! پاشو برو شب جمعست الان مي ياد دنبالت:ws28: اينجا كه حلوا خيرات نمي كنن چسبيدي اينجا!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من پيمان سرم نمي شه!!!افتخار جاري شدن با منو نداشتي!! پاشو برو شب جمعست الان مي ياد دنبالت:ws28: اينجا كه حلوا خيرات نمي كنن چسبيدي اينجا!!! اتفاقا تنها روزی که حاج اقا میره سر کار جمعه هاست خواستم بگم که بدونی از فردا برادرش میاد دنبالت چه بخوای چه نخوای شوهرت شده با من کل کل نکن من عروس بزرگترما:w00: لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همینو بوگو مگه ما ازتون چی خواستیم:w00: آره ... منم همینو میگم....:w00: :w00: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا تنها روزی که حاج اقا میره سر کار جمعه هاست خواستم بگم که بدونی از فردا برادرش میاد دنبالتچه بخوای چه نخوای شوهرت شده با من کل کل نکن من عروس بزرگترما:w00: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زود پاشو برو كارت داره!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ آره ... منم همینو میگم....:w00: :w00: آفرين مي خواي به نامزد جاني بگم يكي رو برات پيدا كنه!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زود پاشو برو كارت داره!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بابا الان تو نماز جمعه است داداشش هم تو مشهد نماز جمعه است لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اینم شعری که خانمی برای همسرش سروده و دلیل بد رفتاریهای همسرش را با این شعر از او پرسیده(طنز) مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم چیز دیگه ای نمی خواین؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بابا الان تو نماز جمعه است داداشش هم تو مشهد نماز جمعه است بي زحمت يه نيگا به ساعت بكن آقا من اصلا نمي خوام شوور كنم:167::167: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ چیز دیگه ای نمی خواین؟:banel_smiley_4: نه فعلا 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بي زحمت يه نيگا به ساعت بكن آقا من اصلا نمي خوام شوور كنم:167::167: خودت اول گفتی خدا هم اون لحظه به دلت نگاه کرد سریع یه شوهر خوب داد بهت جای خدارو شکر کردنته 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خودت اول گفتی خدا هم اون لحظه به دلت نگاه کرد سریع یه شوهر خوب داد بهتجای خدارو شکر کردنته من دارم مي رم ولي نكن اين كارارو برو به شوهرت برس تك فرزنده به حد كافي تنها بوده!!! دلت مي ياد شوهر به اون خوشگلي!!!:ws52: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم مي رمولي نكن اين كارارو برو به شوهرت برس تك فرزنده به حد كافي تنها بوده!!! دلت مي ياد شوهر به اون خوشگلي!!!:ws52: با شوهرت خوش بگذره چه زود از نماز جمعه اومد من که رابطم با شوهرم خوبه تو به فکر شوهر دلبرت باشه:w00: 1 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه فعلا خجالت نکشااااا:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی میگم نارحت نشین: این زنه خیلی بیشّوره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده