رفتن به مطلب

بی وجدانی

ارسال های توصیه شده

کاش هیچ وجدانی نمی مرد له نمیشد وقتی ادم بی وجدان شه دزد میشه تبدیل میشه به حیوان دوپا ، کسی که جاضره همه چیر رو برای برتری و راحتی خودش زیر پا بزاره .

اگه وجدانی بمیره ادمی دست به هر کثافی میزنه ، دزدی ، تجاوز ....

سرقت ، سرقت، سرقت ،سررررررررررررقتتتتتتتتتتتتتت................ا..

و در عین حال هیچ نشانه ای از ناراحتی بهش دست نمیده ، ککشم نمیگزه ،تازه قهقهه هم میزنه ...واقعا چقدر کثیفند ادمای بی وجدان ..حال ادمو بهم میزنند.

• Like 8
لینک به دیدگاه
اصل مطلب ؟:banel_smiley_4:

چی شد یاد وجدانو سرقت افتادی ؟

اینا که چیز تازه ای نیست !

.

.

.راس میگی چپز تازه ای نیست اتفاقا همین تکرارشه که جال اذمو بهم مبزنه .

دروغ غ غ غ غ.................بگی بعدش یه لبخند ساده و اخرش روز از نو روزی ازنوع ..عین خیالتم نباشه ...هیییییییی ..

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.راس میگی چپز تازه ای نیست اتفاقا همین تکرارشه که جال اذمو بهم مبزنه .

دروغ غ غ غ غ.................بگی بعدش یه لبخند ساده و اخرش روز از نو روزی ازنوع ..عین خیالتم نباشه ...هیییییییی ..

منظور من این نبود که این مسائل چیز عادی ای شده و باید بی تفاوت از کنارش بگذریم

منظورم خودتون بودید , یعنی چیزی شده بود که این تاپیکو زدی ؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظور من این نبود که این مسائل چیز عادی ای شده و باید بی تفاوت از کنارش بگذریم

منظورم خودتون بودید , یعنی چیزی شده بود که این تاپیکو زدی ؟ :ws3:

.

.

.

.

.آره چیزی شده اما نمی توتم بگم شرایط رو درک کن درگه ... نمیشه بی تفاوتم باشی مثلا ببینی یه ادم چقدر میتونه با خونسردی و به راحتی دروع بگه و هیچی نگی .

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.آره چیزی شده اما نمی توتم بگم شرایط رو درک کن درگه ... نمیشه بی تفاوتم باشی مثلا ببینی یه ادم چقدر میتونه با خونسردی و به راحتی دروع بگه و هیچی نگی .

نه داداش من نگفتم که بگو , حدس میزدم چیزی ناراحتت کرده باشه پرسیدم که شما هم تایید کردی , همین :a030:

میفهمم چی میگی , غصه نخور :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه داداش من نگفتم که بگو , حدس میزدم چیزی ناراحتت کرده باشه پرسیدم که شما هم تایید کردی , همین :a030:

میفهمم چی میگی , غصه نخور :ws44:

.

.

.

.

.مخلصیم دربست

بزار یه مثال بزنم شاید مرتبت باشه مثلا فیلم جضرت یوسف رو دیدی جتما

بعد حتما شنیدی که کارگردانش یعنی اقای سلحشور دزد از اب دراومد که

این اقا مجموعا فک کنم 4 سال زندان تعذیری به اضافه یک ملیارد ونیم جریمه نقدی محکوم شد

چرا چون نویسنده فیلمنامه کس دیگری بوده ...اما شهرتشو این یارو برد . .امثال این ادما زیاد دیده میشن .جالا می بینی چقد بعضی ادما بی وجدانند

البته این فقط یه مثال بود دلیل من چیز دیگه ایه :mornincoffee:

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.مخلصیم دربست

بزار یه مثال بزنم شاید مرتبت باشه مثلا فیلم جضرت یوسف رو دیدی جتما

بعد حتما شنیدی که کارگردانش یعنی اقای سلحشور دزد از اب دراومد که

این اقا مجموعا به فک کنم 4 سال زندان تعذیری به اضافه یک ملیارد ونیم جریمه نقدی محکوم

چرا چون نویسنده فیلمنامه کس دیگری بوده ...اما شهرتشو این یارو برد ..جالا می بینی چقد بعضی ادما بی وجدانند .

البته این فقط یه مثال بود دلیل من چیز دیگه ایه :mornincoffee:

:wubpink:

فیلمو که دیدم اما اون خبرو در مورد کارگردان نشنیدم ,:hanghead: خو من فقط فیلم میبینم دیگه به اینکه کس و کاراش چی کار میکنن فکر نمیکنم اینطوری اعصابم آروم تره :brodkavelarg:

گاهی فکر میکنم برای زندگی کردن باید در بعضی موارد خودمو کور و کر و لال نشون بدم والا تا حالا 100 تا کفن پوشیده بودم !

میدونم داداشی تا دلت بخواد آدم بی وجدان دیدم از هر نوعشو :ws44:

فکر کنم خیلی حساسی , اینو از تاپیکات فهمیدم , این زمونه برای خیلی ها ساخته نشده , و گاهی هم نمیشه و یا به خاطره اعتقاداتمون نمیخوایم خودمونو باهاش وفق بدیم ! اطرافیانم بهم میگن تو زود پیر میشی چون ....

بگذریم , غصه نخور :flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:wubpink:

فیلمو که دیدم اما اون خبرو در مورد کارگردان نشنیدم ,:hanghead: خو من فقط فیلم میبینم دیگه به اینکه کس و کاراش چی کار میکنن فکر نمیکنم اینطوری اعصابم آروم تره :brodkavelarg:

گاهی فکر میکنم برای زندگی کردن باید در بعضی موارد خودمو کور و کر و لال نشون بدم والا تا حالا 100 تا کفن پوشیده بودم !

میدونم داداشی تا دلت بخواد آدم بی وجدان دیدم از هر نوعشو :ws44:

فکر کنم خیلی حساسی , اینو از تاپیکات فهمیدم , این زمونه برای خیلی ها ساخته نشده , و گاهی هم نمیشه و یا به خاطره اعتقاداتمون نمیخوایم خودمونو باهاش وفق بدیم ! اطرافیانم بهم میگن تو زود پیر میشی چون ....

بگذریم , غصه نخور

.

.

.

.ممنون عزیز

زاست میگی من خودمم گاهی وخت ها میگم بابا ولش کن بی خیال این یارو خودش بیشتر از این مشکلی که داره مثل غرور ، چاپلوسی ، دروغ گویی ، درویی ...اسیب میبنه بهتر سعی کنم نبینم اینجوری ادم راحت تره اما مسئله اونجاست که عیب پوشی و ندیدن اشتباهت دیگران هم باید حد ومرزی داشته باشه اینکه تو روز روشن ادم بیاد برو بر دروع بگه بعد ادم نخواد بگه زور داره .... اما بازم با خودم میکم بزار به اون اشتباهی که انجام می ده و باعث دل خوشیش میشه شاد باشه ما که بخیل نیستیم :flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.ممنون عزیز

زاست میگی من خودمم گاهی وخت ها میگم بابا ولش کن بی خیال این یارو خودش بیشتر از این مشکلی که داره مثل غرور ، چاپلوسی ، دروغ گویی ، درویی ...اسیب میبنه بهتر سعی کنم نبینم اینجوری ادم راحت تره اما مسئله اونجاست که عیب پوشی و ندیدن اشتباهت دیگران هم باید حد ومرزی داشته باشه اینکه تو روز روشن ادم بیاد برو بر دروع بگه بعد ادم نخواد بگه زور داره .... اما بازم با خودم میکم بزار به اون اشتباهی که انجام می ده و باعث دل خوشیش میشه شاد باشه ما که بخیل نیستیم :flowerysmile:

نه آرش جان.نمیشه و نباید بی تفاوت بود.داریم تو این جامعه مثلا" زندگی میکنیم.باید نسبت به این مسائل واکنش نشون بدیم...............

اما حالا که می بینیم کنترل بعضی از چیزا از عهده ما خارجه بهترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که خودمونو از دایره این افراد خارج کنیم.یعنی جوری نشه که فردا خود منم به بی وجدانی و دروغگویی و ریاکاری و...متهم نشم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه آرش جان.نمیشه و نباید بی تفاوت بود.داریم تو این جامعه مثلا" زندگی میکنیم.باید نسبت به این مسائل واکنش نشون بدیم...............

اما حالا که می بینیم کنترل بعضی از چیزا از عهده ما خارجه بهترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که خودمونو از دایره این افراد خارج کنیم.یعنی جوری نشه که فردا خود منم به بی وجدانی و دروغگویی و ریاکاری و...متهم نشم.

.

.

.

..دقیقا محسن حرفات درسته من فقط خواستم بگم گاهی وقتا چشم پوشی کردن یه نوع گذست نوعی فدا کاریه که ارزشش بالا تر فقط باید طرف ادم هم درک کنه اونثد شعور و معرفت داشته باشه که دیگه تکرار نکنه . ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...