رفتن به مطلب

با گداهای خیابانی چه گونه برخورد کنیم؟

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

معمولا به خیلیاشون مثلا اونایی که یه بچه خوابوندن تو بغلشون، توجه نمی کنم. چون همون طور که فکر کنم امین هم گفت اینا منبع اصلیشون از جای دیگه هست. ترجیح می دم اگه می خوام کمک کنم به جایی یا کسی باشه که از فقیر بودنشون مطمئن باشم. کسایی که حتی با سیلی صورتشونو سرخ می کنن ولی آبرومند زندگی می کنن.

توی مثالایی که هوتن زد، اون بچه مریض دم کمیته امداد یا اون پیرمردی که خرج سفرشو نداشت، کار خیلی ارزشمندی کرد که کمکشون کرد. بقیه معمولا در چنین مواقعی سعی می کنن وانمود کنن که اصلا اون طرفو ندیدن. مثلا از شیشه اتوبوس علفای بیرونو نگاه می کنن. ولی یه نکته یی اونم این که لااقل توی این دو مورد اونا هیچ کدوم گدا نبودنو گدایی نمی کردن. و ایشون فقط از رو محبتش خودش خواست کمکشون کنه.

در کل گاهی هم این جور کمکا بستگی به حال و اوضاع و روحیات خودم داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا فکر می کنید تو کشورای متمدن همچین مشکلاتی نیست؟

تو همه کشور های دنیا هست

حتی تو اون شهر عروس دنیا پاریس

من خودم کنار خیابون چند تاشون رو دیدم که گدا بودند

دست فروش که تا دلتون بخواد

اما خوب مدل کشور های دیگه فرق می کنه

مثلا اسپانیایی ها خیلی از هنرشون استفاده می کنن یا می رقصن یا تو اون خیابون معروف بارسلونا هر کدوم یه لباس عجیب غریب می پوشن و کارهای مختلف و ژستهای مختلف می گیرن

کنار هر کدوم هم یه کلاه هست تو از کدوم خوشت بیاد واسش پول میریزی

راستی دوستان نگفتین نظرتون راجع به کمک به دست فروش ها چیه؟ آیا ازشون چیزی میخرین برای کمک؟؟؟

لینک به دیدگاه
نیروی انتظامی امداد امام ببخشید :zadan:کمیته امداد امام برا همین مسئله هاست بالاخره یه یک درصد از بودجه به گداها می رسه نه

منم موافقم

تازه مبلغی که برای خمس و زکات و فطریه و.........و و و .........و صدقات جمع میشه کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws38::ws52::ws38::ws52::ws38:

یه کمیشم بذارن برای این افراد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
تو همه کشور های دنیا هست

حتی تو اون شهر عروس دنیا پاریس

من خودم کنار خیابون چند تاشون رو دیدم که گدا بودند

دست فروش که تا دلتون بخواد

اما خوب مدل کشور های دیگه فرق می کنه

مثلا اسپانیایی ها خیلی از هنرشون استفاده می کنن یا می رقصن یا تو اون خیابون معروق بارسلونا هر کدوم یه لباس عجیب غریب می پوشن و کاررای مختلف و ژستهای مختلف می گیرن

کنار هر کدوم هم یه کلاه هست تو از کدوم خوشت بیاد واسش پول میریزی

راستی دوستان نگفتین نظرتون راجع به کمک به دست فروش ها چیه؟ آیا ازشون چیزی میخرین برای کمک؟؟؟

ازونایی که سد معبر میکنن نه....ولی یبار از یکی ازونایی که تو کیفشون وسایل میفروشن،یه ریش تراش گرفتم،هنوزم که هنوزه کار میکنه(2سال)...البته جنسش چینی بود!:w00:

این سوال شما یه فلسفه ی دیگه داره...برمیگرده به بازار محصولات خارجی و حمایت از اجناس داخلی ....

من یه سوال دارم....شما دوست داری ظهر که بعضیا خواب عصرانه دارن،یه وانتیه بیاو دادو بیداد کنه که سیب زمینی بفروشه؟

حالا خواب نه....مثلاً داری درس میخونی...این میره،اونیکی میاد....اعصابت خورد نمیشه؟

به نظر شما اینجوری آدما از دیگران صلب آرامش نمیکنن؟

اونی که بهتون گیر میده که ازش چاقو ،گل ، بادکنک و ... بخری یا بساطشو ریخته بغل عابر پیاده،هم به فروشنده های قانونی ضربه ی اقتصادی میزنه و هم از منو شما صلب آرامش میکنه...

اگر واقعاً به فروشندگی علاقه دارن،میتونن برن تو یه مغازه ای مشغول به فروش اجناس بشن ،نه اینکه اجناس درجه 5 چینی که .... وارد کرده رو بخورد ملت بدن!

اگه یکم بگردید میبینید که بعضاً مغازه ها نوشتن که به یک فروشنده(کارگر،منشی و ....) ساده نیازمندن....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

منم موافقم

تازه مبلغی که برای خمس و زکات و فطریه و.........و و و .........و صدقات جمع میشه کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws38::ws52::ws38::ws52::ws38:

یه کمیشم بذارن برای این افراد.

آیا میشه به این افراد اعتماد کرد

من هیچ وقت پولی به این جور کمیته ها ندادم همیشه هم فطریه و هر پولی رو که بوده مستقیم دادیم به طرف که خیالمون راحت باشه خرج حرمسرای آقایون نمیشه

البته نگران شکم هاشون هم هستیم

ولی خدایی آیا ما فقط شعار نمی دیم؟

چند نفر ما واقعا پای کمک از طریق درست به نظر خودش وای میسه؟؟

راستش من خودم تحت تاثیر عموم قرار گرفتم خیلی کارش درسته

یه جا درست کرده واسه زنای بی سرپرست یه کاری هم واسشون دستو پا کرده

همیشه دلم می خواد منم مثل اون باشم

ولی خوب دل خیلی گنده ای میخواد!:girl_blush2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ازونایی که سد معبر میکنن نه....ولی یبار از یکی ازونایی که تو کیفشون وسایل میفروشن،یه ریش تراش گرفتم،هنوزم که هنوزه کار میکنه(2سال)...البته جنسش چینی بود!:w00:

این سوال شما یه فلسفه ی دیگه داره...برمیگرده به بازار محصولات خارجی و حمایت از اجناس داخلی ....

من یه سوال دارم....شما دوست داری ظهر که بعضیا خواب عصرانه دارن،یه وانتیه بیاو دادو بیداد کنه که سیب زمینی بفروشه؟

حالا خواب نه....مثلاً داری درس میخونی...این میره،اونیکی میاد....اعصابت خورد نمیشه؟

به نظر شما اینجوری آدما از دیگران صلب آرامش نمیکنن؟

اونی که بهتون گیر میده که ازش چاقو ،گل ، بادکنک و ... بخری یا بساطشو ریخته بغل عابر پیاده،هم به فروشنده های قانونی ضربه ی اقتصادی میزنه و هم از منو شما صلب آرامش میکنه...

اگر واقعاً به فروشندگی علاقه دارن،میتونن برن تو یه مغازه ای مشغول به فروش اجناس بشن ،نه اینکه اجناس درجه 5 چینی که .... وارد کرده رو بخورد ملت بدن!

اگه یکم بگردید میبینید که بعضاً مغازه ها نوشتن که به یک فروشنده(کارگر،منشی و ....) ساده نیازمندن....:banel_smiley_4:

آره خوب ولی تا حالا از نزدیک پای حرفاشون نشستی؟ من از کار اونا دفاع نمی کنم حرف من برای اوناییه که واقعا محتاجند

آخه این بنده خدا اگه پول داشت مغازه بزنه که نمی رفت گوشه خیابون هر شب هم تنش بلرزه که بیان بساطش رو جمع کنن تا نون شب نداشته باشه

میدونی هر چی هم که بفروشه باید بده پای مالیات و اجاره مغازه

یا اگه وایسه یه جا کار کنه مگه چقدر میتونه در بیاره؟

یا یه زن بی سرپرست با چندتا بچه از کجا بیاره؟

کی شرایط خاصش رو قبول می کنه و بهش کار می ده؟

یه بنده خدایی تو فامیل ما هست جیگرم رو خون می کنه

شوهرش که با مرده فرقی نداره همش فکر خودشه این طفلک صبح تا عصر پیش بچه هاشه عصرا تا شب میره کلی جنس واسه یه مغاره ای می فروشه اما مگه ماهی چقدر میگیره؟

80 تومن!!

من از دست فروشی دفاع نمی کنم امین خان اما می گم نباید حرف اونا رو نشنید همشون زورگیر و کلاش نیستن خیلی هاشون واقعا محتاجند و چاره ای ندارن!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه بهم رو بزنند نمیتونم بیتفاوت از کنارشون رد بشم

چندتا سکه من رو فقیر نمیکنه در عوض چشمای ملتمسی رو هم بیجواب نمیزاره

ولی خیلیهارو میشناسم که واقعا توی این اوضاع اقتصادی کشور گرفتارندسعی میکنم به اونها بیشتر کمک کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره خوب ولی تا حالا از نزدیک پای حرفاشون نشستی؟ من از کار اونا دفاع نمی کنم حرف من برای اوناییه که واقعا محتاجند

آخه این بنده خدا اگه پول داشت مغازه بزنه که نمی رفت گوشه خیابون هر شب هم تنش بلرزه که بیان بساطش رو جمع کنن تا نون شب نداشته باشه

شوهرش که با مرده فرقی نداره همش فکر خودشه این طفلک صبح تا عصر پیش بچه هاشه عصرا تا شب میره کلی جنس واسه یه مغاره ای می فروشه اما مگه ماهی چقدر میگیره؟

80 تومن!!

من از دست فروشی دفاع نمی کنم امین خان اما می گم نباید حرف اونا رو نشنید همشون زورگیر و کلاش نیستن خیلی هاشون واقعا محتاجند و چاره ای ندارن!!

بابا الان من خودم میخوام یه مغازه اجاره کنم دارم بیچاره میشم

• Like 1
لینک به دیدگاه
آیا میشه به این افراد اعتماد کرد

من هیچ وقت پولی به این جور کمیته ها ندادم همیشه هم فطریه و هر پولی رو که بوده مستقیم دادیم به طرف که خیالمون راحت باشه خرج حرمسرای آقایون نمیشه

البته نگران شکم هاشون هم هستیم

ولی خدایی آیا ما فقط شعار نمی دیم؟

چند نفر ما واقعا پای کمک از طریق درست به نظر خودش وای میسه؟؟

راستش من خودم تحت تاثیر عموم قرار گرفتم خیلی کارش درسته

یه جا درست کرده واسه زنای بی سرپرست یه کاری هم واسشون دستو پا کرده

همیشه دلم می خواد منم مثل اون باشم

ولی خوب دل خیلی گنده ای میخواد!:girl_blush2:

آخه چند نفرو با این کار میشه سرپرستی کرد؟؟؟

:ws52:

قضیه همون با یه گل بهار نمیشه است :icon_gol:

اصلا میدونی چیه حکومت اینجور افرادو گرسنه پرورش میده:ws44: تا موقش با یه ساندیسو کیک ازشون سو استفاده کنه............. آره همینطوره :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

80 تومن!!

بله....بقدر کافی باهاشون ارتباط داشتم....

من نگفتم مغازه بزنه...گفتم بره تو یه مغازه ای کار کنه...اگه یجا نشد،2جا....2جا نشد،3 جا!

ببین،شما احتمالاً وارد بازار کار نشدید...یا هزینه ی زندگی رو شونه هاتون نیست.

اونی که به این فقر رسیده،یجایی از زندگیش کم کاری کرده،یه اشتباه مرتکب شده....هستن کسایی که هیچ ساپرت مالی نداشتن ولی الان به حدی از رفاه رسیدن که منو شما آرزوی اون زندگی رو داریم....ولی آیا ما به اندازه ی اونا زحمت کشیدیم،به اندازه ی اونا سختی تحمل کردیم؟!

برای زندگی کردن باید جنگید...مخصوصاً تو این دوره و زمونه...هرکس به نحوی...

ولی این کار ما نباید به دیگران آسیبی بزنه...وگرنه از راه غلط میشه یک شبه پول های میلیاری بدست آورد...

اون مثالی هم که زدید....من نمی دونم مشکل شوهر اون خانوم چیه.....ولی اگر به دام اعتیاد اسیر باشه،تو مرحله ی اول سعی میکردم ترکش بدم...ولی اگر خودش نخواست،دیگه دلیلی برای موندن باهاش وجود نداره!

کسی که نه برای خودش ارزش قائله و نه نسبت به عهد و مسئولیتی که به گردن گرفته پایبنده،ارزش زیر یه سقف بودن با کس دیگه ای رو نداره....

اما اگر بر اثر تصادف به این مشکل دچار شده باشه،میتونه بیمه ی از کار افتادگی برای شوهرش بگیره...منتهی به شرطی که بیمه داشته باشن...

شما با مسائل خیلی احساسی برخورد میکنید....راه حل های منطقی هست.ولی کسی نیست که اون راه هارو بره!

لینک به دیدگاه

خدا پدرو مادر شما رو واست نگه داره ان شاءالله

دید شما اینطوریه و دید من یه طور دیگه شاید من وسط طیف باشم و شما سر یک طرف (به قول خودتون منطقی) و اون دوست من که می گم همیشه کمک می کنه یه همه سر دیگه طیف (به قول شما احساسی)

اما فکر نمی کنید که این منطق شما روی کاغذ جواب می ده و در عمل هزار تا مشکل دیگه وجود داره

کار کردن توی 2جا و 3جا بله اما کجا؟؟؟کو کار؟؟

آمار بیکاری چقدره؟

آمار اخراج ها به خاطر تحریمها چنده؟؟

قبلا گفتید که اینا گردن دولته بله درسته ولی آیا ما هم با همون مردم توی یه کشور زندگی نمی کنیم؟

چرا اتفاقا پدر من دیگاهی داره که می گه برای اینکه ما بزرگ بشیم باید سر کار بریم و من خودم سر کار رفتم و اونجا دخترایی رو دیدم که پا به پای مردا کار می کنن برای همین هزینه ای که شما میگی!

اون مرد هم نه معتاده نه از کار افتاده!! با ماشینش توی تاکسی کار می کنه!ولی به قول شما

کو تا از پس هزینه ها بر بیاد؟

هر چی در میاره رو خرح ماشینش می کنه ... زن بیچاره فکر چند جا رو بکنه؟

راستی یه چیزی هم از جنس چینی گفتین اگه از حوصلت خارج نشده اینم بخون که

الان دیگه کدوم جنس ما از چین نیست؟

از لباس و کفش تا ماشینو قند و شکر!!

معروف ترین مارک های لباس تا معروف ترین مارک لوازم خونه!

خوب فکر می کنی چرا؟

تقصیر دولته نه؟

یه چیزی هم راجع به جنس بنجل دست فروش ها

یه بار می خواستیم برای برادرم یه ساعت بخریم رفتیم تو یکی از پاساژ ها یه ساعت مارک معروفی دیدیم با یه جعیه که هر کی میدید می گفت اصله

ساعت رو آورد یه قیمت داد تقریبا نصف قیمت نمایندگی

من رفتم یه مغازه دیگه و ازش پرسیدم آفا فضیه این که هر کی هر قیمتی می خواد می گه چیه

گفت خانوم همه اینا چینیه

یکی درجه یک

یکی درجه دو

و درجه سه

اونی که قیمت زیر 100 می ده یعنی قلابی درجه سه

یکی هم مثل این مغازه ته پاساژ(همونی که من رفته بودم)اونو میذاره تو یه جعبه خوشگل و می فروشه جای اصل!!!)شما هم به اعتبار مغازه!!!! می خری!!

چند روز بعد از جلوی همون پاساژگذشتم یه ماشین جلو درش وایساده بود و ساعت می فروخت

نگاه کردم چشمم به همون ساعتی خورد که تو مغازه بود عین همون و مو نمی زد پرسیدم چند گفت اینو از چین آوردم 72 تومن! جعبه هم بخوای باهات حساب می کنم

مغازه چند می گفت؟؟400 تومن!!

آیا مغازه دارا کلاه برداری نمی کنن؟؟

لینک به دیدگاه

اصلا میدونی چیه حکومت اینجور افرادو گرسنه پرورش میده:ws44: تا موقش با یه ساندیسو کیک ازشون سو استفاده کنه............. آره همینطوره :w16:

با یه گل شاید بهار نشه

ولی حداقل به نفر امید به بازگشت بهار پیدا می کنه

چند نفر تو این دنیا هستن که می تونن دست بقیه رو بگیرن ولی پول می ذارن رو پولاشون تو حسابای بانکی شون

دولت ما بد

دولت ما مزخرف

سیاست کثیف!!

ما مردم چی؟ ما هم عین اونا فکر کنیم؟

پس چه فرقی با اونا می کنیم؟:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
خدا پدرو مادر شما رو واسط نگه داره ان شاءالله

دید شما اینطوریه و دید من یه طور دیگه شاید من وسط طیف باشم و شما سر یک طرف (به قول خودتون منطقی) و اون دوست من که می گم همیشه کمک می کنه یه همه سر دیگه طیف (به قول شما احساسی)

اما فکر نمی کنید که این منطق شما روی کاغذ جواب می ده و در عمل هزار تا مشکل دیگه وجود داره

کار کردن توی 2جا و 3جا بله اما کجا؟؟؟کو کار؟؟

آمار بیکاری چقدره؟

آمار اخراج ها به خاطر تحریمها چنده؟؟

قبلا گفتید که اینا گردن دولته بله درسته ولی آیا ما هم با همون مردم توی یه کشور زندگی نمی کنیم؟

چرا اتفاقا پدر من دیگاهی داره که می گه برای اینکه ما بزرگ بشیم باید سر کار بریم و من خودم سر کار رفتم و اونجا دخترایی رو دیدم که پا به پای مردا کار می کنن برای همین هزینه ای که شما میگی!

اون مرد هم نه معتاده نه از کار افتاده!! با ماشینش توی تاکسی کار می کنه!ولی به قول شما

کو تا از پس هزینه ها بر بیاد؟

هر چی در میاره رو خرح ماشینش می کنه ... زن بیچاره فکر چند جا رو بکنه؟

راستی یه چیزی هم از جنس چینی گفتین اگه از حو صلت خارج نشده اینم بخون که

الان دیگه کدوم جنس ما از چین نیست؟

از لباس و کفش تا ماشینو قند و شکر!!

معروف ترین مارک های لباس تا معروف ترین مارک لوازم خونه!

خوب فکر می کنی چرا؟

تقصیر دولته نه؟

یه چیزی هم راجع به جنس بنجل دست فروش ها

یه بار می خواستیم برای برادرم یه ساعت بخریم رفتیم تو یکی از پاساژ ها یه ساعت مارک معروفی دیدیم با یه جعیه که هر کی میدید می گفت اصله

ساعت رو آورد یه قیمت داد تقریبا نصف قیمت نمایندگی

من رفتم یه مغازه دیگه و ازش پرسیدم آفا فضیه این که هر کی هر قیمتی می خواد می گه چیه

گفت خانوم همه اینا چینه

یکی درجه یک

یکی درجه دو

و درجه سه

اونی که قیمت زیر 100 می ده یعنی قلابی درجه سه

یکی هم مثل این مغازه ته پاساژ(همونی که من رفته بودم)اونو میذاره تو یه جعبه خوشگل و می فروشه جای اصل!!!)شما هم به اعتبار مغازه!!!! می خری!!

چند روز بعد از جلوی همون پاساژگذشتم یه ماشین جلو درش وایساده بود و ساعت می فروخت

نگاه کردم چشمم به همون ساعتی خورد که تو مغازه بود عین همون و مو نمی زد پرسیدم چند گفت اینو از چین آوردم 72 تومن! جعبه هم بخوای باهات حساب می کنم

مغازه چند می گفت؟؟400 تومن!!

آیا مغازه دارا کلاه برداری نمی کنن؟؟

این پست رزرو شده....به زودی جواب میدم....:w139:

لینک به دیدگاه
با یه گل شاید بهار نشه

ولی حداقل به نفر امید به بازگشت بهار پیدا می کنه

چند نفر تو این دنیا هستن که می تونن دست بقیه رو بگیرن ولی پول می ذارن رو پولاشون تو حسابای بانکی شون

دولت ما بد

دولت ما مزخرف

سیاست کثیف!!

ما مردم چی؟ ما هم عین اونا فکر کنیم؟

پس چه فرقی با اونا می کنیم؟:icon_gol:

آفرین خیلی خوبه که فکر میکنید

کارای ما برعکس شده به جای این که رژیم حرفای مردمو گوش بده مردم دارن خودشونو خلاف خواسته هاشون فدای رژیم میکنن.

دولتی که از طرف مردم انتخاب میشه باید این روزا به مردم کمک کنه دیگه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

آفرین خیلی خوبه که فکر میکنید

کارای ما برعکس شده به جای این که رژیم حرفای مردمو گوش بده مردم دارن خودشونو خلاف خواسته هاشون فدای رژیم میکنن.

دولتی که از طرف مردم انتخاب میشه باید این روزا به مردم کمک کنه دیگه.

این انتظار به قبرستان منتهی خواهد شد....

با تخفیف به کهریزک!!

با بخشش به اوین بند 209!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
این انتظار به قبرستان منتهی خواهد شد....

با تخفیف به کهریزک!!

با بخشش به اوین بند 209!!

age bekhahi ta akharesh injuri fek koni be jaee nemiresim

kheiliha mian in tapico mikhunano miran vali darbarash drost tasmim giri nemishe va be natije nemirese

in hamun chizie ke hokumat mikhad

negah dashtan afrad dar bonbaste fekri mesle maalehaye gozashte

موفق و پیروز باشید.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بهتره بشون کمک نشه . تا چور پلاسشونو چمع کنند و از اون شهر برن

یا اگه قرار باشن حداقل یه کار مثبت کوچیکی از خودشون نشون بدن..تا مردم در ازای اون گمگ گنن.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...