سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سرم گیج رفت..خوب نتیجه؟؟ هیچی فعلا که خدا این طرف مونده سنگه هم اون طرف افتاده 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ای خدا اگر هستی بیا تکلیف مارو با این سنگه روشن کن.. قربانت.. 3
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 ای خدا اگر هستی بیا تکلیف مارو با این سنگه روشن کن..قربانت.. آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام! مادرمم کمتر غصه میخوره! 2
spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2010 آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام!مادرمم کمتر غصه میخوره! این بند دوم سالها همراه من بود اخرش گفت لم یلد ولما ولم یولد یا یه چیزی تو همین مایه ها 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 3 آبان، 2010 آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام!مادرمم کمتر غصه میخوره! به اون بنده خدا چرا میگی اذیت بشه 1
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2010 بچه ها بزارین این میو میو بره باهاش صحبت کنه این اندازه یه فیضیه اخوند سواد دینی داره ولی به شرطی که متن گفتگو رو بیاره اینجا بزاره تا یه خرده شش هامون حال بیاد برو میلاد برو وخت ندارم این امین دویست و دو سر کارم گذاشته این بند دوم سالها همراه من بوداخرش گفت لم یلد ولما ولم یولد یا یه چیزی تو همین مایه ها لکم دینکم ولی الدین منظورش بوده
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... جفتش! 1
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... اگه معلومات دیگران خنده دار نباشه کسی هم نمیتونه بخنده بهشون 3
hodaa 5488 ارسال شده در 3 آبان، 2010 جفتش! آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت پس برای یافتن حقیقت باید چیکار کنیم!!؟ - مطالعه! -تفکر! -سوال از متخصص! من فقط همینا به ذهنم میرسه! 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 آبان، 2010 جفتش! خوب پس یه کار بیهوده انجام دادی........... اگه معلومات دیگران خنده دار نباشه کسی هم نمیتونه بخنده بهشون میلاد تفکرت اشتباهه........ آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت موافقم............:icon_gol: 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 خوب پس یه کار بیهوده انجام دادی........... شما نظرتون محترمه! ولی من تفکراتم چیز دیگه ایه که ظاهرا از اساس با هم اختلاف نظر داریم! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آبان، 2010 مطمئنی اون حاج آقا که باهاش مصاحبه کردی، حاج آقا اسکول آبادی نبوده!!!
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 مطمئنی اون حاج آقا که باهاش مصاحبه کردی، حاج آقا اسکول آبادی نبوده!!! ما فرض محال رو بر این گرفتیم که آفرینش همه چیز کار خدا بوده و خداوند قادر مطلق!! بر این اساس انتظار جواب داشتم که آخرش گفت برم قرآن باز کنم!!! 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 آبان، 2010 شما نظرتون محترمه! ولی من تفکراتم چیز دیگه ایه که ظاهرا از اساس با هم اختلاف نظر داریم! ممنون....... خب ما بایدکه از تفاوت بین نگرشها به نتیجه ی مطلوب برسیم......... همه یه جور نمی اندیشند....... 1
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2010 میلاد تفکرت اشتباهه........ اشتباه نیست مثلا تو میتونی بری به قانون نسبیت اینشتین بخندی؟ یا اقانون دوم نیوتن رو مسخره کنی؟ نه چون خنده دار نیستند...و کاملا علمی 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اشتباه نیستمثلا تو میتونی بری به قانون نسبیت اینشتین بخندی؟ یا اقانون دوم نیوتن رو مسخره کنی؟ نه چون خنده دار نیستند...و کاملا علمی زمانی بزرگترین نظریات هم به تمسخر گرفته میشدند.............. سوالی که دوستمون پرسید پاسخ روشنی براش وجود نداره... مثل اینه که بپرسی ایا خداوند میتونه دنیا رو به اندازای کوچک کند که در یک تخکم مرغ جا شود.......
spow 44198 ارسال شده در 4 آبان، 2010 لکم دینکم ولی الدین منظورش بوده اونو که همون اولش گفته بود منظورش از دست رفتن من بود دی:
hodaa 5488 ارسال شده در 4 آبان، 2010 پس برای یافتن حقیقت باید چیکار کنیم!!؟- مطالعه! -تفکر! -سوال از متخصص! من فقط همینا به ذهنم میرسه! آره اما حقیقتی کشف نمیشه با صحبت کردن ،فرض های ممکن تایید یا رد میشن اگه اینجوری بود که ملت میشستن با هم حرف میزدن همه چی معلوم میشد که العان ابهامی راجبه هیچی وجود نداشت 1
ارسال های توصیه شده