رفتن به مطلب

یه چیزی خوندم اعصابم خراب شد.....نظر شما چیه؟

هوتن

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اينكه در جامعه و در ميان افرادي كه بد هستند سالم بيرون بيايي و كمي بهتر از بقيه باشي مهم است .نه اينكه در ميان خوبها خوب باشي اينكار هنر نيست

:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به جز اولی (اگه راست باشه) بقیه کارشون هیچ توجیهی نداره.

خودشون خواستند.....میتونستند نباشن.

اگه راست باشه!!!!!!!!

یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :banel_smiley_4::45645:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگه راست باشه!!!!!!!!

یعنی تو فکر میکنی همچین مواردی نیست تو جامعه :banel_smiley_4::45645:

تو فکر میکنی یه همچین آدمی میاد همه چیز رو راست و درست تعریف کنه واست؟:ws38:

اگه از طرف مقابلش سوال کنی اون یه حرفای دیگه میزنه

• Like 6
لینک به دیدگاه

خيلي از اونها احتياجي به پول نداشتن ولي باز ادامه دادن به نظر من مريضن .اما چيزيه كه واقعيت داره و تو جامعه وجود داره و خيلي هم باعث تاسفه اين خانواده ها هستن كه بايد مراقب باشن

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من فقط کتی کارش توجیه داشت....

وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش......

• Like 5
لینک به دیدگاه

وقتی میبینی همسرت بهت خیانت کرد باید مقابله به مثل کنی......بعضی از این مردا از خانومیه خانوما تا میتونن سواستفاده میکنن........فک میکنن اگه خانومه سکوت کرده نمیفهمه.......یه جورایی به شعور اون توهین میکنن........با یه همچین مردی دقیقا عین خودش باید رفتار کرد......شده یه بار......فقط برای اینکه حسابی بچزونیش......

كاملا موافقم خيانت قابل توجيه نيست :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دخیخا منم همین نظر و دارم:ws2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پسته گرونه

سبزی:banel_smiley_4:

یاد یه کتاب داستان بچگیام افتادم اسمش نون و پنیرو پسته بود......یه بار امتحان کردم خیلی خوشمزه شد....به بابام گفتم از این به بعد من اینجوری نون و پنیر و میخورم .....بابام گفت پسته گرونه!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...