رفتن به مطلب

نشسته برشاخه و بن مي بريم !

ارسال های توصیه شده

سفر به اذربایجان مخصوصا تبریز تجربه جالب و لذت بخشی بود ، جایی که خصلت مردمان و طبیعت زیبای ان دیار شهرت زیادی داره مردمی که به ازادی خواهی، صراحت بیان و در عین جال مهمان نوازی و مهربای معروفند و همینطور طبیعت زیبا و تاریخی سراسر مبازه و سرفرازی دارند..شهری که زلزله های ویرانگری را تجربه کرده دستخوش حملات قومیت های مختلف بوده ولی هر بار با مقاومت وسخت کوشی ابادتر و استوارتر ساخنته شده ...در این میان بنا های تاریخی و موزه های این شهر گواه محکمی است برای بیان این حرفها ...

البته بیماری کم توچه ای به گذشته کشورمان جرف تازه ای نیست و همینطور خاص یک دیار ...اما اما انجه برایم خیییلی تاسف برانگیز بود دیدن بزرگترین بنای خشتی و نماد پایداری و مقاومت مردم شهر در دوران مشروطیت یعنی ارگ علیشاه جایی که ازادی خواهان شهر گرد هم جمع می شدن جایی که سمیل اتحاد و مباره برای ازادی بود.

وقتی مصلای شهر چهره زشت و کریه خود را نمایان می کند ادم جتی از شوق و ذوق عکس گرفتن از بنا هم میافتد ارگ که توان جهانی شدن داشت مثل بازار تبریز و مقبره شیخ صفی تبدیل به پارکینگ عمومی شده بود ...

6994babb4297783920a8622d8cbf99554g.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

بوهچه بازار(اگه اشتباه نگفته باشم) بازار کلاه فروشااام رفتی؟؟؟؟ کبابیای توپی داره!!!:ws3:

منم تبریز رفتم خیلی بهم خوش گذشت......مخصوصا خوردنی هاش!!!!:ws3:

ایل گلی چی؟؟؟ دکتر مهندس خوردی؟!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بوهچه بازار(اگه اشتباه نگفته باشم) بازار کلاه فروشااام رفتی؟؟؟؟ کبابیای توپی داره!!!:ws3:

منم تبریز رفتم خیلی بهم خوش گذشت......مخصوصا خوردنی هاش!!!!:ws3:

ایل گلی چی؟؟؟ دکتر مهندس خوردی؟!

.

.

.

.اونا را که آره تازه خیلی جا های دیگه هم رفتم .

درمورد خوردنی من یکی رسما اعلام میکنم که کم اوردم اصلا هر روز تو باقلوا فروشی تلپ بودم ..معجونش رو که نگو دیگه !!!!:ws3::ws3::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.اونا را که آره تازه خیلی جا های دیگه هم رفتم .

درمورد خوردنی من یکی رسما اعلام میکنم که کم اوردم اصلا هر روز تو باقلوا فروشی تلپ بودم ..معجونش رو که نگو دیگه !!!!:ws3::ws3::ws3:

اینجارو دیدی؟!:ws3::ws37:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=26420

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

.

.

.بیستتتتتتتتتتتتت!!

اما خدایشش یه کم شهر سوت کوری داشتن مثلا تهران شبا تا نصف شب مردم بیرونند یا همین شیراز چندتا خیابون و یه پارک داره که مخصوص جوان ها ست ...اما تبریز یکی دو جا بیشتر نداشت اونم زیاد فاز نمیداد .

اگه چهارتا اخوند بیشتر میدیدم فک میکردم رفتم قم !!

• Like 4
لینک به دیدگاه
.

.

.

.بیستتتتتتتتتتتتت!!

اما خدایشش یه کم شهر سوت کوری داشتن مثلا تهران شبا تا نصف شب مردم بیرونند یا همین شیراز چندتا خیابون و یه پارک داره که مخصوص جوان ها ست ...اما تبریز یکی دو جا بیشتر نداشت اونم زیاد فاز نمیداد .

اگه چهارتا اخوند بیشتر میدیدم فک میکردم رفتم قم !!

خوب همه شهرستانا زود تعطیل میکنن.....:ws37:مثه تهران نیست که ......سالعت یک نصفه شب تو ترافیک ولیعصر گیر کنی......:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب همه شهرستانا زود تعطیل میکنن.....:ws37:مثه تهران نیست که ......سالعت یک نصفه شب تو ترافیک ولیعصر گیر کنی......:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

.

.

.

.نه نگرفتی !!!

کی از ترافیک گفت !!

میگم مردمش یه جورایی مذهبی بودن .مثلا خانما خیلی کم لباس های رنگ روشن می پوشیدن اصلا به ازای 10 تا مرد یه خانم نمی دیدی فقط یه خیابون ولیعصری بود (شانزالیزه ) که اونم از بس کوچیک بود دو دقیقه ای تموم میشد !!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.نه نگرفتی !!!

کی از ترافیک گفت !!

میگم مردمش یه جورایی مذهبی بودن .مثلا خانما خیلی کم لباس های رنگ روشن می پوشیدن اصلا به ازای 10 تا مرد یه خانم نمی دیدی فقط یه خیابون ولیعصری بود (شانزالیزه ) که اونم از بس کوچیک بود دو دقیقه ای تموم میشد !!!!!!!

اهااان....از اون لحاظ؟ بازم دلیلش شهرستان بودنشه......بعدشم ولیعصرش همچینم ناجور نیست......:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

خانومای تو خیابونش خیلی یادم نمیاد..........ولی خانومای تو مهمونیاشون لباسا و طرز ارایش و مدل موشون اخرین مد دنیاست.........:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: از تهرونیااام جلو ترن تو این مورد!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اهااان....از اون لحاظ؟ بازم دلیلش شهرستان بودنشه......بعدشم ولیعصرش همچینم ناجور نیست......:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

خانومای تو خیابونش خیلی یادم نمیاد..........ولی خانومای تو مهمونیاشون لباسا و طرز ارایش و مدل موشون اخرین مد دنیاست.........:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: از تهرونیااام جلو ترن تو این مورد!:banel_smiley_4:

.

.

.

.

.حالا خانماشو بی خیال .

شنیده بودی تبریز معروف به شهر بی گدایان !!

راست میگن تو این مدت یه دونه گدا هم ندیدم شایدم باشه اما خیلی کمه ...یا مثلا یه جور دیگه است .

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.نه نگرفتی !!!

کی از ترافیک گفت !!

من تو تبریز و به خصوص تو دانشگاه خانوم چادری و محجبه خیلی کم دیدم..البته خوب اینا دلیل مذهبی بودن نیست...ولی خانوماشون خیلی شیکن :icon_gol: :icon_gol:

من خوشم میاد:ws37:

حتما اون موقع که شما دیدی رنگ تیره مد بوده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.حالا خانماشو بی خیال .

شنیده بودی تبریز معروف به شهر بی گدایان !!

راست میگن تو این مدت یه دونه گدا هم ندیدم شایدم باشه اما خیلی کمه ...یا مثلا یه جور دیگه است .

اره منم اینو شنیده بودم.....همین جورم بود.....البته من فک میکردم چون سفرم تو تعطیلات بوده گدا کم بوده!! ولی بعدا دیدم نه بابا کلا کمه!!!:ws3: خوش غیرتن دیگه!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تو تبریز و به خصوص تو دانشگاه خانوم چادری و محجبه خیلی کم دیدم..البته خوب اینا دلیل مذهبی بودن نیست...ولی خانوماشون خیلی شیکن :icon_gol: :icon_gol:

من خوشم میاد:ws37:

حتما اون موقع که شما دیدی رنگ تیره مد بوده:ws3:

.

.

.

.شاید ..اما یه چیز جالب تر مردماذربایجان ترجیح میدن برای تفریح برن ترکیه رفتن به ترکیه هم خیلی اسونه هر هفته 6 پرواز استانبول دان تازه از راه زمینی مرز بازرگان هم میشه رفت چون زبون شون ترکیه خیلی راحت ترند و نیازی به طور ندارند ..البته طبیعت ترکیه خیلی زیبا تره ..ازادی هم که میدونید .

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.شاید ..اما یه چیز جالب تر مردماذربایجان ترجیح میدن برای تفریح برن ترکیه رفتن به ترکیه هم خیلی اسونه هر هفته 6 پرواز استانبول دان تازه از راه زمینی مرز بازرگان هم میشه رفت چون زبون شون ترکیه خیلی راحت ترند و نیازی به طور ندارند ..البته طبیعت ترکیه خیلی زیبا تره ..ازادی هم که میدونید .

هم ترکیه ..هم آذربایجان

دلیل اصلیش همون آزادیه:shame::4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...