azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ موجودی بی همتا هستم ویکایک روابطم نیز بی همتاست. امروز منتظر خوشی ورضایتم. درونم دوستی خردمند و مهر آمیز دارم. همه چیز برای همه کس به اندازه کافی وجود دارد والاترین نیکویی را برای خودم و دیگران می آفرینم. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ در این جهان همه وقایعی که روی میدهند لطف و رحمت الهی نهفته است. تمام حوادث برای ما پیامهایی دارند که سبب تکامل روحمان میشوند. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ هر روز صبح در آفریقا آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه آن نشود وشیر که می داند باید از آهو تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نیست شیر باشی یا آهو، با طلوع هر آفتاب با تمام توان آماده دویدن باش. نلسون ماندلا 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ تا شکست نخوری، راه شکست دادن را نخواهی آموخت. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ تصمیم قاطع و احتیاط ، مقدمه پیروزی است. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ میدونم اونیکه اشتباه نکرده ،هیچ چیز جدیدی رو امتحان نکرده. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اولین قدم مثبتی که میتونید بردارید این است که منفی نباشید . . . 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ عقیده بعضی انسانها بر مبنای عقده اشان شکل می گیرد . . . 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نود و نه درصد ازنگرانیهای ما در زندگی هرگز اتفاق نمی افتد . . . (دیل کارنگی) 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ باز هم بلند شو ایستادن کسی که زمینش زده اند از کسی که به زور سر پایش نگه داشته اند زیباتر است . . . 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خوشبخت کسی است که شکوه رفتارش آفریننده ی لبخند زندگی در چهره ی دیگران باشد . . . 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ به ندای قلبت گوش بسپار ، قلبت همه چیز را می داند زیرا قلب توهمان جایست که گنجه ات در آن نهفته است . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده