DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بعضی ها این قد بی چشم و رو ان؟:w00: چرا بعضی ها این قد زبون نفهمن؟:w00: مگه خدا به همه عقل نداده؟:w00: چرا ادعاشون میشه عقل دارن و دوزار ازش استفاده نمیکنن؟:w00: میدونین مرز جنون کجاست؟:w00: من الان به اونجا رسیدم!!!!!!!:w00: 18 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بعضی ها این قد بی چشم و رو ان؟:w00:چرا بعضی ها این قد زبون نفهمن؟:w00: مگه خدا به همه عقل نداده؟:w00: چرا ادعاشون میشه عقل دارن و دوزار ازش استفاده نمیکنن؟:w00: میدونین مرز جنون کجاست؟:w00: من الان به اونجا رسیدم!!!!!!!:w00: والاه.... 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ والاه.... یعنی توام موافقی که من به جنون رسیدم....پاک از دست رفتم.... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی توام موافقی که من به جنون رسیدم....پاک از دست رفتم.... :w16: . . . . 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خدا خودش رحم کنه..........:w410: 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ الان چی شده دقیقا؟ الان دقیقا دل من خونه..... تاحالا شده بخوای با سر بری تو دیوار....یا سر یکی رو بکوبی به دیوار....:w00: البته الان ارومما....ولی هنوز یه کم از اثرات دیشب رومه.... 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خدا خودش رحم کنه..........:w410: منم دقیقا همینو میگم!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ الان دقیقا دل من خونه..... تاحالا شده بخوای با سر بری تو دیوار....یا سر یکی رو بکوبی به دیوار....:w00: البته الان ارومما....ولی هنوز یه کم از اثرات دیشب رومه.... حوب میگم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سعی کن خودتو کنترل بکنی! کمکی از ما برمیاد؟:167: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ حوب میگم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: چیکار داری چی شده............مهم اینه که دل لیلا خون شده................... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ حوب میگم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: به من بگو با یه ادم بی چشم و رو و زبون نفهم چه جوری باید برخورد کنم؟!؟؟!؟!:w00: به من بگو انتقام بگیرم یا نه؟؟؟؟:w00: از سکوت خسته شدم.....به خدا از گذشت خسته شدم!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به من بگو با یه ادم بی چشم و رو و زبون نفهم چه جوری باید برخورد کنم؟!؟؟!؟!:w00: به من بگو انتقام بگیرم یا نه؟؟؟؟:w00: از سکوت خسته شدم.....به خدا از گذشت خسته شدم!!!! بزار همونی که طرف حسابشه........حالشو بگیره........... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بزار همونی که طرف حسابشه........حالشو بگیره........... منم که اینجا علفم دیگه.....طبق معمول خفه شم..... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به من بگو با یه ادم بی چشم و رو و زبون نفهم چه جوری باید برخورد کنم؟!؟؟!؟!:w00: به تندی برحورد کن به من بگو انتقام بگیرم یا نه؟؟؟؟:w00: بگیر از سکوت خسته شدم.....به خدا از گذشت خسته شدم!!!! خسته نباشی 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم که اینجا علفم دیگه.....طبق معمول خفه شم..... نه شما ناظری...........و شاهد......فیلم بگیر 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بعضی ها این قد بی چشم و رو ان؟:w00: چرا بعضی ها این قد زبون نفهمن؟:w00: مگه خدا به همه عقل نداده؟:w00: نه چرا ادعاشون میشه عقل دارن و دوزار ازش استفاده نمیکنن؟:w00: میدونین مرز جنون کجاست؟:w00: من الان به اونجا رسیدم!!!!!!!:w00: حالا که رسیدی بهش بچسب بهش ولش نکن 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سعی کن خودتو کنترل بکنی!کمکی از ما برمیاد؟:167: به خدا از کنترل گذشته....من ادم خودداری ام.....به خاطر یه موقعیتی هم که دارم سعی میکنم ناراحتی هامو بروز ندم...........ولی دیگه نمیشه......منم ظرفیتی دارم.... بدم نمیاد یه وانت ادم جمع کنم و فقط بزن بزن...:w00:.و خون و خون ریزی!!!!!!!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ درست حسابی بگو چی شده کامل که بچه ها کمکت کنند با این داد و بیدادا کاری درست نمیشه که..ناراحتیت هم کم نمیشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده