am in 25041 ارسال شده در 4 آبان، 2010 :imoksmiley: زمان این واژه چقدر براتون اهمیت داره؟؟؟؟ تا حالا چقدر بهش فکر کردین؟؟؟؟ به نظرتون این بعد چهارم هم ارزش با سه بعد دیگمون نیست؟؟؟؟؟؟ چرا اینقد بهش کم توجه شدیم؟؟؟؟؟؟ 10
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 4 آبان، 2010 :imoksmiley: زمان این واژه چقدر براتون اهمیت داره؟؟؟؟ تا حالا چقدر بهش فکر کردین؟؟؟؟ به نظرتون این بعد چهارم هم ارزش با سه بعد دیگمون نیست؟؟؟؟؟؟ چرا اینقد بهش کم توجه شدیم؟؟؟؟؟؟ برا کسی که برنامه ریزی نداره زمان بسیاره ولی برا ما ........ چه عرض کنم 6 ساعت بدین یکم بخوابم 2
am in 25041 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2010 برا کسی که برنامه ریزی نداره زمان بسیاره ولی برا ما ........ چه عرض کنم 6 ساعت بدین یکم بخوابم بیا این 8 ساعت من جات وا میستم بگیر تخت بخواب!!!!!! 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آبان، 2010 برا کسی که برنامه ریزی نداره زمان بسیاره ولی برا ما ........ چه عرض کنم 6 ساعت بدین یکم بخوابم من رو میگه 2
Waffen 15118 ارسال شده در 4 آبان، 2010 یاد آهنگ پینک فلوید افتادم... and you run and you run... to catch up with the sun but it's sinking running around, it comes up behind you again sun is the same in a relative way but you're older shorter of breath and one day closer to death every year is getting shorter, we never seem to find the time .... 6
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 آبان، 2010 همانطوری که استیفن هاوکینگ مهربان گفت هروقت دونستیم ماهیت زمان چیه اونوقت میتونیم ذهن خداوند رو هم بخونیم پس باش تا صبح دولتت بدمد 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 آبان، 2010 بیا این 8 ساعتمن جات وا میستم بگیر تخت بخواب!!!!!! چاکریم امین جون
ارسال های توصیه شده