سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دانایی راپرسیدند: چیست محبوب ترین عدد دراینترنت ؟ فرمود: 18+ چرا که وقتی خلایق آن رابینند، بیاختیار عنان از کف دهند و چشمها را گشاد گردانند و آب از دهانشان چکه نماید و دستهایشان همی لرزد و در صورتی که لازم باشد ازمرزها گذر کنند و در آخر نیز یا دست از پادرازتر باشند و یا احساس دست از پا درازتر ینمایند و من همچنان در عجبم از رازاین عدد شرط می بندم این تاپیک رو سریع باز کردید 12 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی دکتر شما چه قدر با ملاحظه هستین 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه باز نکرديم چون تکراري بود به جون خودم سرچ کردم :w410: بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی بازم به معرفت نادر. پیانیست که امشب کلا اعصابش خرده 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی چی تابلو 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی خوب ديگه تحملم کم بيد به جون خودم سرچ کردم :w410: بازم به معرفت نادر. پیانیست که امشب کلا اعصابش خرده نه بابا من حسابي سرحالم 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییش.:viannen_38:.......همچین گفتی +18 فک کرم چه خبره....:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دکتر شما چه قدر با ملاحظه هستین ملاحظه ی 18 رومیگی .??البته البته :w410: بازم به معرفت نادر. پیانیست که امشب کلا اعصابش خرده خیلی هم اعصابش به جاست اون به من خط میده چی بنویسم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه من گذاشتم آخر بخونم که مزش بمونه 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه باز نکرديم چون تکراري بود دقیقا بابا میذاشتی یه 2تا پست بخوره زدی تو ذوقش .. :icon_pf (34): اره مریم جان من سریع اومدم ببینم چی نوشتی بهبه دکتر جون شما هم بله؟:icon_pf (34): دکتر شما چه قدر با ملاحظه هستین خب مثلا دکتره ها یه فرقی باید با تو داشته باشه ایییییییش.:viannen_38:.......همچین گفتی +18 فک کرم چه خبره....:girl_blush2: اینم گواهی بر صحت تاپیک 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جالب بود:ws28: ولی من دیدم تاپیک رو تو زدی اومدم تو عزیزم وگرنه من که دیگه کارم از این حرفا گذشته(یه 12 ساله) 1 لینک به دیدگاه
حسين 1966 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ قبول دارم ولي همه جا هم آدم اينقدر جو گير نميشه مثلاً در اينجا من تصورم يه مطلب نوشتاري در همين موضوعات بود نه عکس و فيلم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده