ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آدم باید اول با خودش مهربون باشه....من همیشه بر عکس اینم.... انقدر با بقیه مهربون بودم که دلم واسه خودم میسوزه... برا خودت هم مهربون باش عزیز 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سه اصل مهم در اين دنيا با انسانه ثروت..فرزند..و عمل صالح.....ثروت فقط تا زمان مرگ با انسانه ...فرزند تا بعد از مردن و فقط براي كفن و دفن و مراسم بعد از اون .. تنها چيزي كه براي انسان جاودانه ميمونه نام نيك و عمل صالح اونه پس چرا با هم مهربون نباشيم؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سه اصل مهم در اين دنيا با انسانه ثروت..فرزند..و عمل صالح.....ثروت فقط تا زمان مرگ با انسانه ...فرزند تا بعد از مردن و فقط براي كفن و دفن و مراسم بعد از اون .. تنها چيزي كه براي انسان جاودانه ميمونه نام نيك و عمل صالح اونه پس چرا با هم مهربون نباشيم؟ والله به خودت بگو:w00: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هر چیزی حدی داره....مهربونی هم همین طور!!! من به این بیشتر اعتقاد دارم: خوبی که از حد بگذرد .........نادان خیال بد کند..... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هر چیزی حدی داره....مهربونی هم همین طور!!!من به این بیشتر اعتقاد دارم: خوبی که از حد بگذرد .........نادان خیال بد کند..... نادان همیشه نادانه کار خودتو بکن 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ والله به خودت بگو:w00: شكر خدا ثروت كه نداريم اما بچه و عمل صلح داريم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نادان همیشه نادانه کار خودتو بکن :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شكر خدا ثروت كه نداريم اما بچه و عمل صلح داريم شکر حالا مهسا یا شقایق کدوم؟ 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ همه به من میگن خیلی مهربووونم به جز مهربون ترین آدم دنیا که به من میگه بداخلاق!!!! فکر کنم با مقیاس خودش حساب میکنه!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شکر حالا مهسا یا شقایق کدوم؟ چه فرقي ميكنه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ همه به من میگن خیلی مهربووونم به جز مهربون ترین آدم دنیا که به من میگه بداخلاق!!!! فکر کنم با مقیاس خودش حساب میکنه!!! سعی کن شما مهربونترین آدم باشین بعد مشک آنست............. شاید برا خودمم هم می گم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربوني در نگاهه يا در كلام يا در عمل؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چه فرقي ميكنه هیچ فرقی مسئله اساسی اینه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربوني در نگاهه يا در كلام يا در عمل؟ سوفتشون یعنی سه تاشون لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ فرقی مسئله اساسی اینه تو چه قدر مهربوني ميكني؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ همیشه سعی کن لبخند بر لبانت عشق در قلبت لطف در نگاهت محبت در چهره ات بخشش در رفتارت وحق در زبانت جاری باشد و بس. لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چقد هممون خوب بلدیم حرف بزنیم از کوزه همان برون تراود که دراوست........ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ از کوزه همان برون تراود که دراوست........ نچ.منظور من این نبود حرف شما درست ولی حرف من این نیست 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مهربوني در نگاهه يا در كلام يا در عمل؟ شما چی فکر میکنین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده