هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آره واقعا ناراحت کننده ست... :pichak29: 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اينكه در جامعه و در ميان افرادي كه بد هستند سالم بيرون بيايي و كمي بهتر از بقيه باشي مهم است .نه اينكه در ميان خوبها خوب باشي اينكار هنر نيست 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به جز اولی (اگه راست باشه) بقیه کارشون هیچ توجیهی نداره. خودشون خواستند.....میتونستند نباشن. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مردشور این جامعه به اصطلاح اسلامی و ببره اون بالاییا گند زدن به مملکت و ادعاشون میشه مردم و ملت مشکلی ندارن 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به جز اولی (اگه راست باشه) بقیه کارشون هیچ توجیهی نداره. خودشون خواستند.....میتونستند نباشن. اگه راست باشه!!!!!!!! یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :45645: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اگه راست باشه!!!!!!!!یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :45645: تو فکر میکنی یه همچین آدمی میاد همه چیز رو راست و درست تعریف کنه واست؟ اگه از طرف مقابلش سوال کنی اون یه حرفای دیگه میزنه 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي از اونها احتياجي به پول نداشتن ولي باز ادامه دادن به نظر من مريضن .اما چيزيه كه واقعيت داره و تو جامعه وجود داره و خيلي هم باعث تاسفه اين خانواده ها هستن كه بايد مراقب باشن 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت.... وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت....وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... كاملا موافقم خيانت قابل توجيه نيست 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت....وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... دخیخا منم همین نظر و دارم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی طولانی بود یکی خلاصه اش رو میتونه بزاره :ws44: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نون و پنیر و پسته پسته گرونه سبزی 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پسته گرونه سبزی یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده