هوتن 15061 ارسال شده در 4 آبان، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 آبان، 2010 اينكه در جامعه و در ميان افرادي كه بد هستند سالم بيرون بيايي و كمي بهتر از بقيه باشي مهم است .نه اينكه در ميان خوبها خوب باشي اينكار هنر نيست 5
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2010 به جز اولی (اگه راست باشه) بقیه کارشون هیچ توجیهی نداره. خودشون خواستند.....میتونستند نباشن. 10
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 آبان، 2010 مردشور این جامعه به اصطلاح اسلامی و ببره اون بالاییا گند زدن به مملکت و ادعاشون میشه مردم و ملت مشکلی ندارن 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 آبان، 2010 به جز اولی (اگه راست باشه) بقیه کارشون هیچ توجیهی نداره. خودشون خواستند.....میتونستند نباشن. اگه راست باشه!!!!!!!! یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :45645: 5
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2010 اگه راست باشه!!!!!!!!یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :45645: تو فکر میکنی یه همچین آدمی میاد همه چیز رو راست و درست تعریف کنه واست؟ اگه از طرف مقابلش سوال کنی اون یه حرفای دیگه میزنه 6
shaden. 18583 ارسال شده در 4 آبان، 2010 خيلي از اونها احتياجي به پول نداشتن ولي باز ادامه دادن به نظر من مريضن .اما چيزيه كه واقعيت داره و تو جامعه وجود داره و خيلي هم باعث تاسفه اين خانواده ها هستن كه بايد مراقب باشن 5
DCBA 8191 ارسال شده در 4 آبان، 2010 به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت.... وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... 5
shaden. 18583 ارسال شده در 4 آبان، 2010 به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت....وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... كاملا موافقم خيانت قابل توجيه نيست 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 آبان، 2010 به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت....وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش...... دخیخا منم همین نظر و دارم:ws2: 1
DCBA 8191 ارسال شده در 4 آبان، 2010 پسته گرونه سبزی یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه! 6
ارسال های توصیه شده