saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ فک کنم کاری اسون تر از وزارت نباشه هفته ای چند وعده گفتن حرفای پوچ و بی معنی !! 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اینا با اون شیخه نسبت ندارن؟؟؟ :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اینا با اون شیخه نسبت ندارن؟؟؟:jawdrop: :ws28: ظاهرا نسبت خيلي نزديكي دارن 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ با تشكر از مسئولان چند روز پیش وزیر کار در یک اظهار نظر عجیب گفته بود بیکاران نه حال کار کردن را دارند و نه مهارت آن را ! دیروز روزنامه ها نوشته بودند این حرف وزیر کار، موجب شده تا وزیر تعاون واکنش نشان دهد و درباره حرف وزیر کار گفته: مردم ایران حال کار کردن را دارند فقط باید از آنها حمایت شود. اما جالبترین سخن هفته را وزیر مسکن گفته: تصور نمی کنم مردم اصراری به خانه دار شدن تا آخر امسال داشته باشند. اگر هم این مساله به سال آینده موکول شود آسمان به زمین نمی آید. :w58: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ کافر همه را به کیش خود پندارد همینه دیگه خودشون حال ندارن میندازن گردن بقیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده