سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا خدا از من خواسته.........تو که از خدات ای بابا چه زود تابلو شدم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا چه زود تابلو شدم:ws28: کاش تابلو می شدی بیلبورد شدی....از اونای که برا تبلیغات میزنن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کاش تابلو می شدی بیلبورد شدی....از اونای که برا تبلیغات میزنن :167::167::167::167:حالا هی من هیچی نمیگم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167::167::167:حالا هی من هیچی نمیگم نه دیگه من گرفتم چی میگی..........لطف کن چماق موماقت رو بذار زمین 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه من گرفتم چی میگی..........لطف کن چماق موماقت رو بذار زمین دقسقا چی گرفتی؟:167: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دقسقا چی گرفتی؟:167: کیک و شیرینی و شام سفارش دادم........:jawdrop:....البته اون چیز اصلی که تابلو شده بود رو اول گرفتم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کیک و شیرینی و شام سفارش دادم........:jawdrop:....البته اون چیز اصلی که تابلو شده بود رو اول گرفتم :shad::shad: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :shad::shad: :ws48::ws48: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ این جمله شوخی نیست :ws46: به نظرم به جز دانشجویان چند داشنگاه تاپ تو کشور مثل شریف امیر کبیر و........ بقیه تو دانشگاه اگر فکر درس باشن و به چیز دیگه فکر نکنن سرشون کلاه میره و میشن یه چیز مثل من 6 ترم فکر درس بودم و هیچ غلطی نکرد الان میفهمم به اشتباهی کردم تو این 6 ترم با دوستام بودم اصلا غمم نبود که کسی رو ندارم اما از این ترم همه دوستام پراکنده شدن یکی مرخصی گرفته یکی رفته خوابگاه و....... حالا می فهمم چه غلطی کردم و الان تنها شدم کسی هم نیست که................... دیگه هم دیر شده چون همه یا ترم اخری اند یا خودشون سرشون شلوغه پس موندم وسط تک و تنها پس به عنوان یه ترم بالایی به شما نصیحت میکنم تو دانشگاه فکر درس نباشید و به عشق و حال خودتون برسید بالاخره فارغ التحصیل میشد عذاب وجدان نگیرید مثل.......... :w00: :ws44: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده