سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سرم گیج رفت..خوب نتیجه؟؟ هیچی فعلا که خدا این طرف مونده سنگه هم اون طرف افتاده 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای خدا اگر هستی بیا تکلیف مارو با این سنگه روشن کن.. قربانت.. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای خدا اگر هستی بیا تکلیف مارو با این سنگه روشن کن..قربانت.. آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام! مادرمم کمتر غصه میخوره! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام!مادرمم کمتر غصه میخوره! این بند دوم سالها همراه من بود اخرش گفت لم یلد ولما ولم یولد یا یه چیزی تو همین مایه ها 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آره! منم از این تناقض مسخره ای که توش موندم در میام!مادرمم کمتر غصه میخوره! به اون بنده خدا چرا میگی اذیت بشه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بزارین این میو میو بره باهاش صحبت کنه این اندازه یه فیضیه اخوند سواد دینی داره ولی به شرطی که متن گفتگو رو بیاره اینجا بزاره تا یه خرده شش هامون حال بیاد برو میلاد برو وخت ندارم این امین دویست و دو سر کارم گذاشته این بند دوم سالها همراه من بوداخرش گفت لم یلد ولما ولم یولد یا یه چیزی تو همین مایه ها لکم دینکم ولی الدین منظورش بوده لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... جفتش! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سوال کردی برای یافتن حقیقت یا خندیدن به معلومت دیگران............... اگه معلومات دیگران خنده دار نباشه کسی هم نمیتونه بخنده بهشون 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جفتش! آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت پس برای یافتن حقیقت باید چیکار کنیم!!؟ - مطالعه! -تفکر! -سوال از متخصص! من فقط همینا به ذهنم میرسه! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جفتش! خوب پس یه کار بیهوده انجام دادی........... اگه معلومات دیگران خنده دار نباشه کسی هم نمیتونه بخنده بهشون میلاد تفکرت اشتباهه........ آخه اگه اینجوری حقیقت یافت میشد که دیگه چیزی به اسم فلسفه وجود نداشت موافقم............:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب پس یه کار بیهوده انجام دادی........... شما نظرتون محترمه! ولی من تفکراتم چیز دیگه ایه که ظاهرا از اساس با هم اختلاف نظر داریم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئنی اون حاج آقا که باهاش مصاحبه کردی، حاج آقا اسکول آبادی نبوده!!! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئنی اون حاج آقا که باهاش مصاحبه کردی، حاج آقا اسکول آبادی نبوده!!! ما فرض محال رو بر این گرفتیم که آفرینش همه چیز کار خدا بوده و خداوند قادر مطلق!! بر این اساس انتظار جواب داشتم که آخرش گفت برم قرآن باز کنم!!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شما نظرتون محترمه! ولی من تفکراتم چیز دیگه ایه که ظاهرا از اساس با هم اختلاف نظر داریم! ممنون....... خب ما بایدکه از تفاوت بین نگرشها به نتیجه ی مطلوب برسیم......... همه یه جور نمی اندیشند....... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میلاد تفکرت اشتباهه........ اشتباه نیست مثلا تو میتونی بری به قانون نسبیت اینشتین بخندی؟ یا اقانون دوم نیوتن رو مسخره کنی؟ نه چون خنده دار نیستند...و کاملا علمی 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه نیستمثلا تو میتونی بری به قانون نسبیت اینشتین بخندی؟ یا اقانون دوم نیوتن رو مسخره کنی؟ نه چون خنده دار نیستند...و کاملا علمی زمانی بزرگترین نظریات هم به تمسخر گرفته میشدند.............. سوالی که دوستمون پرسید پاسخ روشنی براش وجود نداره... مثل اینه که بپرسی ایا خداوند میتونه دنیا رو به اندازای کوچک کند که در یک تخکم مرغ جا شود....... لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ لکم دینکم ولی الدین منظورش بوده اونو که همون اولش گفته بود منظورش از دست رفتن من بود دی: لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پس برای یافتن حقیقت باید چیکار کنیم!!؟- مطالعه! -تفکر! -سوال از متخصص! من فقط همینا به ذهنم میرسه! آره اما حقیقتی کشف نمیشه با صحبت کردن ،فرض های ممکن تایید یا رد میشن اگه اینجوری بود که ملت میشستن با هم حرف میزدن همه چی معلوم میشد که العان ابهامی راجبه هیچی وجود نداشت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده