رفتن به مطلب

پاتوق تو تالار آزاد آفت دانشجو ها!

ayhan

ارسال های توصیه شده

سلام :banel_smiley_4:

چند وقت پیش که تو تالار آزاد زیاد میومدم یاد دوران جوونی افتادم که میرفتم کتابخونه برای کنکور درس بخونیم.

اون موقع صبح ساعت 8 میرفتیم کتاب خونه (انجمن نو اندیشان)تا مثلا درس بخونیم...ولی همش وای میستادیم دم در(تالار آزاد ) و یا میرفتیم میگشتیم (تالار زنگ تفریح) و خسته که میشدیم میومدیم تو و یه کم درس میخوندیم..(تالار های تخصصی)

حکایت این انجمن و بقیه فروم ها هم شده مثل این.

این انجمن برای ارتقاء سطح علمی طراحی شده.من خودم بعد از کنکور ارشد زیاد اینجا وقت گذاشتم والبته بی فایده هم نبود ها...کلی چیز یاد گرفتم و با دوستای زیادی آشنا شدم.

ولی چه خوبه که هدف اصلی ما فعالیت تو تالار های تخصصی باشه و موقع زنگ تفریح بریم تالار تفریح و موقعی که حس بحث و گفتگو باشه بیاین تالار آزاد.

اگه ما تو تالار های تخصصی فعالیت داشته باشیم دیگه دچار عذاب وجدان نمیشیم که داریم تو فروم وقت میزاریم بدون اینکه چیز خیلی مهمی گیرمون بیاد.

من خودم عاشق تالار آزادم و نمیتونم کنار بزارم ولی میخوام تو تخصصی ها هم فعالیت کنم تا هم خودم یه چیزی یاد بگیرم و هم چند نفر دیگه...

ممنون.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
:w16:

منم چند روزیه همچین شدم

آخ ..من متحول شدم

از هفته دیگه تالار عمرانو میترکونم

:ws31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:62izy85:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام :banel_smiley_4:

چند وقت پیش که تو تالار آزاد زیاد میومدم یاد دوران جوونی افتادم که میرفتم کتابخونه برای کنکور درس بخونیم.

اون موقع صبح ساعت 8 میرفتیم کتاب خونه (انجمن نو اندیشان)تا مثلا درس بخونیم...ولی همش وای میستادیم دم در(تالار آزاد ) و یا میرفتیم میگشتیم (تالار زنگ تفریح) و خسته که میشدیم میومدیم تو و یه کم درس میخوندیم..(تالار های تخصصی)

حکایت این انجمن و بقیه فروم ها هم شده مثل این.

این انجمن برای ارتقاء سطح علمی طراحی شده.من خودم بعد از کنکور ارشد زیاد اینجا وقت گذاشتم والبته بی فایده هم نبود ها...کلی چیز یاد گرفتم و با دوستای زیادی آشنا شدم.

ولی چه خوبه که هدف اصلی ما فعالیت تو تالار های تخصصی باشه و موقع زنگ تفریح بریم تالار تفریح و موقعی که حس بحث و گفتگو باشه بیاین تالار آزاد.

اگه ما تو تالار های تخصصی فعالیت داشته باشیم دیگه دچار عذاب وجدان نمیشیم که داریم تو فروم وقت میزاریم بدون اینکه چیز خیلی مهمی گیرمون بیاد.

من خودم عاشق تالار آزادم و نمیتونم کنار بزارم ولی میخوام تو تخصصی ها هم فعالیت کنم تا هم خودم یه چیزی یاد بگیرم و هم چند نفر دیگه...

ممنون.:icon_gol:

موافق 6/00%

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همرو مثلا متحول کردی:ws3:

:ws31:

دقت کردین مدتیه خود آیهانم متحول شده؟

:girl_blush2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28:

قیافه خودتو تصور کن داری اینجور یمیکنی

با اون سیبیلات

:ws28:

سیبیل نه سَکّل

:ws47::ws28::ws47::ws28:

:ws25:

:girl_yes2:

:dancegirl2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هم با این وضعی که بعضی ها پیش گرفتن باید برم تو تالار خودمون :ws44:

گریه نداره :ws46:

برو دو کلوم هم چیزیاد بگیر :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

up.....

:ws3:

از تایپیک آپ کردن خوشم نمیاد ولی این حیفه....شاید چند نفر به راه راست هدایت شن....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سیبیل نه سَکّل

:ws47::ws28::ws47::ws28:

مگه چشه. سیبیلش به این قشنگی. من عاشقه سیبیلایه ایهانم. خیلی خوش تیپ تر و خوش قیافه تر میشه با سیبیل.

حسودیت میشه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...