saba888 1746 ارسال شده در 6 آبان، 2010 اینم شعری که خانمی برای همسرش سروده و دلیل بد رفتاریهای همسرش را با این شعر از او پرسیده(طنز) مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم 11
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 همینو بوگو مگه ما ازتون چی خواستیم:w00: نترس نامزد شما كه من دعاشو كردم همه اينارو برآورده مي كنه!!!
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 نترس نامزد شما كه من دعاشو كردم همه اينارو برآورده مي كنه!!! راست میگی داداشش هم مثل خودشه ها
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 راست میگیداداشش هم مثل خودشه ها نه شنيدم داداش نداره!!! تك فرزنده!!:ws28:
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 نه شنيدم داداش نداره!!!تك فرزنده!!:ws28: اشتباه می کنی یه نفر هست باهاش پیمان برادری بسته بهش میگه داداش منظور اونه
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 اشتباه می کنی یه نفر هست باهاش پیمان برادری بسته بهش میگه داداش منظور اونه من پيمان سرم نمي شه!!! افتخار جاري شدن با منو نداشتي!! پاشو برو شب جمعست الان مي ياد دنبالت:ws28: اينجا كه حلوا خيرات نمي كنن چسبيدي اينجا!!! 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 من پيمان سرم نمي شه!!!افتخار جاري شدن با منو نداشتي!! پاشو برو شب جمعست الان مي ياد دنبالت:ws28: اينجا كه حلوا خيرات نمي كنن چسبيدي اينجا!!! اتفاقا تنها روزی که حاج اقا میره سر کار جمعه هاست خواستم بگم که بدونی از فردا برادرش میاد دنبالت چه بخوای چه نخوای شوهرت شده با من کل کل نکن من عروس بزرگترما:w00:
avina_t 95 ارسال شده در 6 آبان، 2010 همینو بوگو مگه ما ازتون چی خواستیم:w00: آره ... منم همینو میگم....:w00: :w00: 3
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 اتفاقا تنها روزی که حاج اقا میره سر کار جمعه هاست خواستم بگم که بدونی از فردا برادرش میاد دنبالتچه بخوای چه نخوای شوهرت شده با من کل کل نکن من عروس بزرگترما:w00: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زود پاشو برو كارت داره!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 2
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 آره ... منم همینو میگم....:w00: :w00: آفرين مي خواي به نامزد جاني بگم يكي رو برات پيدا كنه!!!
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زود پاشو برو كارت داره!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بابا الان تو نماز جمعه است داداشش هم تو مشهد نماز جمعه است
ata2009 348 ارسال شده در 6 آبان، 2010 اینم شعری که خانمی برای همسرش سروده و دلیل بد رفتاریهای همسرش را با این شعر از او پرسیده(طنز) مگه من ازت چی خواستم....جز یه ویلا تو لواسون یه بی ام و سیاه رنگ .... یه آپارتمان تو شمرون بیست و هفت هزارتا سكه .... یه زمین اول جردن كه تو در نهایت عشق .... بزنی قباله ی من مگه من ازت چی خواستم .... اینكه مادرت نباشه نمیخوام كه با حضورش .... زندگیم از هم بپاشه ولی خب مصلحت اینه .... مادرم پیشم بمونه هرچی باشه نازنینم ..... مامانم از خودمونه این توقعی زیاده .... كه تو ظرفا رو بشوری واسه رفع خستگیمون ..... چایی دم كنی تو قوری هر چی من میگم بگی چشم .... مث یك آدم عاقل تو خودت گفتی كه هستی .... یه شریك خوب و همدل پس چرا جا زدی میری .... چرا از من دیگه سیری نمیدونی كه با رفتن .... من و از خودم میگیری من هنوز چیزی نخواستم .... من هنوز چیزی نخواستم چیز دیگه ای نمی خواین؟:banel_smiley_4: 2
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 بابا الان تو نماز جمعه است داداشش هم تو مشهد نماز جمعه است بي زحمت يه نيگا به ساعت بكن آقا من اصلا نمي خوام شوور كنم:167::167: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 بي زحمت يه نيگا به ساعت بكن آقا من اصلا نمي خوام شوور كنم:167::167: خودت اول گفتی خدا هم اون لحظه به دلت نگاه کرد سریع یه شوهر خوب داد بهت جای خدارو شکر کردنته 1
saba888 1746 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 خودت اول گفتی خدا هم اون لحظه به دلت نگاه کرد سریع یه شوهر خوب داد بهتجای خدارو شکر کردنته من دارم مي رم ولي نكن اين كارارو برو به شوهرت برس تك فرزنده به حد كافي تنها بوده!!! دلت مي ياد شوهر به اون خوشگلي!!!:ws52: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 6 آبان، 2010 من دارم مي رمولي نكن اين كارارو برو به شوهرت برس تك فرزنده به حد كافي تنها بوده!!! دلت مي ياد شوهر به اون خوشگلي!!!:ws52: با شوهرت خوش بگذره چه زود از نماز جمعه اومد من که رابطم با شوهرم خوبه تو به فکر شوهر دلبرت باشه:w00: 1
ارسال های توصیه شده