ayhan 2309 ارسال شده در 5 آبان، 2010 سلام چند وقت پیش که تو تالار آزاد زیاد میومدم یاد دوران جوونی افتادم که میرفتم کتابخونه برای کنکور درس بخونیم. اون موقع صبح ساعت 8 میرفتیم کتاب خونه (انجمن نو اندیشان)تا مثلا درس بخونیم...ولی همش وای میستادیم دم در(تالار آزاد ) و یا میرفتیم میگشتیم (تالار زنگ تفریح) و خسته که میشدیم میومدیم تو و یه کم درس میخوندیم..(تالار های تخصصی) حکایت این انجمن و بقیه فروم ها هم شده مثل این. این انجمن برای ارتقاء سطح علمی طراحی شده.من خودم بعد از کنکور ارشد زیاد اینجا وقت گذاشتم والبته بی فایده هم نبود ها...کلی چیز یاد گرفتم و با دوستای زیادی آشنا شدم. ولی چه خوبه که هدف اصلی ما فعالیت تو تالار های تخصصی باشه و موقع زنگ تفریح بریم تالار تفریح و موقعی که حس بحث و گفتگو باشه بیاین تالار آزاد. اگه ما تو تالار های تخصصی فعالیت داشته باشیم دیگه دچار عذاب وجدان نمیشیم که داریم تو فروم وقت میزاریم بدون اینکه چیز خیلی مهمی گیرمون بیاد. من خودم عاشق تالار آزادم و نمیتونم کنار بزارم ولی میخوام تو تخصصی ها هم فعالیت کنم تا هم خودم یه چیزی یاد بگیرم و هم چند نفر دیگه... ممنون. 8
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2010 منم چند روزیه همچین شدم آخ ..من متحول شدماز هفته دیگه تالار عمرانو میترکونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:62izy85: 2
Milad 1 727 ارسال شده در 6 آبان، 2010 سلام چند وقت پیش که تو تالار آزاد زیاد میومدم یاد دوران جوونی افتادم که میرفتم کتابخونه برای کنکور درس بخونیم. اون موقع صبح ساعت 8 میرفتیم کتاب خونه (انجمن نو اندیشان)تا مثلا درس بخونیم...ولی همش وای میستادیم دم در(تالار آزاد ) و یا میرفتیم میگشتیم (تالار زنگ تفریح) و خسته که میشدیم میومدیم تو و یه کم درس میخوندیم..(تالار های تخصصی) حکایت این انجمن و بقیه فروم ها هم شده مثل این. این انجمن برای ارتقاء سطح علمی طراحی شده.من خودم بعد از کنکور ارشد زیاد اینجا وقت گذاشتم والبته بی فایده هم نبود ها...کلی چیز یاد گرفتم و با دوستای زیادی آشنا شدم. ولی چه خوبه که هدف اصلی ما فعالیت تو تالار های تخصصی باشه و موقع زنگ تفریح بریم تالار تفریح و موقعی که حس بحث و گفتگو باشه بیاین تالار آزاد. اگه ما تو تالار های تخصصی فعالیت داشته باشیم دیگه دچار عذاب وجدان نمیشیم که داریم تو فروم وقت میزاریم بدون اینکه چیز خیلی مهمی گیرمون بیاد. من خودم عاشق تالار آزادم و نمیتونم کنار بزارم ولی میخوام تو تخصصی ها هم فعالیت کنم تا هم خودم یه چیزی یاد بگیرم و هم چند نفر دیگه... ممنون. موافق 6/00% 1
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 همرو مثلا متحول کردی دقت کردین مدتیه خود آیهانم متحول شده؟ :girl_blush2: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 6 آبان، 2010 :girl_blush2: قیافه خودتو تصور کن داری اینجور یمیکنی با اون سیبیلات 4
armin.eleman 5393 ارسال شده در 6 آبان، 2010 قیافه خودتو تصور کن داری اینجور یمیکنی با اون سیبیلات سیبیل نه سَکّل 2
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 قیافه خودتو تصور کن داری اینجور یمیکنی با اون سیبیلات سیبیل نه سَکّل :girl_yes2: :dancegirl2: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آبان، 2010 من هم با این وضعی که بعضی ها پیش گرفتن باید برم تو تالار خودمون 1
Milad 1 727 ارسال شده در 6 آبان، 2010 6 درصد؟خوب بگو مخالفی راحتش کن دیگه 6درصد نه شش دهمه درصده 6درصد که واسش زیاده همون که گفتی موافق کمی تا قسمتی 1
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 من هم با این وضعی که بعضی ها پیش گرفتن باید برم تو تالار خودمون گریه نداره برو دو کلوم هم چیزیاد بگیر :w00: 1
ayhan 2309 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 up..... از تایپیک آپ کردن خوشم نمیاد ولی این حیفه....شاید چند نفر به راه راست هدایت شن.... 2
toranj m 387 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سیبیل نه سَکّل مگه چشه. سیبیلش به این قشنگی. من عاشقه سیبیلایه ایهانم. خیلی خوش تیپ تر و خوش قیافه تر میشه با سیبیل. حسودیت میشه 1
ارسال های توصیه شده